Fluoriet kopen

Fluoriet kopen kan in veel vormen

De edelsteen fluoriet komt voor in verschillende kleuren en de kristalvorm is duidelijk zichtbaar. De kleuren kunnen variëren tussen oranje, geel, wit, groen, blauw, bruin, paars, roze en transparant. Al eeuwenlang is fluoriet een geliefde steen, in China worden er beeldjes en gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Dit is mogelijk omdat de steen erg zacht is. Ook de Oude Grieken en Romeinen maken al eeuwenlang gebruik van deze edelsteen, er worden schalen en kommen van gemaakt in allerlei kleuren.

Het prachtige kleurenspel van fluoriet

Door het prachtige kleurenspel in de fluoriet edelstenen ziet iedere individuele steen er erg bijzonder uit. Een gekleurde fluoriet steen als ketting hanger maakt je outfit helemaal af. Je kunt dit combineren met een fluoriet kralen armband. Daarnaast zijn er ook nog ringen en oorbellen waarin fluoriet verwerkt is. De sieraden worden gemaakt van verschillende kleuren fluoriet, de blauwe, lichtgroene en groen/paarse steen wordt het meest gebruikt om sieraden van te maken. Maar er zijn ook verschillende sieraden met paarse of gele fluoriet.

Ook in de ruwe fluoriet zie je duidelijk het kleurenspel. Dit geeft de steen een bijzondere uitstraling. Zeker bij de groen/paarse fluoriet steen zie je de mooie kleuren goed naar voren komen. Een ruwe steen kopen kan natuurlijk ook in de andere kleuren, ook deze zien er stuk voor stuk erg mooi uit. De kleuren kunnen je huis heerlijk opfleuren en het valt goed te combineren met je favoriete spullen in huis.

De glad getrommelde knuffelsteen is vaak klein van formaat en handig om bij je te houden. Doordat de steen getrommeld is glanst het mooi en zie je de heldere kleuren weer naar voren komen. Een knuffelsteen is ook ideaal voor onder het hoofdkussen, om op deze manier van de positieve energie te profiteren.

Dankzij fluoriet meer zelfvertrouwen

Fluoriet heeft een beschermende werking en werkt stabiliserend. Het helpt zelfvertrouwen vergroten en structuur aan te brengen. Door deze steen op de huid te dragen kan het inzicht in eigen gedrag en denkpatronen vergroot worden, daarnaast wordt verdriet uit het verleden gestabiliseerd. Fluoriet kopen is ideaal voor studenten, het verbetert het concentratievermogen en het helpt om sneller informatie te verwerken. Lichamelijk werkt fluoriet positief op de tanden, botten en gewrichten en verlicht het longklachten.