Internationale mineralenbeurs 2017: 18 en 19 februari


Op 18 en 19 februari 2017 is de grootste edelstenen en mineralenbeurs van Nederland te vinden in Rijswijk. In het weekend worden er onder andere demonstraties en workshops gegeven. Ook kun je meerdere tentoonstellingen bekijken. Tickets aan de kassa kosten 7 euro. Wat kun je allemaal doen op de beurs?

Mineralenbeurs 2017

Dit jaar vinden er twee edities plaats van de grootste edelstenen en mineralen beurs van Nederland. De beurs heet officieel ‘Internationale Mineralenbeurs’, maar wordt in de volksmond gewoon ‘edelstenenbeurs’ genoemd. Het is een populaire beurs. Zo waren de voorgaande edities een doorslaand succes. Ook de komende edities worden weer veel bezoekers verwacht. Dit jaar kun je in zowel februari als oktober naar de grootste mineralenbeurs van Nederland.

Wat kun je er beleven?

De komende beurs in februari wordt georganiseerd in en door De Broodfabriek. Op de beurs vinden de volgende activiteiten plaats:

  • Tentoonstellingen
  • Demonstratie edelsteenslijpen
  • Geoden kraken
  • Micromounts (met microscoop stenen bekijken)
  • Workshops voor alle leeftijden
  • Verkoop van edelstenen en mineralen in kraampjes

Parkeren

In de omgeving van het gebouw kun je gratis parkeren. Ook in de omgeving zijn er veel goedkope parkeergelegenheden te vinden. Prijzen liggen tussen de nul en vijf euro per dag.

Prijzen

  • Volwassenen €7,-
  • Kinderen ( 7 tot 12 jaar) €3,-
  • Kinderen tot 6 jaar: gratis

Algemene gegevens

Edwin

Edwin heeft op 8 jarige leeftijd een edelstenen-verzamelpakket van zijn ouders cadeau gehad. In dit pakket zat iedere week een nieuwe edelsteen of mineraal met daarbij informatie. De passie voor edelstenen en mineralen is toen begonnen. Op edelstenen.blog schrijft hij alles wat te maken heeft met dit onderwerp.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding