Labradoriet als sieraad kopen


Labradoriet werd voor het eerst gevonden in Canada, op het schiereiland Labrador. Daar komt dus ook de naam vandaan. De steen heeft meestal een grijs glimmende kleur met gele en blauwe vlakken en is licht doorschijnend. Echter komt labradoriet ook voor als kleurlooze steen en in de kleuren wit en groen. De kleurrijke labradoriet stenen worden ook wel spectroliet genoemd.

Labradoriet in allerlei kleuren te koop

Sieraden gemaakt van labradoriet zijn in allerlei kleuren te koop. Doordat de stenen gepolijst worden komt het bijzondere kleurenspel goed naar voren. Er zijn zowel licht- als donkerkleurige labradoriet sieraden te koop. Ketting hangers worden vaak in mooie vormen geslepen en zijn er in verschillende formaten. Daarnaast zijn er ook prachtige kralen kettingen, (kralen) armbanden, oorbellen en ringen met labradoriet te koop. Er worden zelfs bedels en sleutelhangers gemaakt van deze pracht steen.

Losse stenen labradoriet kopen kan als schijf of als brok, dit zijn de ruwe varianten. Deze ruwe steen heeft een grijze kleur met gekleurde uitspattingen, de kleur is vaak erg helder en kan per steen verschillend zijn. Hoe mooier het de gekleurde stukken zijn, hoe duurder de steen.

De kleine labradoriet brokjes worden geslepen en gepolijst en verkocht als knuffelsteen. Deze steen kun je gemakkelijk bij je dragen of onder je kussen leggen als je gaat slapen. De labradoriet stenen die te koop zijn, zijn meestal niet enorm duur hoewel er wel prijzige exemplaren van deze steen bekend zijn. Net zoals de kleur van de steen heeft ook de grootte invloed op de prijs.

Beschermt tegen angsten en stress

Deze edelsteen heeft een positieve werking op de spijsvertering, dit komt doordat het in verbinding staat met de zonnevlecht chakra, het keelchakra en het voorhoofdchakra. Het beschermt je tegen angst, stress en negatieve energieën om je heen. Het zorgt dat je wordt afgesloten voor de energie van anderen waardoor deze steen goed past bij mensen die hooggevoelig zijn. Het verbetert je concentratie, communicatieve vaardigheden en creativiteit. Door deze steen bij je te dragen zul je beter voor jezelf op durven komen.

Redactie

Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding