Labradoriet kopen

Labradoriet als sieraad kopen

Labradoriet werd voor het eerst gevonden in Canada, op het schiereiland Labrador. Daar komt dus ook de naam vandaan. De steen heeft meestal een grijs glimmende kleur met gele en blauwe vlakken en is licht doorschijnend. Echter komt labradoriet kopen ook voor als kleurloze steen en in de kleuren wit en groen. De kleurrijke labradoriet stenen worden ook wel spectroliet genoemd.

Labradoriet in allerlei kleuren te koop

Sieraden gemaakt van labradoriet zijn in allerlei kleuren te koop. Doordat de stenen gepolijst worden komt het bijzondere kleurenspel goed naar voren. Er zijn zowel licht- als donkerkleurige labradoriet sieraden te koop. Ketting hangers worden vaak in mooie vormen geslepen en zijn er in verschillende formaten. Daarnaast zijn er ook prachtige kralen kettingen, (kralen) armbanden, oorbellen en ringen met labradoriet te koop. Er worden zelfs bedels en sleutelhangers gemaakt van deze pracht steen.

Losse stenen labradoriet kopen

Losse stenen labradoriet kopen kan als schijf of als brok, dit zijn de ruwe varianten. Deze ruwe steen heeft een grijze kleur met gekleurde uitspattingen, de kleur is vaak erg helder en kan per steen verschillend zijn. Hoe mooier het de gekleurde stukken zijn, hoe duurder de steen.

Knuffelsteen labradoriet kopen

De kleine labradoriet brokjes worden geslepen en gepolijst en verkocht als knuffelsteen. Deze steen kun je gemakkelijk bij je dragen of onder je kussen leggen als je gaat slapen. De labradoriet stenen die te koop zijn, zijn meestal niet enorm duur hoewel er wel prijzige exemplaren van deze steen bekend zijn. Net zoals de kleur van de steen heeft ook de grootte invloed op de prijs.

Beschermt tegen angsten en stress

Deze edelsteen heeft een positieve werking op de spijsvertering, dit komt doordat het in verbinding staat met de zonnevlecht chakra, het keelchakra en het voorhoofdchakra. Het beschermt je tegen angst, stress en negatieve energieën om je heen. Het zorgt dat je wordt afgesloten voor de energie van anderen waardoor deze steen goed past bij mensen die hooggevoelig zijn. Het verbetert je concentratie, communicatieve vaardigheden en creativiteit. Door deze steen bij je te dragen zul je beter voor jezelf op durven komen.

[yabp 811]
[yabp 812]
[yabp 813]
[yabp 814]
[yabp 815]
[yabp 816]

Labradoriet kopen: goede keus!

Heel goed, je gaat Labradoriet kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Labradoriet heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Labradoriet kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij Labradoriet kopen? Hoe kun je erop vertrouwen dat de edelsteen die je aanschaft, daadwerkelijk een edelsteen is en niet een namaaksteen? En wellicht wil je gewoon ook meer algemene informatie over het aanbod van diverse Labradorietverkopers. Allemaal belangrijke en valide vragen waarop hieronder antwoord komt…

Hier kun je de Labradoriet kopen!

Wellicht denk je niet direct aan Bol.com, maar toch is deze webwinkel één van de beste aanbieders. Bij Bol.com zitten verschillende zeer goede Labradoriet shops aangesloten, zodat je alles perfect alle Labradoriet bij elkaar hebt, en heel goed een keuze kan maken. En niet alleen omdat zij vele verschillende Labradoriet aanbieden. Bij Bol.com kun je niet alleen de Labradoriet kopen, zij bieden ook complete verzamelingen met meerdere Labradoriet in een overzichtelijke showdoos. Ook kun je hier diverse kleinere Labradoriet in één grote zak aanschaffen. Deze kun je dan mooi toevoegen aan een eigen verzameling en geheel naar wens indelen. Hieronder hebben wij de mooiste Labradoriet op een rijtje gezet:

[yabp 811]
[yabp 812]
[yabp 813]
[yabp 814]
[yabp 815]
[yabp 816]

Waar let je op bij Labradoriet kopen?

Je kunt er vanuit gaan dat de Labradoriet die je via Bol.com aanschaft geen namaak stenen zijn. Maar Labradoriet blijven natuurproducten. Hierdoor kunnen ze altijd afwijken van de afbeelding die op de website te zien is. Ga je Labradoriet kopen, dan kun je er op letten of de afmeting van de Labradoriet overeenkomt met jouw wens. Ook is het handig om jezelf ervan te verzekeren dat de eigenschappen van Labradoriet aansluiten op wat jij zoekt in een edelsteen. Dit is allemaal terug te vinden in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Voordelen van Labradoriet kopen bij Bol.com

In deze veelzijdige webwinkel kun je Labradoriet kopen (en ook andere Labradoriet). Vul de naam van de steen in als zoekopdracht en je krijgt meestal een scala van producten te zien. Zoek maar uit!

Divers aanbod

Verwerkt in diverse sieraden, gebruiksvoorwerpen, ornamenten, losse Labradoriet, Chakra stenen, trommelsteentjes, rollers, etc. De Labradoriet, en andere Labradoriet, worden breeduit aangeboden in diverse items. Dergelijk aanbod en diversiteit is bij de meeste andere (web)winkels een stuk minder uitgebreid. Ook is ieder item gedetailleerd beschreven. Je weet dus altijd exact wat je aanschaft. En neem ook nota van eventuele recensies. Dan lees je wat andere kopers van het product vonden.

Diverse aanbieders

Via Bol.com kun je de Labradoriet kopen bij verschillende aanbieders. Vaak hebben deze winkels ook een eigen webwinkel, maar ze kiezen er toch voor om ook via Bol.com te verkopen. Daar zijn uiteraard goede redenen voor. Bol.com biedt zijn aanbieders een betrouwbaar platform om te verkopen. De webwinkel staat voor snelheid en betrouwbaarheid. Dat mag je dus ook van de diverse aanbieders verwachten. Ook moeten zij voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen die Bol.com aan hun zakelijke partners stelt. Labradoriet kopen via Bol.com is dus snel en vertrouwd.

Diverse prijzen

Prijstechnisch is Labradoriet kopen via Bol.com ook zeer aantrekkelijk. De bedragen die voor Labradoriet wordt gevraagd is een eerlijke en reële prijs. Pas op voor onrealistische “bodem” prijzen via minder betrouwbare webwinkels. Een kwalitatief goede Labradoriet kopen lukt niet voor drie euro, dat moet je je realiseren. Een redelijke prijs voor Labradoriet van een goede kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Diverse acties

En bij Bol.com heb je natuurlijk ook regelmatig acties of andere aanbiedingen. Dit geldt ook voor de aanbieders van Labradoriet. Wellicht kun je hierdoor wel heel voordelig een Labradoriet kopen. Een ander voordeel is dat je hier ook specifieke informatie kunt vinden over Labradoriet of andere Labradoriet. Bijvoorbeeld in boeken en dergelijke. Hartstikke interessant toch?

Dit doe je na het Labradoriet kopen

Een belangrijke eigenschap van Labradoriet is natuurlijk de energie die deze edelsteen in zich heeft. Deze energie maakt een belangrijk onderdeel uit van de edelsteen en bepaalt onder andere zijn helende en/of ondersteunende werking. Omdat je nooit weet welk traject de individuele Labradoriet achter zich heeft, is het van belang om hem te reinigen voordat je hem in gebruik neemt. Dit geldt uiteraard voor alle Labradoriet die je aanschaft.

Reinigen na het Labradoriet kopen

Het reinigen van een edelsteen (en dus ook de Labradoriet) doe je door hem eerst te ontdoen van de energie die hij tot zich heeft genomen. Deze energie heeft hij ontvangen van iedere paar handen die hem heeft aangeraakt. Ook de omgeving en de verpakking heeft energie afgegeven. En omdat je nooit weet welke of wat voor energie dit is geweest, is het verstandig om de Labradoriet eerst geheel te ontladen. Je wilt immers de energie van de Labradoriet ontvangen en niet die van zijn vorige eigenaren.

Ontladen na het Labradoriet kopen

Je kunt op een aantal manieren de Labradoriet ontladen van (negatieve) energie:

 • Leg de edelsteen in een bakje met grond of aarde of begraaf hem in de tuin (zet een stokje in de grond zodat je hem kunt terugvinden).
 • Koop kleine Hematiet stenen (kan bijvoorbeeld bij Bol.com) en laat de Labradoriet een nacht hierin liggen.
 • Als je de Labradoriet een tijdje in het felle zonlicht plaatst, dan verdampt negatieve energie uit de steen.
 • Houd de Labradoriet onder stromend bronwater zonder koolzuur. Negatieve energie stroomt dan weg.
 • Berook de Labradoriet met wierook, Mirre, Lavendel of Salie. Negatieve energie trekt hiermee ook uit de edelsteen.

Opladen na het Labradoriet kopen

Na een effectieve ontlading is het zaak om de Labradoriet weer te voorzien van zijn eigen (heilzame) energie. Hier heb je hem immers voor aangeschaft. Als je de Labradoriet een aantal dagen met rust laat, dan zal hij zijn energie uiteindelijk vanzelf weer opladen maar je kunt dit proces ook een handje helpen. Opladen kun je op verschillende manieren doen:

 • Leg de Labradoriet een nacht in het maanlicht.
 • In plaats van maanlicht kun je de Labradoriet ook opladen in het vroege zonlicht of in de late zonnestralen.
 • “Begraaf” de Labradoriet in een bakje met Bergkristal
 • In plaats van Bergkristal kun je ook Seleniet gebruiken.

Nadat je de Labradoriet hebt gereinigd kun je hem in je handen nemen en er een aantal malen krachtig op blazen. Je verbindt de Labradoriet dan met jouw eigen energie. Voel je het verschil?

Het aanbod van Labradoriet bij Spiru

Bij Spiru kun je goed Labradoriet kopen. Zij hebben Labradoriet onder andere gesorteerd op basis van vormen (hartjes, engeltjes, piramides, etc.) en bieden ook een aantal Labradoriet sets aan. Onder deze sets bevinden zich bijvoorbeeld Chakra Stenen. Chakra stenen zijn krachtige stenen die helpen om de zeven Chakra’s in het menselijk lichaam, te ondersteunen en in balans te brengen (of houden).

Chakra stenen kopen

Wanneer je in je lichaam of in je psyche een bepaalde disbalans ervaart, dan kan het zomaar zijn dat er een Chakra uit balans is. Een Chakra is een centraal punt in je lichaam waar energiebanen samenkomen. Er zijn verschillende overtuigingen en/of stromingen die Chakra’s benoemen. In de westerse wereld gaat men meestal uit van zeven Chakra’s. Je kunt alle zeven Chakra stenen kopen als set. Deze stenen gebruik je dan bijvoorbeeld ter ondersteuning tijdens meditatie. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de specifieke edelsteen aan te schaffen die jou kan helpen bij je gevoelens van disbalans of andere problematiek. Dus een edelsteen die een specifieke Chakra ondersteunt.

 • Wortelchakra – De Labradoriet brengt verlichting bij problemen die te maken hebben met de onderrug, dikke darm, heupen, bekken en billen.
 • Sacraal chakra – De Labradoriet ondersteun hier de werking van nieren, blaas, bloedsomloop, geslachtsorganen, baarmoeder en waterhuishouding.
 • Zonnevlechtchakra – De Labradoriet heeft een positieve invloed op de spijsvertering, maag, lever en milt.
 • Hartchakra – De Labradoriet versterkt het hart, de longen en de ademhaling.
 • Keelchakra – Bij mentale disbalans helpt hier de Labradoriet om meer evenwicht te brengen.
 • Derde oogchakra – De Labradoriet helpt hier de energiebanen die te maken hebben met de hormoonhuishouding. Ook helpt het je bij een blokkade op spiritueel en/of creatief niveau.
 • Kruinchakra – De Labradoriet zorgt bij deze Chakra voor een innerlijke rust, vrede en harmonie. Het is de bron van je gemoedstoestand.

Sieraden met Labradoriet kopen bij My jewellery

Bij My Jewellery noemen ze Labradoriet powerstones. Een mooie collectie, verwerkt in bijzondere sieraden. Heel leuk als accessoire en, zoals zij het zelf noemen, als cadeau met een boodschap. En dat is natuurlijk volkomen waar! Labradoriet zijn een geweldig cadeau om te geven en om te krijgen natuurlijk. Ook als je geen idee hebt wat de smaak van de ontvanger is. Je kunt met de aanschaf van bijvoorbeeld een geboortesteen, nooit de plank misslaan. Want iedereen is ooit geboren en daarom heeft iedereen een geboortesteen. Het perfecte cadeau dus!

BEKIJK NU ALLE POWERSTONES (KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDINGEN)

Een geboortesteen kopen

Iedere maand heeft een eigen edelsteen. Je kunt iemand de edelsteen cadeau doen van zijn of haar geboortemaand. Maar je kunt ook een andere gelegenheid vieren met een maandspecifieke edelsteen. Bijvoorbeeld een jubileum of andere blijde gebeurtenis.

 • Januari – Granaat – bevordert moed, hoop en zelfvertrouwen. Geeft ook energie en kracht.
 • Februari – Amethist – heeft een beschermende en zuiverende werking en bevordert zelfinzicht.
 • Maart – Aquamarijn – werkt kalmerend en ondersteunt communicatie en bij spreken in het openbaar.
 • April – Diamant – levert zuivere energie en bevordert hierdoor inzichten op spiritueel gebied.
 • Mei – Smaragd – stimuleert liefde, oprechtheid, inspiratie en beïnvloedt relaties en vriendschappen op een positieve manier.
 • Juni – Alexandriet – staat voor liefde, geluk en kennis.
 • Juni – Maansteen – bevordert intuïtie en kalmeert het gevoelsleven.
 • Juni – Parel – brengt rust vrede en verlichting. Heeft een zuiverende werking op ziel en geest.
 • Juli – Robijn – geeft energie en werkt activerend.
 • Augustus – Peridoot – helpt om negatieve invloeden van buitenaf te blokkeren en opgekropte emoties los te laten.
 • September – Saffier – stimuleert helder en nuchter denken en werkt kalmerend op de geest.
 • Oktober – Opaal – maakt vrolijk en stemt optimistisch.
 • Oktober Toermalijn – werkt beschermend en reinigend. Zorgt ervoor dat energiebanen weer in balans komen.
 • November – Citrien – trekt voorspoed, geluk en succes aan en geeft energie en levensvreugde.
 • November – topaas – bevordert empathie, eerlijkheid, vreugde en artistieke creativiteit.
 • December – Tanzaniet – helpt je om je eigen pad te kiezen en meer op eigen benen te staan.
 • December – Turkoois – zorgt voor innerlijke rust en helpt bij depressie, apathie en paniekaanvallen.
 • December – Zirkoon – maakt energiebanen vrij en activeert Chakra’s. Geeft levensenergie.

Labradoriet kopen voor in huis

 • Altaar/stilte ruimte – Bergkristal, Amethist en RozenLabradoriet. De combinatie van deze drie Labradoriet zorgt voor een natuurlijk verwerking van innerlijke pijn en helpt je in balans te komen tijdens een meditatiesessie.
 • Slaapkamer – Amethist, Lapis lazuli en Lepidoliet helpen bij slaapproblemen. Als je wordt geteisterd door angstige dromen, dan kan RozenLabradoriet je helpen.
 • Badkamer – Een Labradoriet, Amethist, Jade of Labradoriet in je bad leggen, helpt je te ontspannen en in balans te komen.
 • Kinderkamer – VuurLabradoriet, Seleniet en AbrikoosLabradoriet werken beschermend voor baby’s. Ook RozenLabradoriet, de brenger van liefde, harmonie en rust, wordt vaak gebruikt in een babykamer.
 • Woonkamer – Amethist, Bergkristal en Calciet zijn geschikte Labradoriet voor je woonkamer. Ze brengen rust, zuiveren de atmosfeer en maken tevreden en vrolijk.
 • Studeer-/werkkamer – Fluoriet helpt je om kennis tot je te nemen en bevordert logisch en analytisch nadenken.
 • Creatieve ruimte – AbrikoosLabradoriet, Ametrien, Opaal en Turkoois helpen je om je creativiteit te verhogen.

Zorg dat de Labradoriet vrij ligt van andere stenen zodat zijn energie onbelemmerd de ruimte heeft om zich te verspreiden.

Labradoriet kopen conclusie

Je kunt dus bij meerdere goede aanbieders Labradoriet kopen en je doet er verstandig aan om je goed te oriënteren welke webwinkel aansluit op jouw wensen. Ga je voor sieraden, gravures, Chakra stenen of wil je een (nagenoeg) onbeperkt aanbod bij een winkel waar meerdere aanbieders bij elkaar komen? Wat je ook kiest: Succes met je Labradoriet kopen!