Cadeau eigen bedrijf

Edelsteen cadeau geven aan iemand met een eigen bedrijf

Bij het opstarten van een eigen bedrijf of mensen die al een bedrijf hebben, komen veel emoties kijken. Je bent toch zelf verantwoordelijk voor het inkomen en overleven. Je kunt mensen die bijvoorbeeld als ZZP’er zijn gaan werken een leuk cadeau geven. Wij vinden het leuk om een edelsteen cadeau te geven met daarbij een mooie boodschap. Zo geven wij iemand die net zijn bedrijf is begonnen een steen die staat voor doelgericht werken of een edelsteen met een kennis vergrotend effect. Hieronder vind je vier leuke stenen die je kunt geven aan iemand die net een eigen bedrijf is gestart of al een tijdje werkt voor zichzelf.

Aquamarijn – Ga als ondernemer doelgericht met je eigen bedrijf om

Deze mooie aquamarijn staat voor doelgericht werken en de kansen die je hebt met een eigen bedrijf. Het staat voor rust, kalmte en helder nadenken. Allemaal eigenschappen die voor een ondernemer goed van pas komen. Als boodschap kun je meegeven: “Blijf je verdiepen in de behoeften en wensen van jouw klanten. Deze steen gaat je daar bij helpen”.

Lapis Lazuli – Fouten vermijden

De Lapis Lazuli staat voor kennis en overtuiging. Een ondernemer moet overtuigd zijn van zijn idee en/of eigen kunnen om het bedrijf tot een succes te maken. De lapis lazuli staat ook voor ontwikkeling, communicatie en spiritualiteit. Je kunt de volgende boodschap gebruiken bij het geven van de steen: “Neem verantwoordelijkheid voor je eigen handelen en ga verstandig om met je macht. De lapis lazuli helpt je bij het vermijden van fouten”

Saffier – Denk goed na

De saffier heeft een kalmerend effect en werkt zeer positief op alles wat met de hersenen te maken heeft. Het helpt de persoon met een eigen bedrijf na te denken en heldere doelen te stellen. In de oudheid dacht men dat de saffier de drager onsterfelijkheid en kracht zou schenken. De boodschap die je meegeeft bij het cadeau heeft te maken met de werking op de hersenen en doelen stellen.

Sugiliet – Houd vast aan je principes

Een eigen bedrijf op jouw naam is gebouwd op jouw principes. Probeer dan ook zoveel mogelijk aan deze principes vast te houden, ook al is dit af en toe lastig. De sugiliet staat voor oprechtheid en zuiverheid. Dit vinden wij zeer goede eigenschappen en kwaliteiten bij eigen ondernemers.