Verdiet kopen wat is dat?

Verdiet kopen

Verdiet is een handelsnaam van de onzuivere versie van funchsiet. Verdiet kan namelijk nog albiet, rutiel, korund, kwarts en chloriet bevatten. De steen heeft meestal een groene kleur met donkere groene en soms rode of gele tinten. De steen wordt onder andere gevonden in Zuid-Afrika en Zimbabwe. In wat voor vormen en maten kun je verdiet kopen?

Aanbod verdiet kopen is minimaal

Verdiet kopen kan bijvoorbeeld als losse steen of verwerkt in een sieraad. Als losse steen heb je de keuze uit een geslepen steen, zoals een beeldje of knuffelsteen om bij je te dragen. Maar je kunt ook verdiet kopen als grove steen, deze is niet bewerkt. Hierdoor zie je beter de structuur van de steen en kan prima gebruikt worden als decoratie.

Verdiet is ook te koop in de vorm van een sieraad zoals een ketting, ketting hanger of oorbellen. Hoewel de kleur van verdiet erg mooi is, wordt het niet veel gebruikt voor sieraden. Het aanbod is minimaal, er zijn maar weinig (web)winkels die deze edelsteen als sieraad verkopen. Op punten waar je wel verdiet kunt kopen wordt het voornamelijk aangeboden als kleine broekzak edelsteen of kettinghanger. Deze edelsteen is niet duur, voor een paar euro kun je al een kettinghanger kopen.

Verdiet vergroot de levenslust

Verdiet stimuleer de eerste 4 chakras: de basis chakra, het heiligbeen chakra, de zonnevlecht chakra en het hart chakra.

Het is een aanrader voor mensen met een laag zelfbeeld. Verdiet helpt je weerbaarder te zijn en zorgt dat je stabiel in het leven staat. Het zorgt ervoor dat je levenslust wordt vergroot en je in staat bent om je dromen uit te laten komen. Verdiet heeft ook op het lichaam een positieve invloed, het heeft een ontgiftende werking en kan allergieën verminderen. Daarnaast ondersteunt het de bloedcirculatie, de voortplantingsorganen, het hart en de ruggengraat.