Aardbeienkwarts

Op zoek naar positiviteit? Koop Aardbeienkwarts!

Aardbeienkwarts is roze rood van kleur en is glanzend. Het is een roze gespikkelde steen. De steen heeft het uiterlijk van een aardbei vandaar de naam. Wij hebben gekeken waar je het beste aardbeienkwarts kan kopen. Aardbeienkwarts kopen wordt veel gedaan om positiviteit te ontvangen. Het is niet alleen bekend om de geneeskrachtige werking maar ook om de werking op spiritueel gebied. Enkele voorbeelden hiervan zijn hieronder beschreven.

Helpt te genieten van kleine dingen

Soms zijn wij zo druk in ons leven dat we de kleine dingen die ons blij maken niet meer zien. Wat die kleine dingen zijn die je blij maken verschilt natuurlijk van persoon tot persoon. Handig kan het zijn dat je een lijstje maakt met kleine dingen die je een fijn gevoel geven. Op deze manier leer je weer om bewuster om je heen te kijken. Wanneer je een aardbeienkwarts op de huid draagt kan deze je daarbij helpen. De steen helpt je namelijk om weer van de kleine en leuke dingen te genieten.

Aardbeienkwarts: bij duiden van dromen

Wanneer je droomt hoor en zie je soms dingen die eigenlijk heel gewoon zijn. Maar dromen kunnen ook angstig zijn. Vaak weet je als je wakker wordt niet meer waar je droom over ging. Een aardbeienkwarts onder je hoofdkussen helpt om je dromen te onthouden en te duiden. De aardbeienkwarts kan ook op een nachtkastje gelegd worden. Het resultaat kan echt verbazingwekkend zijn.

Aardbeien kwarts kopen?

Deze aardbeienkwarts staven zijn mooi om ergens neer te zetten. Klik hier of op de afbeelding. 

De aardbeienkwarts betekenis: balans in de verbinding aura en fysieke lichaam

De aardbeienkwarts laat opnieuw zien dat edelstenen kunnen zorgen voor de balans, die we allemaal zoeken. Door de aardbeienkwarts te kopen, kunnen veel ongemakken verholpen worden. De aura is een energieveld dat elk fysiek lichaam omgeeft. Je aura kan uit balans raken door bijvoorbeeld negatieve invloeden van buitenaf. Wanneer deze je aura binnendringen kan je fysieke lichaam uit balans raken (ziek worden) Een aardbeienkwarts op de huid gedragen brengt balans in je aura en het fysieke lichaam.

Aardbeienkwarts eigenschappen: het helpt positieve affirmaties te versterken

De aardbeienkwarts eigenschappen zijn essentieel voor de aardbeienkwarts aanschaf. Veel mensen komen uit bij de positieve aardbeienkwarts eigenschappen, en kopen enkele aardbeienkwarts stenen. Positieve affirmaties zijn positieve gedachten die je hardop tegen jezelf kan zeggen. Je programmeert als het ware je onderbewustzijn. Een aardbeienkwarts dragen op de huid helpt de affirmaties te versterken. De aardbeienkwarts eigenschappen helpen de mens er weer bovenop.

Vreugde en humor

Om je open te stellen helpen voor positieve ervaringen helpen vreugde en humor daar goed bij. Soms maken wij het ons moeilijk door het leven alleen maar serieus te nemen. Soms zie je alleen maar de dingen die fout gaan in het leven. Een aardbeienkwarts kan je helpen je wereld positiever in te zien. Hierdoor voel je meer vreugde en kan je de humor van bepaalde situaties inzien. Draag de aardbeienkwarts wel direct op de huid. Dit geeft het beste resultaat. Ook is de geneeskracht van aardbeienkwarts erg populair.