edelstenen elixer

Edelstenen elixer

Edelstenen hebben een sterke vibratie. Deze vibraties kunnen ze gemakkelijk overbrengen op water. Daarom is het niet zo moeilijk om een edelsteen elixer te maken. Je kan dit water gebruiken om bijvoorbeeld op de huid te smeren of om te drinken. Pas er wel voor op dat sommige edelstenen giftig kunnen zijn voor een mens. Ook stenen die ijzer bevatten zijn niet geschikt voor dit gebruik.  Let hier goed op voordat je een edelstenen elixer.

Hoe maak je een elixer?

Ten eerste bepaal je welke edelsteen of combinatie van stenen die je wilt gebruiken. Was de stenen eerst voor het gebruik. Doe de stenen in een transparante schaal of fles en vul deze met het liefst bronwater. Je kan ook kraanwater gebruiken door dit eerst te koken voor gebruik. Vervolgens kan je de schaal of fles in het zonlicht zetten. Zonlicht heeft een positieve invloed op de edelstenen. Je kan ook de stenen voor ongeveer twaalf uur in het bronwater laten staan. Haal voor het gebruik natuurlijk de edelstenen er eerst uit het water. Er zijn ook kant en klare elixers te koop wanneer je geen zin of tijd hebt om het zelf te maken.

[yabp 668]

Waar kan je een edelstenen elixer voor gebruiken?

Edelstenen elixer hebben zowel een fysieke als mentale werking. Je kan het elixer gebruiken voor inwendig en voor uitwendig gebruik. Voor het inwendig gebruik kun je het water drinken. Of enkele druppels van het elixer in water oplossen en dan opdrinken. Voor het uitwendig gebruik kun je het edelsteen water in het badwater doen. Je kan het water direct op de huid smeren bij bijvoorbeeld eczeem. Als je een ruimte wil reinigen bijvoorbeeld je kantoor of een vertrek in je woning. Gebruik dan een spray fles om het water te vernevelen in de lucht van desbetreffende ruimte.

Hoe vaak gebruik je edelstenen elixer?

Het is verstandig om te beginnen met één glas per dag. Na enkele dagen kun je beginnen met enkele glazen per dag. Er zijn edelstenen die een actieve werking op het lichaam hebben. Bij deze stenen is het verstandig om deze in de ochtend  het water drinken. Op deze manier heb je hier de gehele dag profijt van.  Bij sterk werkende edelstenen is het verstandig om het drinken te beperken tot één of twee glazen per dag. Vaak geeft je lichaam zelf aan wat genoeg is voor je is.

Houdbaarheid van het edelsteenwater

Het elixer is een week houdbaar. Wanneer je het water voor een langere tijd wilt gebruiken kun je hier wat wodka of brandewijn aan toevoegen. Handig is het wanneer je het water voor langere tijd voor inwendig gebruik wilt gebruiken om een doseerflesje te maken.