Waterman: 20 januari tot 19 februari


De Waterman heeft vele gezichten. Je bent zowel een denker als een gevoelsmens, zowel je intelligentie als intuïtie zijn goed ontwikkeld. Je hebt een groot rechtvaardigheidsgevoel, waar je erg fanatiek in kunt zijn. Op anderen kom je soms afstandelijk en koel over, terwijl je juist een heel rijk gevoelsleven hebt, vol tegenstrijdige behoeftes en emoties. Enerzijds heb je behoefte aan stabiliteit, anderzijds kan dit je ook erg beklemmen. In relaties houd je hierdoor soms afstand. De Waterman is een echte wereldverbeteraar en heeft dan ook graag een beroep waarin hij iets kan bijdragen. Denk aan politicus, uitvinder, maatschappelijk werker, wetenschapper of socioloog.

Edelstenen die horen bij de Waterman

Met zoveel gezichten ontkom je er als Waterman niet aan dat je niet alleen goede, maar ook minder goed eigenschappen bezit. Met edelstenen kun je invloed uitoefenen op die eigenschappen. De Waterman is een luchtteken. Je bent daarmee innovatief en intellectueel. Het kan zijn dat je liever geestelijk dan lichamelijk contact hebt met mensen. Mede hierdoor kun je wat kil overkomen. Je hebt ook veel behoefte aan vrijheid. Edelstenen die goed bij de Waterman passen zijn aquamarijn, angeliet, turkoois, chrysocolla en groene fluoriet.

Turkoois

Turkoois of turquoise is een soort mineraal. Het bestaat in verschillende tinten groen, blauw en bruin. De steen wordt als halfedelsteen in sieraden verwerkt. Aan de steen worden een heleboel positieve eigenschappen toegeschreven. Zo zorgt het voor rust en evenwicht in je leven. Het heeft een zuiverende en beschermende werking. Het heeft ook een helende werking op fysieke aandoeningen, zoals maagklachten, oogklachten, reuma en immuunziekten.

Aquamarijn

De aquamarijn past bij veel sterrenbeelden en is een kostbare edelsteen. Er bestaan verschillende kleurvarianten van binnen de kleuren blauw en groen. Aquamarijn versterkt de afweer en helpt voor meer rust en ontspanning. Ook brengt het verlichting bij zeeziekte.

Redactie

Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

Recent Content

link to Edelstenen kopen

Edelstenen kopen

Heel goed, je gaat edelstenen kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Maar nu is de vraag: Waar kun je de edelstenen kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij edelstenen kopen? Hoe kun je erop vertrouwen […]