Aegirien geneeskracht

Aegirien helpt om verdriet en rouw te verwerken

Aegirien is een mineraal. Het mineraal komt voor in de kleuren groen, roodbruin of zwart Het heeft een geel grijze streepkleur. De streepkleur is de kleur van de poeder wat overblijft wanneer je het mineraal bekrast met een voorwerp. Aegirien heeft een glasglans.

Kenmerken Aegirien Kopen

Mineralogie: ketensilicaat uit de pyroxeengroep (monoklien, primair).

Indicaties:

Hieronder kun je lezen welke krachten deze steen heeft.

De letters betekenen het volgende, G= Geestelijk gebied, O= Onderbewuste, V= Verstand en L= Lichamelijk.

 • (G) oprechtheid, deugd;
 • (O) bevordert zelfrespect, helpt bij relatieproblemen, scheidingen of verdriet en rouw;
 • (V) orientatie op wezenlijke doelen;
 • (L) goed bij rugklachten en pijnen, voor zenuwen, spieren, botten en hormoonklieren.

Aegrien is geneeskrachtig

De geneeskracht van edelstenen en mineralen is al vele eeuwen bekend. Ook staat de steen bekend om zijn geneeskracht. Het beste resultaat krijg je wanneer je een hanger aan een ketting of koord draagt. Het mineraal dient wel op de blote huid gedragen te worden. Aegirien kan als sieraad dienst doen maar kan ook in de ruwe vorm op een voor jou prettige plaats neer gezet worden.

Aegirien helpt verdriet en rouw te verwerken

Rouw is een gevoel wat je hebt na het overlijden van iemand die belangrijk in je leven is geweest. Daar hoort ook emotionele pijn en verdriet bij. Het dragen van een aegirien hanger kan het verdriet wat je bij je draagt wat verzachten. Dit werkt ook voor emotionele pijnen.

Positieve invloed op hartkloppingen

Bij hartkloppingen voel je het kloppen van je hart. Je hartslag is dan te snel of onregelmatig. Het komt ook voor dat je hart een slag overslaat. Hartkloppingen komen voor door lichamelijke inspanning. Bij bijvoorbeeld bij het sporten kan dit ook voorkomen. Wanneer je dan even rustig zit en ontspant dan wordt de hartslag weer war rustiger. Hartkloppingen kunnen ook voorkomen bij emotionele stress. Door het dragen van een hanger met een aegirien op de blote huid kunnen de hartkloppingen wat verminderen.

Stimuleert het zelf genezende systeem

Het menselijk lichaam heeft een systeem dat ervoor zorgt dat wanneer je lichaam schade oploopt het zelf kan herstellen. Bijvoorbeeld bij kleine wondjes, huidklachten en spierschade. Wanneer je een hanger met een aegirien op de huid draagt helpt deze het genezende vermogen te ondersteunen.

Hoe ziet Aegrien eruit?

Deze prachtige edelsteen heeft een donkere kleur. Een prachtige dondergroene Aegrien is erg bekend, maar de kleur kan doorlopen tot groenzwart. Aegrien ziet er dus donker uit, maar dit geeft deze steen wel een zeer speciaal uiterlijk.

De werking van Aegrien

Samengevat kan je zeggen dat Aegrien je reinigt, beschermt en zorgt dat je jezelf kan zijn. Prachtige eigenscahppen die in deze tijd zeer waardevol zijn. Vandaar dat Aegrien ook zeer populair is. Deze krachtige en reinigende steen, zorgt voor een goed gevoel van bescherming. Door het zuiveren van je lichaam en de aura die negatieve energie afvoert, geeft Aegrien enorm veel positieve energie en innerlijke kracht.

Waar zorgt Aegrien voor?

Door de kwaliteiten van de steen kan het de mens erg veel geven. Een zorgende steen die voor onderstaande oneffenheden in je leven, een positieve boost kan geven:

 • familie karma
 • negatieve hezinsdynamiek
 • negatieve energie van vloeken
 • tegen zwarte magie
 • afgunst
 • jaloezie
 • hartkloppingen
 • spanningen
 • stress

De verzorging van Aegirien

Dit gaat op dezelfde manier als elke andere edelsteen. Je kan hier lezen hoe je Aegirien kan reinigen en opladen.

Aegirien Chakra

Alle chakra’s zijn van toepassing op deze speciale edelsteen Aegirien.

Sterrenbeeld van Aegiren

Het sterrenbeeld dat past bij Aegirien is Vissen.

Waar kan je Aegirien vinden?

Aegirien wordt o.a. gevonden in Groenland, Canada, de Verenigde Staten, Noorwegen, Rusland, Kenia en Nigeria.

Chemische eigenschappen Aegirien

De Samenstelling van Aegirien is NaFeSi2O6, met de hardheid: 6.