Meteoriet, geneeskracht uit de ruimte


Een meteoriet is een deel van een meteoroïde. Een meteoroïde is een stukje steen of ijs dat door de ruimte zweeft. Na onderzoek van de samenstelling van het stukje steen kan soms bepaald worden waar het vandaan komt. Zo werden er meteorieten gevonden die van de maan en van Mars afkomstig waren. Meteoriet kan ook heel goed gebruikt worden als geneeskrachtig gesteente.

Voor elk probleem een oplossing

Wij hebben een uniek e-book samengesteld. Hierin staan meer dan 500 lichamelijk en geestelijke problemen in alfabetische volgorde genoemd. Met natuurlijk daarbij de vermelding van de edelsteen die je kan helpen.

Dit E-book kan je in een gebruiksvriendelijke PDF download direct ontvangen:

Verouderen van de huid

Doordat de elasticiteit van je huid verminderd wanneer je ouder wordt krijg je rimpels. De talgklieren in nemen ook in werking af. daardoor wordt ook de huid ook droger. Een stukje meteoriet op de huid gedragen kan helpen de natuurlijke veroudering te vertragen.

Allergische reacties van het lichaam

Allergenen zijn stoffen die van buiten het menselijk lichaam zorgen voor allergische reacties. Er zijn verschillende dingen waar je allergisch voor kunt zijn. Enkele bekende allergenen zijn graspollen (hooikoorts) pinda’s, pijnstillers, en een nikkelallergie. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van allergieën die een mens kan hebben. Een stukje meteoriet gedragen op de huid kan je helpen de klachten van een allergie te verminderen.

Meteoriet bij netelroos

Netelroos is een soort huiduitslag waarbij er licht roze en gezwollen vlekken ontstaan op je lichaam. De heftige jeukende bultjes zijn eerst licht van kleur maar aan de randen worden ze vaak rood. Ze lijken op bultjes die ontstaan na aanraking van een brandnetel. Hier komt de naam netelroos vandaan. Een stukje meteoriet gedragen op de huid geeft verlichting aan de jeuk die ontstaat door netelroos.

Botten

Alle botten in het menselijk lichaam worden samen het skelet genoemd. Je botten zorgen ervoor dat je rechtop kan staan. Ook zorgen de botten ervoor dat je kunt bewegen. Botten beschermen de kwetsbare organen. Organen zoals bijvoorbeeld je hart en longen. De botten zijn ook betrokken bij de vorming van nieuwe bloedcellen. Deze bloedcellen worden gemaakt in het merg dat zich in de botten bevind. Meteoriet helpt je om de botten gezond houden. Draag een stukje meteoriet direct op de huid voor het beste resultaat.

Judy

De interesse van Judy voor edelstenen en mineralen begon toen zij Edwin (andere blogger van deze website) een edelstenenverzamelpakket cadeau gaf. Zij vond dit zo leuk dat zij ook is gaan verzamelen en honderden boeken en websites heeft verslonden over dit onderwerp. Op edelstenen.blog schrijft zij vanuit haar eigen passie en visie.

Recent Content

link to Koop nu jouw unieke Amethist!

Koop nu jouw unieke Amethist!

De amethist is een van de meest bekendste edelstenen. Deze paarse kristal is familie van de bergkristal en wordt gekenmerkt door zijn prachtige paarse kleur. De edelsteen wordt verspreid over de wereld gevonden. In de middeleeuwen was dit voornamelijk in Brazilië. Tegenwoordig wordt de amethist onder andere ook gevonden in de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland […]
link to Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Naast een positieve werking op de lymfeklieren helpt deze wateropaal het lichaam zichzelf te genezen. Hij geeft innerlijke rust en vermindert je spanningen en zorgen. De Girasol is een geest verhelderende edelsteen. Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Girasol een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Girasol meewerkt aan […]