Boji stenen

Boji stenen, miljoenen jaren oude energie

Boji stenen zijn al miljoenen jaren oud. De stenen zijn het beste werkzaam wanneer ze gebruikt als paartje. Een manlijke en vrouwelijke steen. De vrouwelijke steen is rond tot ovaal van vorm en is glad. De mannelijke steen heeft ongelijke en uitstekende punten. Wanneer je boji stenen tegen elkaar wrijft komen er vonken af. Je kan deze stenen gebruiken door in iedere hand een mannelijke steen en een vrouwelijke steen vast te houden. Of plaats de stenen bij elkaar in je nabijheid.

Helpt de aura te laden

Een aura is een energieveld dat zich in lagen om ons heen bevindt. Deze lagen kunnen verschillende mooie kleuren hebben. Deze zijn hetzelfde als de chakra kleuren. Omdat je aura constant in beweging is kunnen deze kleuren ook steeds veranderen. Hoe gezonder je bent des te sterker is je aura. Wanneer je verzwakt bent ben je sneller vatbaar voor invloeden van buitenaf. Met als gevolg dat je jezelf onder andere erg vermoeid kan gaan voelen. Boji stenen helpen je om je aura te vullen met nieuwe energie.

Bevordert het verwijderen van blokkades

Door stress en onrust in je lichaam kunnen blokkades ontstaan die je uiteindelijk ook ziek kunnen maken. Vaak ben je hier zo aan gewend geraakt dat je het pas merkt wanneer je lichaam niet meer in balans is. Blokkades kunnen ook ontstaan door onverwerkte ervaringen in het verleden. Ervaringen  die te heftig waren om ze te durven voelen. Boji stenen kunnen helpen bij het opruimen van blokkades in het lichaam

Boji stenen helpen het korte en langer geheugen te stimuleren

Je geheugen kent een korte en lange termijn geheugen. In het korte termijn geheugen wordt zoals het woord al zegt informatie voor een korte tijd opgeslagen. Zoals informatie als woorden, namen en cijfers. Het korte termijn geheugen speelt ook een rol bij het onthouden van zintuigelijke gebeurtenissen. Door bijvoorbeeld te onthouden waar je je pen hebt gelaten die je net gebruikt hebt. Wanneer je de opgedane informatie die je binnenkrijgt belangrijk genoeg vindt wordt deze opgeslagen naar het langer termijn geheugen. Boji stenen helpen om zowel het korte als het lange geheugen te stimuleren.