Lapis lazuli kopen


Lapis lazuli is een blauwe edelsteen met gouden tinten van pyriet en wordt al ruim 9000 jaar gebruikt als heelsteen en gedragen als sieraad. Door de bijzondere kleuren en patronen in de steen is lapis lazuli ook nu nog erg populair als sieraad. De steen wordt voornamelijk gevonden in Afghanistan en Birma maar komt ook voor in Egypte en Mexico. In welke vormen kun je lapis lazuli kopen?

Populair door prachtige kleur

De prachtig blauwe kleur maakt lapis lazuli zo populair. Er zijn tal van sieraden waarin deze edelsteen verwerkt is, lapis lazuli kopen kan als ketting hanger, (kralen)ketting, armband, ring of oorbellen. De keuze is enorm. Er zijn sieraden waarbij de edelsteen duidelijk naar voren komt en een echte blikvanger is maar je kunt ook kiezen voor een sieraad met één of meerdere kleine steentje. Hoe meer lapis lazuli er verwerkt is in het sieraad, hoe duurder de prijs is. Koop nu een lapis lazuli! Een lapis lazuli kopen kan het best bij Spiru!

Losse lapis lazuli kopen

Naast de vele soorten sieraden zijn er ook losse lapis lazuli stenen te koop. Je kunt hierbij kiezen uit de ruwe- of bewerkte steen. Echter is het aanbod van ruwe lapis lazuli stenen niet heel groot omdat de grove steen wat doffer van kleur is. Er wordt vaker gekozen voor geslepen stenen, de kleur komt hierbij veel mooier naar voren. Geslepen edelstenen zijn er in alle soorten en maten, er zijn kleinere stenen die je bij je kunt houden maar ook grote bollen voor op een pilaar of een geslepen beeldje.

De vele voordelen van lapis lazuli

Geneeskracht van Lapis lazuli werkt positief op het keelchakra en voorhoofdchakra. Het heeft een positieve werking op verschillende aspecten. Klachten rondom de mond, keel en longen zullen verminderen bij het dragen van een lapis lazuli ketting hanger. Denk aan klachten zoals keelpijn, aften, bronchitis en keelontsteking. Het heeft een helende werking op pijn in het zenuwstelsel, migraine en hoofdpijn. Het helpt de bloeddruk verlagen en werkt ontstekingsremmend. Daarnaast stimuleert het de lever, de nieren en de maag en werkt het positief op de huid.

Lapis Lazuli Kopen

De lapis lazuli is een blauwe steen met kleine spikkeltjes pyriet. Soms bevat de steen ook witte stukjes calciet. De kleur van de Lapis Lazuli wordt al eeuwen lang in verband gebracht met bezinning. De steen bevordert de spirituele kracht. Hier onder zijn enkele voorbeelden van de spirituele werking van de steen beschreven.

Versterkt intuïtie

Intuïtie is een gave die je bij je geboorte hebt mee gekregen. Maar in je kinderjaren werd dit vaak teniet gedaan. Als kind voelde je vast wel eens iets op energie niveau wat je ouders niet voelden. Vaak werd dat afgedaan met “dat verbeeld je jezelf” Naarmate je ouder wordt stop je die gevoelens vaak weg. Maar soms komen er wel eens dingen op in je hoofd. Probeer daar naar te luisteren. Het is niet raar of vreemd om naar je intuïtie te luisteren. Soms kan het je zelfs helpen in bepaalde situaties. Een lapis lazuli op de huid gedragen helpt je intuïtie te versterken.

Kalmeert bij boosheid en irritatie

Wanneer je boos bent gaat je bloeddruk omhoog en gaat je hart sneller kloppen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geïrriteerd bent of boos wordt. Het kan bijvoorbeeld komen door een vervelende opmerking van een ander. Wanneer je boos wordt laat je de ander merken dat je dat niet fijn vindt. Door de boosheid verzacht je de pijn. Belangrijk is wel dat je boos wordt op de juiste persoon en niet op andere mensen in je omgeving. Wanneer de boosheid voor een langere tijd duurt. Of je kan jezelf niet uiten is dat niet gezond voor je. Een lapis lazuli helpt je te kalmeren. Houd de steen in beide handen vast. Of draag de steen op de huid.

Lapis lazuli kopen maakt optimistisch

Een optimistisch persoon heeft een positieve kijk op het leven. Een optimist ziet vaak kansen in zijn of haar problemen. Een voorbeeld van een pessimist en een optimist. Een optimist denkt mijn glas is nog halfvol. Terwijl de pessimist denkt mijn glas is al half leeg. Een lapis lazuli kopen zorgt voor optimistische gevoelens. Draag de steen rechtstreeks op de huid. Dit geeft het beste resultaat.

Redactie

Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding