Tanzaniet, de zeldzame geneeskracht


Tanzaniet is een mooie blauwe steen die het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen stimuleert. Hij geeft je innerlijke vrede en brengt inspiratie om je leven weer richting te geven na een periode van twijfel.

Tanzaniet, de blauwe boost voor eigenwaarde

Tanzaniet is genoemd naar de vindplaats Tanzania. Dit is de enige plaats ter wereld waar deze steen gevonden wordt. De edelsteen wordt gevonden in de kleuren violet, roodbruin, saffierblauw tot blauwpaars. Het behoort tot de meest zeldzame edelstenen die gevonden worden. Tanzaniet is niet alleen een siersteen maar is ook beroemd om zijn geneeskrachtige werking.

Zilveren ring met tanzaniet
Zilveren ring met tanzaniet
€87,-
Uiterlijk 16 juli in huis
De beste edelstenen voor jou gevonden!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Tanzaniet Split Collier
Tanzaniet Split Collier
€24,95
Uiterlijk 14 juli in huis
De beste edelstenen voor jou gevonden!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Fijne ovale zilveren hanger met tanzaniet aan ketting
Fijne ovale zilveren hanger met tanzaniet aan ketting
€52,50
Uiterlijk 16 juli in huis
De beste edelstenen voor jou gevonden!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Edelsteen Hanger Tanzaniet
Edelsteen Hanger Tanzaniet
€19,99
Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Vermindert verzuring

Een goede zuurbalans van je lichaam is belangrijk om gezond te blijven. Wanneer deze balans niet goed is gaan alle functies van de organen achteruit. Ook de cel functies zullen gaan verminderen. Deze balans kan negatief veranderen door verkeerde eetgewoonten, een verkeerde ademhaling, zware werkzaamheden en stress. Hierdoor kun je verschillende klachten gaan ondervinden. Bijvoorbeeld nier en huid aandoeningen, overgewicht en allergieën. Een tanzaniet helpt mee om de verzuring van het lichaam tegen te gaan.

Ontstekingsremmend

Een ontsteking is een reactie van je lichaam. Je kan een ontsteking krijgen wanneer je een beschadiging van je weefsel oploopt. De ontsteking krijg je omdat de schadelijke stoffen uit je lichaam uit je lichaam moeten worden verwijderd. Een tanzaniet op de huid gedragen werkt ontstekingsremmend. Je kan ook een tanzaniet voor enige tijd over de aangedane huid wrijven.

Tanzaniet bevordert het herstel na ziekte

Na een ziekte of operatie heeft je lichaam altijd een periode van herstel nodig. Je lichaam verbruikt tijdens een ziekte veel meer energie dan gewoonlijk. Dit kan komen door koorts, pijn, of genezing van een wond Maar ook tijdens de herstelperiode wordt een beroep gedaan op je energie reserve. Een tanzaniet helpt je om te herstellen na een operatie en ziekte. Draag de steen rechtstreeks op de huid om het beste resultaat te verkrijgen.

Goed voor de nieren

Je nieren hebben de functie om de afvalstoffen uit je bloed te halen. Ze zorgen ook voor je bloeddruk en voor voldoende rode bloedcellen. De nieren zijn ook belangrijk voor je botten. Ze zorgen voor het behouden van sterke botten. Een tanzaniet op de huid gedragen helpt je bij het goed functioneren van de nieren.

Judy

De interesse van Judy voor edelstenen en mineralen begon toen zij Edwin (andere blogger van deze website) een edelstenenverzamelpakket cadeau gaf. Zij vond dit zo leuk dat zij ook is gaan verzamelen en honderden boeken en websites heeft verslonden over dit onderwerp. Op edelstenen.blog schrijft zij vanuit haar eigen passie en visie.

Recent Content

link to Edelstenen kopen

Edelstenen kopen

Heel goed, je gaat edelstenen kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Maar nu is de vraag: Waar kun je de edelstenen kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij edelstenen kopen? Hoe kun je erop vertrouwen […]