Tanzaniet, de zeldzame geneeskracht


Tanzaniet is een mooie blauwe steen die het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen stimuleert. Hij geeft je innerlijke vrede en brengt inspiratie om je leven weer richting te geven na een periode van twijfel.

Tanzaniet, de blauwe boost voor eigenwaarde

Tanzaniet is genoemd naar de vindplaats Tanzania. Dit is de enige plaats ter wereld waar deze steen gevonden wordt. De edelsteen wordt gevonden in de kleuren violet, roodbruin, saffierblauw tot blauwpaars. Het behoort tot de meest zeldzame edelstenen die gevonden worden. Tanzaniet is niet alleen een siersteen maar is ook beroemd om zijn geneeskrachtige werking.

Zilveren ring met tanzaniet
Zilveren ring met tanzaniet
€87,-
Uiterlijk 14 april in huis
De beste edelstenen voor jou gevonden!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Tanzaniet Split Collier
Tanzaniet Split Collier
€24,95
Uiterlijk 9 april in huis
De beste edelstenen voor jou gevonden!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Fijne ovale zilveren hanger met tanzaniet aan ketting
Fijne ovale zilveren hanger met tanzaniet aan ketting
€52,50
Uiterlijk 14 april in huis
De beste edelstenen voor jou gevonden!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Edelsteen Hanger Tanzaniet
Edelsteen Hanger Tanzaniet
€20,99
Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, dinsdag in huis
De beste edelstenen voor jou gevonden!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Vermindert verzuring

Een goede zuurbalans van je lichaam is belangrijk om gezond te blijven. Wanneer deze balans niet goed is gaan alle functies van de organen achteruit. Ook de cel functies zullen gaan verminderen. Deze balans kan negatief veranderen door verkeerde eetgewoonten, een verkeerde ademhaling, zware werkzaamheden en stress. Hierdoor kun je verschillende klachten gaan ondervinden. Bijvoorbeeld nier en huid aandoeningen, overgewicht en allergieën. Een tanzaniet helpt mee om de verzuring van het lichaam tegen te gaan.

Ontstekingsremmend

Een ontsteking is een reactie van je lichaam. Je kan een ontsteking krijgen wanneer je een beschadiging van je weefsel oploopt. De ontsteking krijg je omdat de schadelijke stoffen uit je lichaam uit je lichaam moeten worden verwijderd. Een tanzaniet op de huid gedragen werkt ontstekingsremmend. Je kan ook een tanzaniet voor enige tijd over de aangedane huid wrijven.

Tanzaniet bevordert het herstel na ziekte

Na een ziekte of operatie heeft je lichaam altijd een periode van herstel nodig. Je lichaam verbruikt tijdens een ziekte veel meer energie dan gewoonlijk. Dit kan komen door koorts, pijn, of genezing van een wond Maar ook tijdens de herstelperiode wordt een beroep gedaan op je energie reserve. Een tanzaniet helpt je om te herstellen na een operatie en ziekte. Draag de steen rechtstreeks op de huid om het beste resultaat te verkrijgen.

Goed voor de nieren

Je nieren hebben de functie om de afvalstoffen uit je bloed te halen. Ze zorgen ook voor je bloeddruk en voor voldoende rode bloedcellen. De nieren zijn ook belangrijk voor je botten. Ze zorgen voor het behouden van sterke botten. Een tanzaniet op de huid gedragen helpt je bij het goed functioneren van de nieren.

Judy

De interesse van Judy voor edelstenen en mineralen begon toen zij Edwin (andere blogger van deze website) een edelstenenverzamelpakket cadeau gaf. Zij vond dit zo leuk dat zij ook is gaan verzamelen en honderden boeken en websites heeft verslonden over dit onderwerp. Op edelstenen.blog schrijft zij vanuit haar eigen passie en visie.

Recent Content

link to Koop nu jouw unieke Amethist!

Koop nu jouw unieke Amethist!

De amethist is een van de meest bekendste edelstenen. Deze paarse kristal is familie van de bergkristal en wordt gekenmerkt door zijn prachtige paarse kleur. De edelsteen wordt verspreid over de wereld gevonden. In de middeleeuwen was dit voornamelijk in Brazilië. Tegenwoordig wordt de amethist onder andere ook gevonden in de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland […]
link to Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Naast een positieve werking op de lymfeklieren helpt deze wateropaal het lichaam zichzelf te genezen. Hij geeft innerlijke rust en vermindert je spanningen en zorgen. De Girasol is een geest verhelderende edelsteen. Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Girasol een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Girasol meewerkt aan […]