Lapis lazuli kopen

Lapis lazuli kopen

Lapis lazuli is een blauwe edelsteen met gouden tinten van pyriet en wordt al ruim 9000 jaar gebruikt als heelsteen en gedragen als sieraad. Door de bijzondere kleuren en patronen in de steen is lapis lazuli ook nu nog erg populair als sieraad. De steen wordt voornamelijk gevonden in Afghanistan en Birma maar komt ook voor in Egypte en Mexico. In welke vormen kun je lapis lazuli kopen?

Populair door prachtige kleur

De prachtig blauwe kleur maakt lapis lazuli zo populair. Er zijn tal van sieraden waarin deze edelsteen verwerkt is, lapis lazuli kopen kan als ketting hanger, (kralen)ketting, armband, ring of oorbellen. De keuze is enorm. Er zijn sieraden waarbij de edelsteen duidelijk naar voren komt en een echte blikvanger is maar je kunt ook kiezen voor een sieraad met één of meerdere kleine steentje. Hoe meer lapis lazuli er verwerkt is in het sieraad, hoe duurder de prijs is. Koop nu een lapis lazuli! Een lapis lazuli kopen kan het best bij Spiru!

[yabp 817] [yabp 818] [yabp 819] [yabp 820] [yabp 821]

Losse lapis lazuli kopen

Naast de vele soorten sieraden zijn er ook losse lapis lazuli stenen te koop. Je kunt hierbij kiezen uit de ruwe- of bewerkte steen. Echter is het aanbod van ruwe lapis lazuli stenen niet heel groot omdat de grove steen wat doffer van kleur is. Er wordt vaker gekozen voor geslepen stenen, de kleur komt hierbij veel mooier naar voren. Geslepen edelstenen zijn er in alle soorten en maten, er zijn kleinere stenen die je bij je kunt houden maar ook grote bollen voor op een pilaar of een geslepen beeldje.

De vele voordelen van lapis lazuli

Geneeskracht van Lapis lazuli werkt positief op het keelchakra en voorhoofdchakra. Het heeft een positieve werking op verschillende aspecten. Klachten rondom de mond, keel en longen zullen verminderen bij het dragen van een lapis lazuli ketting hanger. Denk aan klachten zoals keelpijn, aften, bronchitis en keelontsteking. Het heeft een helende werking op pijn in het zenuwstelsel, migraine en hoofdpijn. Het helpt de bloeddruk verlagen en werkt ontstekingsremmend. Daarnaast stimuleert het de lever, de nieren en de maag en werkt het positief op de huid.

Lapis Lazuli Kopen

De lapis lazuli is een blauwe steen met kleine spikkeltjes pyriet. Soms bevat de steen ook witte stukjes calciet. De kleur van de Lapis Lazuli wordt al eeuwen lang in verband gebracht met bezinning. De steen bevordert de spirituele kracht. Hier onder zijn enkele voorbeelden van de spirituele werking van de steen beschreven.

Versterkt intuïtie

Intuïtie is een gave die je bij je geboorte hebt mee gekregen. Maar in je kinderjaren werd dit vaak teniet gedaan. Als kind voelde je vast wel eens iets op energie niveau wat je ouders niet voelden. Vaak werd dat afgedaan met “dat verbeeld je jezelf” Naarmate je ouder wordt stop je die gevoelens vaak weg. Maar soms komen er wel eens dingen op in je hoofd. Probeer daar naar te luisteren. Het is niet raar of vreemd om naar je intuïtie te luisteren. Soms kan het je zelfs helpen in bepaalde situaties. Een lapis lazuli op de huid gedragen helpt je intuïtie te versterken.

[yabp 817] [yabp 818] [yabp 819] [yabp 820] [yabp 821]

Kalmeert bij boosheid en irritatie

Wanneer je boos bent gaat je bloeddruk omhoog en gaat je hart sneller kloppen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geïrriteerd bent of boos wordt. Het kan bijvoorbeeld komen door een vervelende opmerking van een ander. Wanneer je boos wordt laat je de ander merken dat je dat niet fijn vindt. Door de boosheid verzacht je de pijn. Belangrijk is wel dat je boos wordt op de juiste persoon en niet op andere mensen in je omgeving. Wanneer de boosheid voor een langere tijd duurt. Of je kan jezelf niet uiten is dat niet gezond voor je. Een lapis lazuli helpt je te kalmeren. Houd de steen in beide handen vast. Of draag de steen op de huid.

Lapis lazuli kopen maakt optimistisch

Een optimistisch persoon heeft een positieve kijk op het leven. Een optimist ziet vaak kansen in zijn of haar problemen. Een voorbeeld van een pessimist en een optimist. Een optimist denkt mijn glas is nog halfvol. Terwijl de pessimist denkt mijn glas is al half leeg. Een lapis lazuli kopen zorgt voor optimistische gevoelens. Draag de steen rechtstreeks op de huid. Dit geeft het beste resultaat.

De beste manier om de prachtige blauwe steen te kopen!

Heel goed, je gaat Lapis lazuli kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Lapis lazuli heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Lapis lazuli kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij Lapis lazuli kopen? Hoe kun je erop vertrouwen dat de edelsteen die je aanschaft, daadwerkelijk een edelsteen is en niet een namaaksteen? En wellicht wil je gewoon ook meer algemene informatie over het aanbod van diverse Lapis lazuliverkopers. Allemaal belangrijke en valide vragen waarop hieronder antwoord komt…

Hier kun je de Lapis lazuli kopen!

Wellicht denk je niet direct aan Bol.com, maar toch is deze webwinkel één van de beste aanbieders. Bij Bol.com zitten verschillende zeer goede Lapis lazuli shops aangesloten, zodat je alles perfect alle Lapis lazuli bij elkaar hebt, en heel goed een keuze kan maken. En niet alleen omdat zij vele verschillende Lapis lazuli aanbieden. Bij Bol.com kun je niet alleen de Lapis lazuli kopen, zij bieden ook complete verzamelingen met meerdere Lapis lazuli in een overzichtelijke showdoos. Ook kun je hier diverse kleinere Lapis lazuli in één grote zak aanschaffen. Deze kun je dan mooi toevoegen aan een eigen verzameling en geheel naar wens indelen. Hieronder hebben wij de mooiste Lapis lazuli op een rijtje gezet:

[yabp 817]
[yabp 818]
[yabp 819]
[yabp 820]
[yabp 821]

Waar let je op bij Lapis lazuli kopen?

Je kunt er vanuit gaan dat de Lapis lazuli die je via Bol.com aanschaft geen namaak stenen zijn. Maar Lapis lazuli blijven natuurproducten. Hierdoor kunnen ze altijd afwijken van de afbeelding die op de website te zien is. Ga je Lapis lazuli kopen, dan kun je er op letten of de afmeting van de Lapis lazuli overeenkomt met jouw wens. Ook is het handig om jezelf ervan te verzekeren dat de eigenschappen van Lapis lazuli aansluiten op wat jij zoekt in een edelsteen. Dit is allemaal terug te vinden in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Voordelen van Lapis lazuli kopen bij Bol.com

In deze veelzijdige webwinkel kun je Lapis lazuli kopen (en ook andere Lapis lazuli). Vul de naam van de steen in als zoekopdracht en je krijgt meestal een scala van producten te zien. Zoek maar uit!

Divers aanbod

Verwerkt in diverse sieraden, gebruiksvoorwerpen, ornamenten, losse Lapis lazuli, Chakra stenen, trommelsteentjes, rollers, etc. De Lapis lazuli, en andere Lapis lazuli, worden breeduit aangeboden in diverse items. Dergelijk aanbod en diversiteit is bij de meeste andere (web)winkels een stuk minder uitgebreid. Ook is ieder item gedetailleerd beschreven. Je weet dus altijd exact wat je aanschaft. En neem ook nota van eventuele recensies. Dan lees je wat andere kopers van het product vonden.

Diverse aanbieders

Via Bol.com kun je de Lapis lazuli kopen bij verschillende aanbieders. Vaak hebben deze winkels ook een eigen webwinkel, maar ze kiezen er toch voor om ook via Bol.com te verkopen. Daar zijn uiteraard goede redenen voor. Bol.com biedt zijn aanbieders een betrouwbaar platform om te verkopen. De webwinkel staat voor snelheid en betrouwbaarheid. Dat mag je dus ook van de diverse aanbieders verwachten. Ook moeten zij voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen die Bol.com aan hun zakelijke partners stelt. Lapis lazuli kopen via Bol.com is dus snel en vertrouwd.

Diverse prijzen

Prijstechnisch is Lapis lazuli kopen via Bol.com ook zeer aantrekkelijk. De bedragen die voor Lapis lazuli wordt gevraagd is een eerlijke en reële prijs. Pas op voor onrealistische “bodem” prijzen via minder betrouwbare webwinkels. Een kwalitatief goede Lapis lazuli kopen lukt niet voor drie euro, dat moet je je realiseren. Een redelijke prijs voor Lapis lazuli van een goede kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Diverse acties

En bij Bol.com heb je natuurlijk ook regelmatig acties of andere aanbiedingen. Dit geldt ook voor de aanbieders van Lapis lazuli. Wellicht kun je hierdoor wel heel voordelig een Lapis lazuli kopen. Een ander voordeel is dat je hier ook specifieke informatie kunt vinden over Lapis lazuli of andere Lapis lazuli. Bijvoorbeeld in boeken en dergelijke. Hartstikke interessant toch?

Dit doe je na het Lapis lazuli kopen

Een belangrijke eigenschap van Lapis lazuli is natuurlijk de energie die deze edelsteen in zich heeft. Deze energie maakt een belangrijk onderdeel uit van de edelsteen en bepaalt onder andere zijn helende en/of ondersteunende werking. Omdat je nooit weet welk traject de individuele Lapis lazuli achter zich heeft, is het van belang om hem te reinigen voordat je hem in gebruik neemt. Dit geldt uiteraard voor alle Lapis lazuli die je aanschaft.

Reinigen na het Lapis lazuli kopen

Het reinigen van een edelsteen (en dus ook de Lapis lazuli) doe je door hem eerst te ontdoen van de energie die hij tot zich heeft genomen. Deze energie heeft hij ontvangen van iedere paar handen die hem heeft aangeraakt. Ook de omgeving en de verpakking heeft energie afgegeven. En omdat je nooit weet welke of wat voor energie dit is geweest, is het verstandig om de Lapis lazuli eerst geheel te ontladen. Je wilt immers de energie van de Lapis lazuli ontvangen en niet die van zijn vorige eigenaren.

Ontladen na het Lapis lazuli kopen

Je kunt op een aantal manieren de Lapis lazuli ontladen van (negatieve) energie:

 • Leg de edelsteen in een bakje met grond of aarde of begraaf hem in de tuin (zet een stokje in de grond zodat je hem kunt terugvinden).
 • Koop kleine Hematiet stenen (kan bijvoorbeeld bij Bol.com) en laat de Lapis lazuli een nacht hierin liggen.
 • Als je de Lapis lazuli een tijdje in het felle zonlicht plaatst, dan verdampt negatieve energie uit de steen.
 • Houd de Lapis lazuli onder stromend bronwater zonder koolzuur. Negatieve energie stroomt dan weg.
 • Berook de Lapis lazuli met wierook, Mirre, Lavendel of Salie. Negatieve energie trekt hiermee ook uit de edelsteen.

Opladen na het Lapis lazuli kopen

Na een effectieve ontlading is het zaak om de Lapis lazuli weer te voorzien van zijn eigen (heilzame) energie. Hier heb je hem immers voor aangeschaft. Als je de Lapis lazuli een aantal dagen met rust laat, dan zal hij zijn energie uiteindelijk vanzelf weer opladen maar je kunt dit proces ook een handje helpen. Opladen kun je op verschillende manieren doen:

 • Leg de Lapis lazuli een nacht in het maanlicht.
 • In plaats van maanlicht kun je de Lapis lazuli ook opladen in het vroege zonlicht of in de late zonnestralen.
 • “Begraaf” de Lapis lazuli in een bakje met Bergkristal
 • In plaats van Bergkristal kun je ook Seleniet gebruiken.

Nadat je de Lapis lazuli hebt gereinigd kun je hem in je handen nemen en er een aantal malen krachtig op blazen. Je verbindt de Lapis lazuli dan met jouw eigen energie. Voel je het verschil?

Het aanbod van Lapis lazuli bij Spiru

Bij Spiru kun je goed Lapis lazuli kopen. Zij hebben Lapis lazuli onder andere gesorteerd op basis van vormen (hartjes, engeltjes, piramides, etc.) en bieden ook een aantal Lapis lazuli sets aan. Onder deze sets bevinden zich bijvoorbeeld Chakra Stenen. Chakra stenen zijn krachtige stenen die helpen om de zeven Chakra’s in het menselijk lichaam, te ondersteunen en in balans te brengen (of houden).

Chakra stenen kopen

Wanneer je in je lichaam of in je psyche een bepaalde disbalans ervaart, dan kan het zomaar zijn dat er een Chakra uit balans is. Een Chakra is een centraal punt in je lichaam waar energiebanen samenkomen. Er zijn verschillende overtuigingen en/of stromingen die Chakra’s benoemen. In de westerse wereld gaat men meestal uit van zeven Chakra’s. Je kunt alle zeven Chakra stenen kopen als set. Deze stenen gebruik je dan bijvoorbeeld ter ondersteuning tijdens meditatie. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de specifieke edelsteen aan te schaffen die jou kan helpen bij je gevoelens van disbalans of andere problematiek. Dus een edelsteen die een specifieke Chakra ondersteunt.

 • Wortelchakra – De Lapis lazuli brengt verlichting bij problemen die te maken hebben met de onderrug, dikke darm, heupen, bekken en billen.
 • Sacraal chakra – De Lapis lazuli ondersteun hier de werking van nieren, blaas, bloedsomloop, geslachtsorganen, baarmoeder en waterhuishouding.
 • Zonnevlechtchakra – De Lapis lazuli heeft een positieve invloed op de spijsvertering, maag, lever en milt.
 • Hartchakra – De Lapis lazuli versterkt het hart, de longen en de ademhaling.
 • Keelchakra – Bij mentale disbalans helpt hier de Lapis lazuli om meer evenwicht te brengen.
 • Derde oogchakra – De Lapis lazuli helpt hier de energiebanen die te maken hebben met de hormoonhuishouding. Ook helpt het je bij een blokkade op spiritueel en/of creatief niveau.
 • Kruinchakra – De Lapis lazuli zorgt bij deze Chakra voor een innerlijke rust, vrede en harmonie. Het is de bron van je gemoedstoestand.

Sieraden met Lapis lazuli kopen bij My jewellery

Bij My Jewellery noemen ze Lapis lazuli powerstones. Een mooie collectie, verwerkt in bijzondere sieraden. Heel leuk als accessoire en, zoals zij het zelf noemen, als cadeau met een boodschap. En dat is natuurlijk volkomen waar! Lapis lazuli zijn een geweldig cadeau om te geven en om te krijgen natuurlijk. Ook als je geen idee hebt wat de smaak van de ontvanger is. Je kunt met de aanschaf van bijvoorbeeld een geboortesteen, nooit de plank misslaan. Want iedereen is ooit geboren en daarom heeft iedereen een geboortesteen. Het perfecte cadeau dus!

BEKIJK NU ALLE POWERSTONES (KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDINGEN)

Een geboortesteen kopen

Iedere maand heeft een eigen edelsteen. Je kunt iemand de edelsteen cadeau doen van zijn of haar geboortemaand. Maar je kunt ook een andere gelegenheid vieren met een maandspecifieke edelsteen. Bijvoorbeeld een jubileum of andere blijde gebeurtenis.

 • Januari – Granaat – bevordert moed, hoop en zelfvertrouwen. Geeft ook energie en kracht.
 • Februari – Amethist – heeft een beschermende en zuiverende werking en bevordert zelfinzicht.
 • Maart – Aquamarijn – werkt kalmerend en ondersteunt communicatie en bij spreken in het openbaar.
 • April – Diamant – levert zuivere energie en bevordert hierdoor inzichten op spiritueel gebied.
 • Mei – Smaragd – stimuleert liefde, oprechtheid, inspiratie en beïnvloedt relaties en vriendschappen op een positieve manier.
 • Juni – Alexandriet – staat voor liefde, geluk en kennis.
 • Juni – Maansteen – bevordert intuïtie en kalmeert het gevoelsleven.
 • Juni – Parel – brengt rust vrede en verlichting. Heeft een zuiverende werking op ziel en geest.
 • Juli – Robijn – geeft energie en werkt activerend.
 • Augustus – Peridoot – helpt om negatieve invloeden van buitenaf te blokkeren en opgekropte emoties los te laten.
 • September – Saffier – stimuleert helder en nuchter denken en werkt kalmerend op de geest.
 • Oktober – Opaal – maakt vrolijk en stemt optimistisch.
 • Oktober Toermalijn – werkt beschermend en reinigend. Zorgt ervoor dat energiebanen weer in balans komen.
 • November – Citrien – trekt voorspoed, geluk en succes aan en geeft energie en levensvreugde.
 • November – topaas – bevordert empathie, eerlijkheid, vreugde en artistieke creativiteit.
 • December – Tanzaniet – helpt je om je eigen pad te kiezen en meer op eigen benen te staan.
 • December – Turkoois – zorgt voor innerlijke rust en helpt bij depressie, apathie en paniekaanvallen.
 • December – Zirkoon – maakt energiebanen vrij en activeert Chakra’s. Geeft levensenergie.

Lapis lazuli kopen voor in huis

 • Altaar/stilte ruimte – Bergkristal, Amethist en RozenLapis lazuli. De combinatie van deze drie Lapis lazuli zorgt voor een natuurlijk verwerking van innerlijke pijn en helpt je in balans te komen tijdens een meditatiesessie.
 • Slaapkamer – Amethist, Lapis lazuli en Lepidoliet helpen bij slaapproblemen. Als je wordt geteisterd door angstige dromen, dan kan RozenLapis lazuli je helpen.
 • Badkamer – Een Lapis lazuli, Amethist, Jade of Lapis lazuli in je bad leggen, helpt je te ontspannen en in balans te komen.
 • Kinderkamer – VuurLapis lazuli, Seleniet en AbrikoosLapis lazuli werken beschermend voor baby’s. Ook RozenLapis lazuli, de brenger van liefde, harmonie en rust, wordt vaak gebruikt in een babykamer.
 • Woonkamer – Amethist, Bergkristal en Calciet zijn geschikte Lapis lazuli voor je woonkamer. Ze brengen rust, zuiveren de atmosfeer en maken tevreden en vrolijk.
 • Studeer-/werkkamer – Fluoriet helpt je om kennis tot je te nemen en bevordert logisch en analytisch nadenken.
 • Creatieve ruimte – AbrikoosLapis lazuli, Ametrien, Opaal en Turkoois helpen je om je creativiteit te verhogen.

Zorg dat de Lapis lazuli vrij ligt van andere stenen zodat zijn energie onbelemmerd de ruimte heeft om zich te verspreiden.

Lapis lazuli kopen conclusie

Je kunt dus bij meerdere goede aanbieders Lapis lazuli kopen en je doet er verstandig aan om je goed te oriënteren welke webwinkel aansluit op jouw wensen. Ga je voor sieraden, gravures, Chakra stenen of wil je een (nagenoeg) onbeperkt aanbod bij een winkel waar meerdere aanbieders bij elkaar komen? Wat je ook kiest: Succes met je Lapis lazuli kopen!