Verdiet kopen wat is dat?

Verdiet, een goed idee

Verdiet is de naam van een steen die een onzuivere vorm is van fuchsiet. De steen wordt meestal gevonden in de groene kleur. Maar soms komt er ook iets van de kleuren geel en rood in voor. Er kan ook een weinig albiet, korund, kwarts, en rutiel in de steen zitten. Verdiet heeft niet alleen een goede werking voor fysieke klachten. Maar ook op emotioneel en spiritueel gebied is deze bekend om zijn energie. Zoals de twee voorbeelden hier onder staan beschreven.

Voor mensen die “teveel” betrokken zijn bij problemen van anderen

Niet alleen in je privé leven maar ook daarbuiten kan het zijn dat je altijd problemen van andere mensen probeert op te lossen. Vooral wanneer je een beroep hebt in de zorg komt dit nog wel eens voor. Het is dan ook belangrijk om jezelf professioneel te kunnen opstellen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je jezelf dan zonder emotie moet gedragen tegen over je cliënten. Maar er is wel een verschil met het luisteren naar iemand of het mee te voelen. Als je de problemen van mensen mee naar huis neemt kan dit je ook te veel worden. Je kan jezelf dan steeds minder ontspannen. Je kan hier problemen door krijgen zoals bijvoorbeeld een depressie, eetbuien en je extreem vermoeid  gaan voelen. Een Verdiet gedragen op de huid kan je helpen om meer aan jezelf te denken.

Verdiet stimuleert het krijgen van ideeën

Soms is het moeilijk voor mensen op nieuwe ideeën te komen. Wanneer je creatief bent dan bedenk je vaak sneller originele ideeën. Creativiteit betekent natuurlijk niet dat je constant nieuwe dingen of oplossingen bedenkt. Er zijn ook mensen die zich vastbijten in een bepaald onderwerp. Zij houden net zolang vol tot zij een oplossing gevonden hebben. Het komt ook wel voor dat je het moeilijk vindt om de gebaande paden te verlaten. Maar het kan goed zijn om ook wel eens out of the box te denken. Soms wordt er ook wel eens te moeilijk gedacht terwijl de oplossing heel eenvoudig is. Een verdiet helpt je te stimuleren om ideeën op te doen. Draag de steen wel rechtstreeks op de huid. Hiermee bereik je het beste resultaat. Ook een verdiet in beide handen voor enige tijd vasthouden kan ook helpen.