Sieraden

Sieraden en edelstenen

Sieraden en edelstenenSieraden zijn objecten die op het lichaam of op de kleding worden gedragen. Er zijn meerdere soorten. Sommigen zijn bedoeld als verfraaiing, anderen zijn weer functioneel, zoals het horloge. In veel kettingen, armbanden, horloges en andere vormen worden edelstenen en mineralen verwerkt. Ook worden er geneeskrachtige sieraden verkocht. Dit kan bijvoorbeeld een mooie hanger zijn van amethist. Diamant wordt weer vaak gebruikt in verlovingsringen.

In deze categorie lees je al onze berichten die met dit onderwerp te maken hebben. Dit kunnen actuele berichten zijn over de laatste trends, maar ook blogs over nieuwe sieradencollecties in musea of de geschiedenis van een bepaald soort sieraad. Veel leesplezier!

Linkpartners:

fifa 18 coins

Zwarte parel

De kracht van de zwarte parel- en edelstenencombinatie

Misschien ben jij bekend met de geweldige, spannende en romantische boeken van Konsalik. Het boek “het vergeten paradijs” neemt je mee naar de stille Zuidzee naar de avonturier Ron Edwards. Na een schipbreuk belandt hij met rubberbootje op een paradijselijk eiland. Daar maakt hij kennis met de betoverende Tama-Olu. Zij draagt een prachtige ketting van …

De kracht van de zwarte parel- en edelstenencombinatie Lees meer »