serpentijn geneeskracht

Serpentijn geeft genezende energie

Serpentijn wordt gevonden in de kleuren lichtgroen, geelgroen, olijfgroen en soms in de zilverachtige kleur. De steen wordt ook wel eens verkocht onder de naam New jade. Dit is dan een imitatie jade. Een andere variant van serpentijn is de zilveroog. Deze steen heeft een grijsgroene tot groene kleur. Hieronder staat de geneeskrachtige werking beschreven van serpentijn.

Pijnstillend bij spierpijn

De spieren in je lichaam zijn verantwoordelijk voor de beweeglijkheid van je skelet. Dankzij je spieren kun je verschillende bewegingen maken. Als je sperpijn hebt dan heb je vaak last van een zeurende pijn. Dit kan gebeuren tijdens of na een lichamelijke inspanning je spieren voelen dan verkrampt aan. Je kan ook pas vierentwintig tot achtenveertig uur later spierpijn krijgen. Een serpentijn gedragen op de huid kan helpen de pijn te verzachten die de spierpijn veroorzaakt.

Brengt het magnesium en calcium gehalte in balans

Magnesium heeft een belangrijke functie in je lichaam. Het is nodig voor onder andere de overdracht van zenuwprikkels. De mineralen magnesium en calcium zorgen voor een voor de groei en de botopbouw. Belangrijk is dat het magnesium en calcium gehalte in balans is. Dit zorgt voor een natuurlijke evenwicht tussen spanning en ontspanning in je lichaam. Een serpentijn kan helpen om het evenwicht van magnesium en calcium in balans te houden. Draag de steen voor het beste resultaat op de huid.

Helpt bij darmproblemen

Als je onvoldoende bacteriën in je darmen hebt kan dit ervoor zorgen dat je last krijgt van darmproblemen. Enkele voorbeelden van darmproblemen zijn een schimmelinfectie in de darmen candida genoemd, een darminfectie na een antibiotica kuur en ontstekingen in de darmen. Een serpentijn helpt de klachten bij deze en andere darmproblemen te verzachten. Draag de steen wel rechtstreeks op de huid.

Serpentijn verminderd menstruatieklachten

Veel vrouwen ervaren klachten voor en tijdens de menstruatie. De bekendste klacht is pijn in de onderbuik. Maar ook hoofdpijn, transpireren, rugpijn en diarree zijn veelgehoorde klachten. Bij sommige vrouwen gaat de menstruatiepijn zelfs gepaard met flauwvallen en braken. Een serpentijn helpt de pijn bij menstruatieklachten te verminderen. Draag de steen voor het beste resultaat op de huid.