Saffier kopen


Saffier is een van de meest kostbare edelsteen en wordt gekenmerkt door de heldere, diepblauwe kleur. Deze edelsteen wordt al eeuwenlang gedragen als sieraad en gebruikt vanwege de bijzondere eigenschappen. Net zoals robijn is saffier een variant van korund, alleen robijn is rood van kleur. De overige korund soorten worden saffier genoemd, deze edelsteen komt voor in de kleuren geel, oranje en roze. Blauwe saffier is de meest bekende.

Saffier kopen voor jezelf of iemand anders

Heel goed, je gaat Saffier kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Saffier heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Saffier kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij Saffier kopen? Hoe kun je erop vertrouwen dat de edelsteen die je aanschaft, daadwerkelijk een edelsteen is en niet een namaaksteen? En wellicht wil je gewoon ook meer algemene informatie over het aanbod van diverse Saffier verkopers. Allemaal belangrijke en valide vragen waarop hieronder antwoord komt…

Hier kun je de Saffier kopen!

Wellicht denk je niet direct aan Bol.com, maar toch is deze webwinkel één van de beste aanbieders. Bij Bol.com zitten verschillende zeer goede Saffier shops aangesloten, zodat je alles perfect alle Saffier bij elkaar hebt, en heel goed een keuze kan maken. En niet alleen omdat zij vele verschillende Saffier aanbieden. Bij Bol.com kun je niet alleen de Saffier kopen, zij bieden ook complete verzamelingen met meerdere Saffier in een overzichtelijke showdoos. Ook kun je hier diverse kleinere Saffier in één grote zak aanschaffen. Deze kun je dan mooi toevoegen aan een eigen verzameling en geheel naar wens indelen. Hieronder hebben wij de mooiste Saffier op een rijtje gezet:

 • Gaubert Sylvian Ring Goudkleurig One-size - Saffier
  Gaubert Sylvian Ring Goudkleurig One-size - Saffier
  De saffier heeft een uitzonderlijke schoonheid.
  €15,24
  Uiterlijk 5 juni in huis
  Klik om dit product op bol.com te bekijken
 • ComfortTrends Ring Met saffieren One-size - Edelsteen
  ComfortTrends Ring Met saffieren One-size - Edelsteen
  Deze prachtige zilverkleurige ring is gezet met echte saffieren.
  Score 4.0 van 5 sterren.
  €25,24
  Uiterlijk 5 juni in huis
  De beste edelstenen voor jou gevonden!
  Klik om dit product op bol.com te bekijken
 • Luxe Blauw Saffier Collier
  Luxe Blauw Saffier Collier
  €79,-
  Uiterlijk 5 juni in huis
  De beste edelstenen voor jou gevonden!
  Klik om dit product op bol.com te bekijken
 • Trommelstenen Saffier (20-30 mm) - 50 gram
  Trommelstenen Saffier (20-30 mm) - 50 gram
  €68,99
  1 - 2 weken
  De beste edelstenen voor jou gevonden!
  Klik om dit product op bol.com te bekijken
 • Ruwe Edelsteen Saffier B
  Ruwe Edelsteen Saffier B
  Mogelijk niet beschikbaar
  Klik om dit product op bol.com te bekijken

Waar let je op bij Saffier kopen?

Je kunt er vanuit gaan dat de Saffier die je via Bol.com aanschaft geen namaak stenen zijn. Maar Saffier blijven natuurproducten. Hierdoor kunnen ze altijd afwijken van de afbeelding die op de website te zien is. Ga je Saffier kopen, dan kun je er op letten of de afmeting van de Saffier overeenkomt met jouw wens. Ook is het handig om jezelf ervan te verzekeren dat de eigenschappen van Saffier aansluiten op wat jij zoekt in een edelsteen. Dit is allemaal terug te vinden in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Voordelen van Saffier kopen bij Bol.com

In deze veelzijdige webwinkel kun je Saffier kopen (en ook andere Saffier ). Vul de naam van de steen in als zoekopdracht en je krijgt meestal een scala van producten te zien. Zoek maar uit!

Divers aanbod

Verwerkt in diverse sieraden, gebruiksvoorwerpen, ornamenten, losse Saffier , Chakra stenen, trommelsteentjes, rollers, etc. De Saffier , en andere Saffier , worden breeduit aangeboden in diverse items. Dergelijk aanbod en diversiteit is bij de meeste andere (web)winkels een stuk minder uitgebreid. Ook is ieder item gedetailleerd beschreven. Je weet dus altijd exact wat je aanschaft. En neem ook nota van eventuele recensies. Dan lees je wat andere kopers van het product vonden.

Diverse aanbieders

Via Bol.com kun je de Saffier kopen bij verschillende aanbieders. Vaak hebben deze winkels ook een eigen webwinkel, maar ze kiezen er toch voor om ook via Bol.com te verkopen. Daar zijn uiteraard goede redenen voor. Bol.com biedt zijn aanbieders een betrouwbaar platform om te verkopen. De webwinkel staat voor snelheid en betrouwbaarheid. Dat mag je dus ook van de diverse aanbieders verwachten. Ook moeten zij voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen die Bol.com aan hun zakelijke partners stelt. Saffier kopen via Bol.com is dus snel en vertrouwd.

Diverse prijzen

Prijstechnisch is Saffier kopen via Bol.com ook zeer aantrekkelijk. De bedragen die voor Saffier wordt gevraagd is een eerlijke en reële prijs. Pas op voor onrealistische “bodem” prijzen via minder betrouwbare webwinkels. Een kwalitatief goede Saffier kopen lukt niet voor drie euro, dat moet je je realiseren. Een redelijke prijs voor Saffier van een goede kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Diverse acties

En bij Bol.com heb je natuurlijk ook regelmatig acties of andere aanbiedingen. Dit geldt ook voor de aanbieders van Saffier . Wellicht kun je hierdoor wel heel voordelig een Saffier kopen. Een ander voordeel is dat je hier ook specifieke informatie kunt vinden over Saffier of andere Saffier . Bijvoorbeeld in boeken en dergelijke. Hartstikke interessant toch?

Dit doe je na het Saffier kopen

Een belangrijke eigenschap van Saffier is natuurlijk de energie die deze edelsteen in zich heeft. Deze energie maakt een belangrijk onderdeel uit van de edelsteen en bepaalt onder andere zijn helende en/of ondersteunende werking. Omdat je nooit weet welk traject de individuele Saffier achter zich heeft, is het van belang om hem te reinigen voordat je hem in gebruik neemt. Dit geldt uiteraard voor alle Saffier die je aanschaft.

Reinigen na het Saffier kopen

Het reinigen van een edelsteen (en dus ook de Saffier ) doe je door hem eerst te ontdoen van de energie die hij tot zich heeft genomen. Deze energie heeft hij ontvangen van iedere paar handen die hem heeft aangeraakt. Ook de omgeving en de verpakking heeft energie afgegeven. En omdat je nooit weet welke of wat voor energie dit is geweest, is het verstandig om de Saffier eerst geheel te ontladen. Je wilt immers de energie van de Saffier ontvangen en niet die van zijn vorige eigenaren.

Ontladen na het Saffier kopen

Je kunt op een aantal manieren de Saffier ontladen van (negatieve) energie:

 • Leg de edelsteen in een bakje met grond of aarde of begraaf hem in de tuin (zet een stokje in de grond zodat je hem kunt terugvinden).
 • Koop kleine Hematiet stenen (kan bijvoorbeeld bij Bol.com) en laat de Saffier een nacht hierin liggen.
 • Als je de Saffier een tijdje in het felle zonlicht plaatst, dan verdampt negatieve energie uit de steen.
 • Houd de Saffier onder stromend bronwater zonder koolzuur. Negatieve energie stroomt dan weg.
 • Berook de Saffier met wierook, Mirre, Lavendel of Salie. Negatieve energie trekt hiermee ook uit de edelsteen.

Opladen na het Saffier kopen

Na een effectieve ontlading is het zaak om de Saffier weer te voorzien van zijn eigen (heilzame) energie. Hier heb je hem immers voor aangeschaft. Als je de Saffier een aantal dagen met rust laat, dan zal hij zijn energie uiteindelijk vanzelf weer opladen maar je kunt dit proces ook een handje helpen. Opladen kun je op verschillende manieren doen:

 • Leg de Saffier een nacht in het maanlicht.
 • In plaats van maanlicht kun je de Saffier ook opladen in het vroege zonlicht of in de late zonnestralen.
 • “Begraaf” de Saffier in een bakje met Bergkristal
 • In plaats van Bergkristal kun je ook Seleniet gebruiken.

Nadat je de Saffier hebt gereinigd kun je hem in je handen nemen en er een aantal malen krachtig op blazen. Je verbindt de Saffier dan met jouw eigen energie. Voel je het verschil?

Het aanbod van Saffier bij Spiru

Bij Spiru kun je goed Saffier kopen. Zij hebben Saffier onder andere gesorteerd op basis van vormen (hartjes, engeltjes, piramides, etc.) en bieden ook een aantal Saffier sets aan. Onder deze sets bevinden zich bijvoorbeeld Chakra Stenen. Chakra stenen zijn krachtige stenen die helpen om de zeven Chakra’s in het menselijk lichaam, te ondersteunen en in balans te brengen (of houden).

Chakra stenen kopen

Wanneer je in je lichaam of in je psyche een bepaalde disbalans ervaart, dan kan het zomaar zijn dat er een Chakra uit balans is. Een Chakra is een centraal punt in je lichaam waar energiebanen samenkomen. Er zijn verschillende overtuigingen en/of stromingen die Chakra’s benoemen. In de westerse wereld gaat men meestal uit van zeven Chakra’s. Je kunt alle zeven Chakra stenen kopen als set. Deze stenen gebruik je dan bijvoorbeeld ter ondersteuning tijdens meditatie. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de specifieke edelsteen aan te schaffen die jou kan helpen bij je gevoelens van disbalans of andere problematiek. Dus een edelsteen die een specifieke Chakra ondersteunt.

 • Wortelchakra – De Saffier brengt verlichting bij problemen die te maken hebben met de onderrug, dikke darm, heupen, bekken en billen.
 • Sacraal chakra – De Saffier ondersteun hier de werking van nieren, blaas, bloedsomloop, geslachtsorganen, baarmoeder en waterhuishouding.
 • Zonnevlechtchakra – De Saffier heeft een positieve invloed op de spijsvertering, maag, lever en milt.
 • Hartchakra – De Saffier versterkt het hart, de longen en de ademhaling.
 • Keelchakra – Bij mentale disbalans helpt hier de Saffier om meer evenwicht te brengen.
 • Derde oogchakra – De Saffier helpt hier de energiebanen die te maken hebben met de hormoonhuishouding. Ook helpt het je bij een blokkade op spiritueel en/of creatief niveau.
 • Kruinchakra – De Saffier zorgt bij deze Chakra voor een innerlijke rust, vrede en harmonie. Het is de bron van je gemoedstoestand.

Sieraden met Saffier kopen bij My jewellery

Bij My Jewellery noemen ze Saffier powerstones. Een mooie collectie, verwerkt in bijzondere sieraden. Heel leuk als accessoire en, zoals zij het zelf noemen, als cadeau met een boodschap. En dat is natuurlijk volkomen waar! Saffier zijn een geweldig cadeau om te geven en om te krijgen natuurlijk. Ook als je geen idee hebt wat de smaak van de ontvanger is. Je kunt met de aanschaf van bijvoorbeeld een geboortesteen, nooit de plank misslaan. Want iedereen is ooit geboren en daarom heeft iedereen een geboortesteen. Het perfecte cadeau dus!

BEKIJK NU ALLE POWERSTONES (KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDINGEN)

Een geboortesteen kopen

Iedere maand heeft een eigen edelsteen. Je kunt iemand de edelsteen cadeau doen van zijn of haar geboortemaand. Maar je kunt ook een andere gelegenheid vieren met een maandspecifieke edelsteen. Bijvoorbeeld een jubileum of andere blijde gebeurtenis.

 • Januari – Granaat – bevordert moed, hoop en zelfvertrouwen. Geeft ook energie en kracht.
 • Februari – Amethist – heeft een beschermende en zuiverende werking en bevordert zelfinzicht.
 • Maart – Aquamarijn – werkt kalmerend en ondersteunt communicatie en bij spreken in het openbaar.
 • April – Diamant – levert zuivere energie en bevordert hierdoor inzichten op spiritueel gebied.
 • Mei – Smaragd – stimuleert liefde, oprechtheid, inspiratie en beïnvloedt relaties en vriendschappen op een positieve manier.
 • Juni – Alexandriet – staat voor liefde, geluk en kennis.
 • Juni – Maansteen – bevordert intuïtie en kalmeert het gevoelsleven.
 • Juni – Parel – brengt rust vrede en verlichting. Heeft een zuiverende werking op ziel en geest.
 • Juli – Robijn – geeft energie en werkt activerend.
 • Augustus – Peridoot – helpt om negatieve invloeden van buitenaf te blokkeren en opgekropte emoties los te laten.
 • September – Saffier – stimuleert helder en nuchter denken en werkt kalmerend op de geest.
 • Oktober – Opaal – maakt vrolijk en stemt optimistisch.
 • Oktober Toermalijn – werkt beschermend en reinigend. Zorgt ervoor dat energiebanen weer in balans komen.
 • November – Saffier – trekt voorspoed, geluk en succes aan en geeft energie en levensvreugde.
 • November – topaas – bevordert empathie, eerlijkheid, vreugde en artistieke creativiteit.
 • December – Tanzaniet – helpt je om je eigen pad te kiezen en meer op eigen benen te staan.
 • December – Turkoois – zorgt voor innerlijke rust en helpt bij depressie, apathie en paniekaanvallen.
 • December – Zirkoon – maakt energiebanen vrij en activeert Chakra’s. Geeft levensenergie.

Saffier kopen voor in huis

 • Altaar/stilte ruimte – Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. De combinatie van deze drie Saffier zorgt voor een natuurlijk verwerking van innerlijke pijn en helpt je in balans te komen tijdens een meditatiesessie.
 • Slaapkamer – Amethist, Lapis lazuli en Lepidoliet helpen bij slaapproblemen. Als je wordt geteisterd door angstige dromen, dan kan Rozenkwarts je helpen.
 • Badkamer – Een Saffier , Amethist, Jade of Labradoriet in je bad leggen, helpt je te ontspannen en in balans te komen.
 • Kinderkamer – VuurSaffier , Seleniet en AbrikoosSaffier werken beschermend voor baby’s. Ook Rozenkwarts, de brenger van liefde, harmonie en rust, wordt vaak gebruikt in een babykamer.
 • Woonkamer – Amethist, Bergkristal en Calciet zijn geschikte Saffier voor je woonkamer. Ze brengen rust, zuiveren de atmosfeer en maken tevreden en vrolijk.
 • Studeer-/werkkamer – Fluoriet helpt je om kennis tot je te nemen en bevordert logisch en analytisch nadenken.
 • Creatieve ruimte – AbrikoosSaffier , Ametrien, Opaal en Turkoois helpen je om je creativiteit te verhogen.

Zorg dat de Saffier vrij ligt van andere stenen zodat zijn energie onbelemmerd de ruimte heeft om zich te verspreiden.

Saffier kopen conclusie

Je kunt dus bij meerdere goede aanbieders Saffier kopen en je doet er verstandig aan om je goed te oriënteren welke webwinkel aansluit op jouw wensen. Ga je voor sieraden, gravures, Chakra stenen of wil je een (nagenoeg) onbeperkt aanbod bij een winkel waar meerdere aanbieders bij elkaar komen? Wat je ook kiest: Succes met je Saffier kopen!

 • Gaubert Sylvian Ring Goudkleurig One-size - Saffier
  Gaubert Sylvian Ring Goudkleurig One-size - Saffier
  De saffier heeft een uitzonderlijke schoonheid.
  €15,24
  Uiterlijk 5 juni in huis
  Klik om dit product op bol.com te bekijken
 • ComfortTrends Ring Met saffieren One-size - Edelsteen
  ComfortTrends Ring Met saffieren One-size - Edelsteen
  Deze prachtige zilverkleurige ring is gezet met echte saffieren.
  Score 4.0 van 5 sterren.
  €25,24
  Uiterlijk 5 juni in huis
  De beste edelstenen voor jou gevonden!
  Klik om dit product op bol.com te bekijken
 • Luxe Blauw Saffier Collier
  Luxe Blauw Saffier Collier
  €79,-
  Uiterlijk 5 juni in huis
  De beste edelstenen voor jou gevonden!
  Klik om dit product op bol.com te bekijken
 • Trommelstenen Saffier (20-30 mm) - 50 gram
  Trommelstenen Saffier (20-30 mm) - 50 gram
  €68,99
  1 - 2 weken
  De beste edelstenen voor jou gevonden!
  Klik om dit product op bol.com te bekijken
 • Ruwe Edelsteen Saffier B
  Ruwe Edelsteen Saffier B
  Mogelijk niet beschikbaar
  Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

Prachtige blauwe saffier kopen

Omdat blauwe saffier de geliefde kleur is wordt deze ook veelal gebruikt voor sieraden. Echter zit er wel een prijskaartje aan deze prachtige juwelen. De edelstenen worden geslepen tot kleine steentjes en zo verwerkt in een ketting, armband, ring of oorbel. Saffier kopen kun je zo duur maken als je wil, er zijn hele dure- maar ook goedkopere sieraden te koop, hierin is wellicht minder saffier verwerkt. Ook het materiaal van het sieraad is bepalend voor de prijs. Hoe meer saffier er verwerkt is in een sieraad hoe duurder het zal zijn.

Ook de gele, oranje en roze saffier wordt gebruikt voor sieraden, deze zijn vaak net wat minder prijzig. Dit komt omdat deze kleuren minder populair zijn. Nog een andere variant is de niet transparante, blauwe saffier. Deze is vaak donkerblauw van kleur met donkere en lichte tinten, deze is minder bekend en redelijk goedkoop. Deze kun je ook kopen als ruwe steen of als getrommelde steen.

Een helder blauwe saffier is ook te koop als losse edelsteen, deze is echter wel een stuk prijziger.

De steen van wijsheid en bescherming

De werking van de saffier is afhankelijk van de kleur, de blauwe saffier werkt op het keelchakra en het voorhoofdchakra. Alle soort saffier kunnen ondersteuning bieden bij depressie, stress, frustratie en concentratieproblemen. Het heeft een kalmerende werking op het lichaam en reguleert de klieren, de ogen, het bloed en de aders. Saffier staat voor wijsheid en bescherming en brengt spirituele inzichten.

Redactie

Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

Recent Content

link to Edelstenen kopen

Edelstenen kopen

Heel goed, je gaat edelstenen kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Maar nu is de vraag: Waar kun je de edelstenen kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij edelstenen kopen? Hoe kun je erop vertrouwen […]