Fluoriet, geneeskracht in meerdere kleuren


Als je studeert of een examen moet afleggen, dan helpt Fluoriet je met je concentratie, verwerking van informatie en hij verbetert je geheugen. Ook heeft Fluoriet een positieve werking bij gewrichtsklachten en het immuunsysteem.

Fluoriet, een uitstekende studiesteen

Het mineraal Fluoriet is in de zuivere vorm zonder kleur. Maar de steen wordt ook in meerdere kleuren gevonden. Iedere kleur heeft haar eigen geneeskrachtige werking. Hieronder vindt je de geneeskracht per kleur beschreven. Zodat je bij de verschillende fysieke klachten kan lezen welke kleur steen het meest geschikt is voor jou. Men heeft ook ontdekt dat Fluoriet uitstekend helpt als je aan het studeren bent.

Blauwe fluoriet

Verkoudheid en keelpijn

Een verkoudheid gaat vaak gepaard met een verstopte neus en keelpijn. Het helpt om deze klachten te verminderen door deze steen op de huid te dragen. Ook kan het mineraal onder het hoofdkussen gelegd worden. Wanneer dit een probleem is kan de steen ook naast het bed gelegd worden.

Oranje fluoriet

Jicht

Als je last van jicht hebt dan heb je een ontsteking. Deze pijnlijke ontsteking komt het meest voor in de grote teen of voet. Draag de oranje steen op de huid om de pijn te laten verminderen. Of wrijf voor enige tijd over de pijnlijke plek met deze steen.

Heldere fluoriet

Genezing van wonden

Een goede genezing van wonden is belangrijk. Wanneer je een wond hebt zal deze meestal als eerste gaan bloeden. Dit bloed gaat vervolgens stollen en daarna ontstaat er een korst. Soms kan het langer duren voordat een wond geneest. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van bacteriën in het lichaam die eerst opgeruimd moeten worden. Wanneer je deze steen op de huid draagt zal dit het genezingsproces versnellen.

Groene fluoriet

Allergieën

Op het moment dat je lichaam reageert op een onschuldige stof dan is er sprake van een allergische reactie. Mensen kunnen voor verschillende stoffen allergisch zijn. Zoals bijvoorbeeld voor metaal, pollen en aardbeien. Deze groene steen kan helpen de klachten van een allergie af te nemen  Draag deze op de huid voor het beste resultaat.

Gele fluoriet

Blaasontsteking

Blaasklachten komen regelmatig voor. Blaasontsteking is dan ook een bekende klacht. De symptomen zijn vaak aandrang hebben om te plassen en een branderig gevoel bij het plassen. De bovengenoemde steen kan je helpen beschermen en de pijn te verzachten bij een blaasontsteking.

Paarse fluoriet

Hoofdpijn

Dit is een veel voorkomende klacht . Er zijn verschillende soorten hoofdpijn zoals spanningshoofdpijn, migraine en clusterhoofdpijn. De paarse variant van het mineraal helpt je te beschermen tegen deze nare klachten.

Judy

De interesse van Judy voor edelstenen en mineralen begon toen zij Edwin (andere blogger van deze website) een edelstenenverzamelpakket cadeau gaf. Zij vond dit zo leuk dat zij ook is gaan verzamelen en honderden boeken en websites heeft verslonden over dit onderwerp. Op edelstenen.blog schrijft zij vanuit haar eigen passie en visie.

Recent Content

link to Koop nu jouw unieke Amethist!

Koop nu jouw unieke Amethist!

De amethist is een van de meest bekendste edelstenen. Deze paarse kristal is familie van de bergkristal en wordt gekenmerkt door zijn prachtige paarse kleur. De edelsteen wordt verspreid over de wereld gevonden. In de middeleeuwen was dit voornamelijk in Brazilië. Tegenwoordig wordt de amethist onder andere ook gevonden in de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland […]
link to Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Naast een positieve werking op de lymfeklieren helpt deze wateropaal het lichaam zichzelf te genezen. Hij geeft innerlijke rust en vermindert je spanningen en zorgen. De Girasol is een geest verhelderende edelsteen. Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Girasol een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Girasol meewerkt aan […]