Malachiet, heeft een helende energie


Malachiet is een mineraal, maar deze steen wordt als edelsteen gebruikt. De edelsteen is doorschijnend en de kleur varieert van geelgroen tot zwartgroen. De Romeinen en Grieken kenden de malachiet alreeds in de oudheid. Zij maakte van de verpulverde steen schmink en gebruikte het als kleurstof voor verf. 

Voor elk probleem een oplossing

Wij hebben een uniek e-book samengesteld. Hierin staan meer dan 500 lichamelijk en geestelijke problemen in alfabetische volgorde genoemd. Met natuurlijk daarbij de vermelding van de edelsteen die je kan helpen.

Dit E-book kan je in een gebruiksvriendelijke PDF download direct ontvangen:

Pijn verminderen na operaties

Na een operatie heft je lichaam tijd nodig om te herstellen. Het is dan ook belangrijk om de eerste tijd wat rustiger aan te doen. Het is dan een zaak om goed naar je lichaam te luisteren. Een malachiet kan helpen de pijn te verminderen na een operatie. Draag een malachiet op de huid. Of  leg een malachiet naast je bed of onder je hoofdkussen. Dit kan ook zeker helpen wanneer je “tijdelijk ”bedlegerig bent. 

Vermindert darmklachten

Wanneer je last hebt van darmklachten heb je meestal een opgeblazen gevoel, moeilijke stoelgang en winderigheid. Je darmen zorgen ervoor dat de voedingsstoffen worden opgenomen. Maar zij zorgen er ook  voor dat de afvalstoffen verwijderd worden. Op het moment dat je darmen niet goed meer werken kunnen er darmklachten ontstaan. Een malachiet gedragen op de huid kan verlichting brengen bij darmklachten.

Malachiet helpt bij en tegen acne

Acne komt vaak voor in de leeftijd van 15 tot 25 jaar. Wanneer je acne hebt zijn je talgkliertjes verstopt of ontstoken. Het is een onschuldige huid aandoening maar het kan wel heel vervelend zijn. Acne kan er soms voor zorgen dat er littekentjes achterblijven op de huid. Een malachiet gedragen op de huid kan helpen de acne te verminderen.

Misselijkheid

Je kan je misselijk voelen door verschillende oorzaken. Een oorzaak kan bijvoorbeeld zijn dat je overmatig gegeten hebt. Wanneer je zwanger bent kun je last hebben van ochtendmisselijkheid. Dit komt door de hormonale veranderingen in je lichaam. Misselijkheid en braken komen vaak samen voor.

Wanneer je alleen maar misselijk bent zonder te braken kan het ook komen door spanning of angst. Wanneer je misselijk bent heb je geen trek in eten. Vaak ben je uit je doen. Een malachiet kan helpen bij deze klachten. Draag de steen wel op de huid. Dit heeft het beste effect.

Judy

De interesse van Judy voor edelstenen en mineralen begon toen zij Edwin (andere blogger van deze website) een edelstenenverzamelpakket cadeau gaf. Zij vond dit zo leuk dat zij ook is gaan verzamelen en honderden boeken en websites heeft verslonden over dit onderwerp. Op edelstenen.blog schrijft zij vanuit haar eigen passie en visie.

Recent Content

link to Koop nu jouw unieke Amethist!

Koop nu jouw unieke Amethist!

De amethist is een van de meest bekendste edelstenen. Deze paarse kristal is familie van de bergkristal en wordt gekenmerkt door zijn prachtige paarse kleur. De edelsteen wordt verspreid over de wereld gevonden. In de middeleeuwen was dit voornamelijk in Brazilië. Tegenwoordig wordt de amethist onder andere ook gevonden in de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland […]
link to Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Naast een positieve werking op de lymfeklieren helpt deze wateropaal het lichaam zichzelf te genezen. Hij geeft innerlijke rust en vermindert je spanningen en zorgen. De Girasol is een geest verhelderende edelsteen. Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Girasol een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Girasol meewerkt aan […]