Jade steen

Jade, de geneeskracht

Jade is de verzamelnaam voor twee mineralen die als edelsteen wordt gebruikt. Dit zijn de mineralen jadeïet en nefriet. De kleuren van de steen kunnen variëren van groen, geelgroen en paars. Er zijn meerdere stenen die als imitatie jade wordt verkocht. De echte steen verkleurt echter na jarenlang dragen. Zo onderscheidt de echte variant zich van de imitatie steen.

Herstel na een operatie

Na een operatie wil je vaak zo snel als mogelijk de dingen doen die je gewend bent om te doen zoals voor de operatie. Belangrijk is voldoende rust nemen na je operatie. Na enige tijd zal je merken dat je lichaam steeds minder rust nodig heeft. De tijdsduur verschilt natuurlijk van welke operatie je hebt ondergaan. De steen gedragen op de huid kan goed helpen bij het genezingsproces.

Zuiverend

Jade werkt zuiverend op je lichaam. Wanneer je veel afvalstoffen in je lichaam vasthoudt kun je verschillende kwaaltjes krijgen zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieproblemen. Jade direct op de huid gedragen zal je helpen wat minder afvalstoffen vast te houden.

Jade helpt bij blaasontsteking

Blaasontsteking wordt ook wel een urineweginfectie genoemd. De infectie leidt tot een ontsteking in de blaaswand. Er zijn verschillende klachten die je bij blaasontsteking kan krijgen zoals vaker aandrang bij het plassen en brandende pijn bij het plassen. Dit zijn twee voorbeelden maar er zijn nog meerdere klachten die je door blaasontsteking kan krijgen. Een jade op de huid gedragen helpt de pijn bij blaasontsteking te verzachten.

Vruchtbaarheid

Wanneer je een kinderwens hebt en je raakt niet zwanger kan dit allerlei (medische) oorzaken hebben. Als je zwanger wilt worden is het natuurlijk belangrijk dat er een eisprong plaats vindt. Wanneer je regelmatig menstrueert is er bijna zeker maandelijks een eisprong. De eisprong kan verminderen door bijvoorbeeld stress, zware lichamelijke arbeid, sterk afvallen of juist het tegenover gestelde teveel overgewicht. Om de vruchtbaarheid te bevorderen kun je een jade direct op de huid dragen voor het beste resultaat. Jade vervangt natuurlijk geen huisarts. Zie onze disclaimer.