Edelstenen en beroepskeuze en opleiding

Edelsteen cadeau geven bij opleiding en beroepskeuze

Een nieuw beroep kiezen of een nieuwe opleiding kiezen is lastig. Je weet vaak op jonge leeftijd nog niet wat je precies wilt doen later. Op latere leeftijd veranderen van beroep is ook erg lastig. Je geeft vaak vastigheid op en moet iets nieuws aangaan. In beide gevallen ga je uit de vertrouwde omgeving en op zoek naar iets nieuws. Bij deze keuze kunnen edelstenen goed helpen. Er zijn edelstenen en mineralen te koop die rust geven, helderheid verschaffen, helpen je doelen te halen en die jouw eigen intuïtie versterken. Hieronder hebben wij vier belangrijke edelstenen opgesomd die alles te maken hebben met een (nieuwe) opleiding, werk of beroepskeuze.

Apofylliet – Een steen voor bewustzijn en verantwoordelijkheid

De zeer onbekende steen apofylliet staat voor bewustzijn. Dit met name op gebied van eigen doelen, mogelijkheden en beperkingen. Ook staat het voor verantwoordelijkheid nemen. Al deze eigenschappen komen goed van pas tijdens de beroepskeuze.

Larimar – Volg je intuïtie en vertrouw op jezelf

De larimar, vooral de blauwe kleur steen, staat voor het volgen van je eigen intuïtie en vertrouwen in jezelf. Je hebt je leven volledig zelf in de hand. Je moet je laten leiden door alles wat jij belangrijk vind. De larimar edelsteen helpt je met het vertrouwen op jezelf. Het geeft tevens hoop en vertrouwen.

Topaas – Behaal je doelen op gebied van opleiding en beroepskeuze

Heldere doelen stellen is op alle leeftijden erg belangrijk. Dit geldt ook op het gebied van opleiding en beroep. De topaas helpt bij het beseffen dat jij zelf sterk bent en dat je doelen kunt stellen en ook behalen. Het haalt het beste in jezelf naar boven.

Meerkleurige toermalijn – Vaardigheden ontwikkelen

De toermalijn met meerdere kleuren staat voor veelzijdigheid en het ontwikkelen van jezelf. Het ontwikkelen van vaardigheden is enorm belangrijk als het gaat om nieuwe uitdagingen in het leven.