Werk edelstenen geven werknemers

Edelstenen die helpen bij je werk

Als je een nieuwe baan hebt, net een baan hebt of al een lange tijd bij hetzelfde bedrijf werkt, kunnen edelstenen je helpen met verschillende dingen. Je kunt de steen voor jezelf kopen of aan een collega of werknemer schenken. Je kunt edelstenen en mineralen kopen die je ondersteunen tijdens alles wat met werk en carrière te maken heeft. Zo kun je denken aan een steen die je helpt om je meer in te zetten, je innerlijke kracht vergroot of de vreugde van het werk in laat zien. Hieronder vind je vier stenen die je leuk cadeau kunt geven met een mooie boodschap erbij. Je kunt de steen natuurlijk ook voor jezelf houden.

Charoïet – Meer inzet tonen en energie verdelen

De paarse steen charoïet is bij veel mensen onbekend. Toch is het een hele nuttige en mooie steen. Je kunt het mineraal direct op de huid dragen als hanger, maar ook in een jas- of broekzak bij je dragen. De steen staat voor het verdelen van energie en het volledig benutten van jouw positieve eigenschappen. Als je dit doet, dan zal je zien dat jouw inzet op werk ook hoger wordt.

Purpuriet – Doelen en creativiteit

Purpuriet helpt je om doelen te stellen en creativiteit te benutten. Het is een steen die rust en kalmte geeft aan de drager. Ook stimuleert het nieuwe ideeën en mogelijkheden. iets wat heel erg goed bij het thema werk en opleiding past. De paarse variant raden wij aan.

Rookkwarts – Innerlijke kracht op werk tonen

Rookkwarts staat voor succesvol zijn op je werk en tevredenheid. Het is een zeer populair cadeau voor werkgevers aan werknemers. Er wordt dan vaak een persoonlijke boodschap bij de rookkwarts gegeven in de vorm van een kaart of gesprek. De boodschap: “Je innerlijke kracht is groter dan de uitdagingen die je het hoofd moet bieden, is dan erg populair”.

Rhodochrosiet – Vreugde in het werk (terug)vinden

Rhodochrosiet is een vrij onbekende steen, maar wel een zeer nuttige. Het is vooral geschikt voor mensen die al langer voor dezelfde baas werken. De edelsteen laat je inzien dat elke dag iets nieuws brengt, ook al kan het werk soms eentonig lijken. Het helpt je vreugde te vinden in de kleine dingen die je op een dag meemaakt.