Opaal kopen


Opaal is een edelsteen die kan bestaan uit enorm veel verschillende kleuren. De steen heeft vaak één overheersende kleur met daarin een bont kleurenspel verwerkt. Dit zijn vaak felle, fluorescerende kleuren. Deze kleurencombinatie vind je in de edelopalen, deze zijn ook het meest bekend. Naast edelopalen zijn er ook opalen die lijken op bergkristallen en ‘gewone’ opalen, dit zijn alle overige soorten. Deze kunnen zowel doorzichtig als ondoorzichtig zijn en hebben veel minder kleuren variatie dan de edelopalen. In welke vormen kun je opaal kopen?

Opaal kopen in allerlei soorten, maten en kleuren

Opaal kopen kan in allerlei soorten, maten en kleuren. De edelsteen heeft een variërende kleur waardoor er ruime keuze is in het aanbod. De kleuren waarin opaal verkocht wordt is wit/geel, oranje, rood/oranje, groen, blauw, bronskleurig, zwart en wit. De witkleurige opaal als sieraad is bijzonder mooi vanwege de kleurrijke gloed, een geslepen opaal schittert in het licht en heeft een mooie glans. Perfect voor een ring of oorbellen. Voor wie liever een opvallend sieraad draagt is een vuuropaal meer geschikt, deze is diep oranje van kleur en valt absoluut op. Opaal is te koop in alle soorten sieraden, als losse ketting hanger, (kralen)ketting, oorbellen, ringen, armbanden en bedeltjes.

Er zijn ook losse opaal brokken te koop, ook deze variëren in kleur. In deze ruwe stenen zie je de bijzondere structuur van opaal. De steen bestaat vaak uit meerdere kleuren en is erg mooi om te zien. Het aanbod van opaal is redelijk groot en de prijs ligt niet al te hoog. Naast ruwe stenen zijn kun je ook opaal knuffelstenen kopen, deze stenen zijn klein van formaat en voelen glad aan.

Bescherming tegen negativiteit

De geneeskrachtige opaal stimuleert alle chakra’s maar werkt sterk op het hartchakra en heiligbeenchakra. Het vermindert menstruatieklachten en stimuleert het voortplantingsorgaan. Opaal biedt inzicht en confronteert je met jezelf en met je minder goede kanten. Je moet dus sterk in je schoenen staan om hiertegen te kunnen. Het beschermt je in negatieve situaties en zorgt ervoor dat je eigenwaarde wordt vergroot. Opaal heeft een positieve werking op het geheugen en geeft verlichting bij koorts, infecties en de ziekte van Parkinson.

Redactie

Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

Recent Content

link to Koop nu jouw unieke Amethist!

Koop nu jouw unieke Amethist!

De amethist is een van de meest bekendste edelstenen. Deze paarse kristal is familie van de bergkristal en wordt gekenmerkt door zijn prachtige paarse kleur. De edelsteen wordt verspreid over de wereld gevonden. In de middeleeuwen was dit voornamelijk in Brazilië. Tegenwoordig wordt de amethist onder andere ook gevonden in de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland […]
link to Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Naast een positieve werking op de lymfeklieren helpt deze wateropaal het lichaam zichzelf te genezen. Hij geeft innerlijke rust en vermindert je spanningen en zorgen. De Girasol is een geest verhelderende edelsteen. Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Girasol een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Girasol meewerkt aan […]