Opaal geneeskracht

Opaal, de kleurige genezer

De edelsteen opaal wordt zowel kleurloos als in verschillende andere kleuren gevonden. De kleuren lopen uiteen van wit, melkachtig, bruin, groen, geel ,rood, blauw, grijs en zwart. De steen met verschillende kleuren komen vaak voor. De steen is geliefd zowel om sieraden van te maken maar voor de geneeskrachtige werking.

Zelfgenezend vermogen

Mensen hebben allemaal het zelfgenezend vermogen in zich. Vaak gebeurt dit ongemerkt bijvoorbeeld in je slaap. Je lichaam bezit allerlei systemen om het zo gezond mogelijk te houden. Het kan zelf verstoringen in het lichaam herstellen. Maar in hoeverre dat werkt wordt bepaald door je mentale gesteldheid. Een opaal gedragen op de huid kan je helpen het zelfgenezend vermogen van je lichaam een handje te helpen.

Maag

De maag is een onderdeel van het spijsverteringsstelsel. Je maag zorgt ervoor dat je voedsel verteert wordt. Je maag bevat het zogenaamde maagsap. Dit maagsap zorgt ervoor dat het binnen gekomen voedsel goed verteert. Ook zorgt de maag ervoor dat het de bacteriën die gelijkertijd met het voedsel binnen komen gedood worden. Een opaal helpt bij problemen met de maag. Draag de opaal direct op de huid. Of leg de steen gedurende enige tijd op de pijnlijke plek.

Opaal bevordert de eetlust

Ieder mens heeft weleens minder trek in eten. Vaak is het warme eten waar je geen trek meer in hebt. Wanneer deze verminderde eetlust voor een langere periode duurt kan dat zorgen voor gezondheid klachten. Het kan zelfs gebeuren dat je immuunsysteem wordt afgezwakt. Dit met alle gevolgen van dien. Een opaal kan je helpen om weer wat meer eetlust te krijgen. Draag de steen wel direct op de huid. Hiermee bereik je het beste resultaat.

Bloedarmoede

Bloedarmoede wordt ook wel anemie genoemd. Wanneer je last van bloedarmoede hebt dan heb je te weinig rode bloedcellen in je bloed. Ook kan het zijn dat je rode bloedcellen niet goed werken. In de rode bloedcellen zit een stof die zuurstof door het lichaam vervoert. Het zorgt ervoor dat je lichaam voldoende zuurstof heeft. Als je een tekort hebt aan ijzer of een aantal andere stoffen krijg je bloedarmoede. Een opaal op de huid gedragen helpt in positieve zin bij bloedarmoede.