Rozenkwarts, liefdevolle geneeskracht


Rozenkwarts wordt gevonden in de roze kleur. De kleur van variëren doorzichtig tot donkerroze. De steen wordt vaak bewerkt als edelsteen. De rozenkwarts met het zogenaamde kattenogen effect wordt gevonden op Sri Lanka.

Geneeskracht van rozenkwarts

Rozenkwarts wordt al sinds de oudheid gelinkt aan de liefdes goden Amor en Eros. De edelsteen wordt vaak gebruikt om sieraden zoals armbanden, ringen, kettingen en oorbellen van te maken. Maar ook als decoratieve steen in de ruwe of geslepen vorm. De roze steen is ook een veelgebruikte steen bij de edelstenentherapie.

Voor elk probleem een oplossing

Wij hebben een uniek e-book samengesteld. Hierin staan meer dan 500 lichamelijk en geestelijke problemen in alfabetische volgorde genoemd. Met natuurlijk daarbij de vermelding van de edelsteen die je kan helpen.

Dit E-book kan je in een gebruiksvriendelijke PDF download direct ontvangen:

Abces

Een abces kan overal in je lichaam voorkomen. Het is een zwelling van de huid die gevuld is met pus. Een abces kan ontstaan wanneer het weefsel geïnfecteerd is door een bacterie of een parasiet. Wanneer je een abces hebt is de huid rood en voelt dan warm aan. Door het abces kun je koorts krijgen, misselijk zijn en overmatig zweten. Een rozenkwarts op de huid gedragen kan de pijn die een abces geeft verlichten.

Galblaas

De galblaas is een klein en peervormig orgaan. Het zit aan de rechterkant van de buik. De galblaas is de opslagplaats van gal. Gal wordt gevormd in de lever en komt tijdens het eten vrij. De gal heeft de functie om vet te verteren. Bij een galblaas ontsteking kan het helpen om een rozenkwarts op de pijnlijke plek te leggen.

Bedplassen

Bedplassen komt niet alleen bij kinderen voor maar ook volwassenen kunnen last van dit vervelende probleem hebben. Het is een onbewust proces en kan verschillende oorzaken hebben. Enkele voorbeelden van de oorzaken zijn erfelijkheid, de capaciteit van de blaas en de diepte van de slaap. Om bedplassen te voorkomen kan er een ongeslepen rozenkwarts naast het bed gelegd worden.

Nachtmerries

Wanneer je een nachtmerrie hebt wordt je meestal wakker. De nachtmerries gaan vaak over iets engs of angstigs. Het veroorzaakt weinig lichamelijke symptomen. Je hartslag en de ademhaling kunnen wel verhoogd zijn wanneer je wakker wordt. Een rozenkwarts onder je kussen of naast je bed kan helpen om nachtmerries te voorkomen.

Judy

De interesse van Judy voor edelstenen en mineralen begon toen zij Edwin (andere blogger van deze website) een edelstenenverzamelpakket cadeau gaf. Zij vond dit zo leuk dat zij ook is gaan verzamelen en honderden boeken en websites heeft verslonden over dit onderwerp. Op edelstenen.blog schrijft zij vanuit haar eigen passie en visie.

Recent Content

link to Edelstenen kopen

Edelstenen kopen

Heel goed, je gaat edelstenen kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Maar nu is de vraag: Waar kun je de edelstenen kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij edelstenen kopen? Hoe kun je erop vertrouwen […]