Goudsteen

Goudsteen helpt bij verschillende aandoeningen

Goudsteen is een steen die niet in de natuur gevonden wordt. De steen wordt al sinds oudsher door mensenhanden gemaakt. De steen is gemaakt van synthetisch glas met daarin ingesloten koperdeeltjes. Dankzij de koperdeeltjes krijgt de goudsteen een mooi glinsterend effect. Ondanks dat de steen niet in de natuur gevonden wordt staat deze bekend om zijn helende werking.

Ademhalingsaandoeningen

Ademhalen is voor de meeste mensen heel gewoon. Voor mensen die aandoeningen aan de luchtwegen hebben is dit minder vanzelfsprekend. Als je ademhaling moeizaam gaat kan dit een je angstig gevoel geven. Of het nu om astma, hyperventilatie of bronchitis gaat. Het is een nare ervaring wanneer je dit overkomt. Een goudsteen gedragen op de huid heeft een positieve invloed op problemen met de ademhaling.

Goudsteen verzacht pijn

Pijn ervaren kan verschillende oorzaken hebben. Je kan pijn hebben door lichamelijke oorzaken zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn, ontstekingen of krampen. De pijn kan ook ontstaan door zenuwpijnen. Dit zijn pijnen die kunnen worden veroorzaakt door een rughernia of gordelroos en andere zenuwpijnen. Goudsteen kan helpen deze klachten te verminderen. Draag de steen direct op de huid. Dit geeft namelijk het beste resultaat.

Nierproblemen

Nieren zorgen er onder andere voor dat afvalstoffen uit je bloed verwijderd worden. Nieren hebben nog meer functies ze regelen bijvoorbeeld ook je bloeddruk. Ook zorgen ze voor sterke botten en dat je genoeg  rode bloedcellen in je lichaam hebt. Een goudsteen gedragen op de huid helpt de nierfunctie te ondersteunen.

Prostaat

De prostaat is een klier die bij de man zich vlak onder de blaas om de urinebuis zit. Er zijn verschillende oorzaken die problemen met de prostaat kunnen veroorzaken. Het meest voorkomende probleem is dat met het ouder worden de prostaat groter kan worden. Hierdoor kan het plassen moeilijker gaan. Een goudsteen helpt bij het goed functioneren van de prostaat. De beste werking ondervindt je wanneer je de steen op de huid draagt.

Goudsteen geeft je energie

Er bestaan twee soorten vermoeidheid. Je kan lichamelijk moe zijn maar ook geestelijk. Maar beide soorten vragen om energie. Aanbevolen wordt dan ook om drie maaltijden per dag te gebruiken om je energie over de gehele dag te verdelen. Op het moment dat je ingewikkelde dingen te doen hebt is dat verstandig dit in de ochtend te doen. In de ochtend is je geest namelijk een stuk helderder dan de rest van de dag. Een goudsteen gedragen op de huid kan je meer energie geven.