Kreeft: 21 juni tot 23 juli


Kreeften zijn complexe mensen vol tegenstrijdigheden. Je houdt tegelijkertijd van avontuur en van veiligheid. Je bent heel zorgzaam en behulpzaam, maar kunt ook totaal onverschillig zijn. Aan je vrienden ben je wel zeer trouw. Je wilt hen altijd helpen en verzorgen. Je kunt goed luisteren naar anderen, maar je vindt het moeilijk om je eigen gevoel te uiten. Als Kreeft heb je veel aanmoediging en steun nodig, omdat je verlegen en onzeker kunt zijn. Als je je onzekerheden opzij zet, dan ben je heel krachtig en krijg je eigenlijk alles voor elkaar dat je wilt. Ook financieel heb je behoefte aan zekerheid.

Edelstenen die horen bij de Kreeft

Alle sterrenbeelden hebben sterke en zwakke eigenschappen die je met behulp van edelstenen kunt versterken of afzwakken. De Kreeft is een waterteken en is daarmee zeer gevoelig. Je laat je leiden door je emoties en veel minder door verstand. Je kunt stemmingswisselingen hebben en door je empathie de gevoelens van anderen overnemen. Edelstenen die bij jou passen zijn bijvoorbeeld de carneool, chalcedoon, maansteen, smaragd en opaal.

Maansteen

Aan maansteen worden al eeuwen speciale krachten toegedicht. De Romeinen dachten dat de steen stralen van de maan bevatte. De steen heeft een glans die lijkt op glas en op parels. Maansteen helpt je eigenwaarde en zelfacceptatie te vergroten en biedt liefde en troost. De steen zou ook verlichting bieden bij klachten omtrent de menstruatie of de overgang. De steen kan het best op het lichaam worden gedragen.

Opaal

Opalen bestaan in allerlei kleuren en er bestaat ook een kleurloze variant. De steen geeft bescherming en activeert. Als drager word je er spontaan, vrolijk en creatief van. Je staat meer open voor de mooie dingen van het leven. Andere woorden die bij deze steen horen zijn liefde, trouw, passie, zuiverheid en genieten.

Redactie

Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding