Aquamarijn kopen

Aquamarijn kopen

Deze edelsteen met blauwe of blauwgroene kleur werd vroeger gezien als de schat van zeemeerminnen. De naam komt van de Latijnse term ‘water van de zee’. De energie van aquamarijn is liefdevol, zacht en straalt heldere energieën uit wat stress kan verminderen. Deze edelsteen wordt gevonden in Brazilië, Zimbabwe, Mexico, India en Madagaskar. In wat voor vormen kun je de edelsteen aquamarijn kopen? Lees nu alles Aquamarijn kopen.

Aquamarijn kopen, een echt juweel

Aquamarijn is een krachtige edelsteen en kan veel hulp bieden als het gedragen wordt als sieraad. Zeker als halsketting is het een aanrader omdat Aquamarijn in verbinding staat met het keelchakra. Een aquamarijn ketting kopen hoeft niet duur te zijn, er is keuze uit een kralenketting of kettinghanger. De licht blauw/groene kleur is erg subtiel en past dus als sieraad vrijwel altijd.

Aquamarijn kopen als ring, armband of oorbel

Aquamarijn wordt ook verwerkt in ringen, armbanden en oorbellen. Het wordt vaak mooi geslepen en het oogt als een echt juweel. De lichte kleur van de edelsteen straalt elegantie uit en grijpt je aandacht door de prachtige glinstering.

Ook als ruwe steen is aquamarijn bijzonder om te zien, het oogt glasachtig en je kunt er vaak licht doorheen kijken. De blauwe, groene of groenblauwe kleur straalt veel rust uit. Qua kleur kan de edelsteen erg verschillen. Sommige stenen zijn tegen het witte aan, terwijl anderen helder blauw of groen van kleur zijn.

De krachtige energie van aquamarijn

De geneeskracht van aquamarijn heeft krachtige energieën en kan op zowel lichamelijk- als geestelijk gebied ondersteuning bieden. Het zorgt voor kalmte en rust waardoor stress zal verminderen. Deze steen kan je helpen om dichter bij je jezelf te komen, het brengt je in contact met je onderbewuste en weggestopte emoties. Het vergroot je spirituele wereld en geeft inzicht. Aquamarijn kopen versterkt de keel chakra, kruinchakra en het voorhoofdchakra, waardoor het positieve effecten heeft op de keel, de neus en de ogen. Het zorgt ervoor dat allergieën afnemen en kalmeert het immuunsysteem. Hierdoor helpt aquamarijn goed bij auto-immuunziekten.

Waarom Aquamarijn kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom wij Aquamarijn hebben gekocht. Voor eigen gebruik, maar ook om weg te geven. Je koopt Aquamarijn omdat je weet dat het je gaat helpen. Hieronder staan enkele voorbeelden.

Aquamarijn kopen tegen zeeziekte

Wanneer je last hebt van zeeziekte begint het er vaak mee dat je wat duf wordt. Vaak ga je zweten en later wordt je misselijk en ga je overgeven. Zeeziekte ontstaat omdat je evenwichtsorgaan in de war raakt omdat je zelf niet beweegt maar je omgeving wel. Na enige tijd raak je meestal wel gewend aan het schommelen van de boot. Een aquamarijn kopen helpt je om zeeziekte te voorkomen. Draag de steen wel op de huid in vorm van bijvoorbeeld een hanger of armband.

Angina? Koop Aquamarijn

Angina is een keelontsteking. Bij een keelontsteking heb je keelpijn en vaak moeite met slikken. Dit kan komen door irritatie van het slijmvlies. Wanneer het slijmvlies erg geïrriteerd is kunnen bacteriën het slijmvlies gemakkelijker binnendringen. Een aquamarijn gedragen op de huid kan verlichting brengen bij angina. Je kan het mineraal ook voor enige tijd op de zere keel leggen.

Aquamarijn verzacht de pijn bij nekklachten

De nek bestaat uit zeven nekwervels. Tussen deze nekwervels zitten tussenwervelschijven. De spieren van de nek zorgen ervoor dat de wervels stabiel blijven. Zij zorgen ook voor de bewegingen van nek of hoofd. Een veel voorkomend probleem met de nek is artrose ook wel slijtage genoemd. Dit komt omdat de tussenwervelschijven steeds dunner worden. Het veroorzaakt dat de twee wervels elkaar gaan raken.  Artrose in de nek wordt als zeer pijnlijk ervaren. En ander veel voorkomend probleem is een nekhernia. Hierbij puilt de kern van een tussenwervelschijf uit. De pijn van klachten aan je nek kunnen verzachten door een aquamarijn op de huid te dragen.

Aquamarijn kopen tegen hooikoorts

Hooikoorts is een overgevoeligheidsreactie van je lichaam. Het komt doordat er stuifmeel (pollen) in de lucht zweven die je inademt. In het lichaam kan dan een allergische reactie ontstaan. Wanneer je last hebt van hooikoorts dan raken je slijmvliezen geïrriteerd. Meestal zijn het de slijmvliezen bij je ogen, neus en keelholte. Een aquamarijn kan je helpen deze klachten doen verminderen. Draag de edelsteen wel direct op de huid. Hierdoor bereik je het beste resultaat.

Aquamarijn kopen samengevat

Aquamarijn kopen is een veel voorkomende gebeurtenis. De kleuren waarin de steen wordt gevonden zijn geelgroen, bleekgroen, blauwgroen of in het bleekblauw. Het is bekend dat al in de middeleeuwen aquamarijnen werden gebruikt om beelden van de heilige maagd Maria te versieren. Dit edelsteen staat niet alleen bekend omdat er sieraden van gemaakt worden. Maar ook de genezende werking is al bij veel mensen bekend.