Chalcedoon kopen

Chalcedoon kopen

Chalcedoon is een soort kwarts en valt onder de cryptokristallijn kwarts. De kristallen zijn erg klein en alleen met een microscoop kan chalcedoon onderscheiden worden van onder andere jaspis, agaat en chrysopraas. De steen komt in verschillende kleuren voor, zoals in het wit, (licht)blauw, rood, roze, appelgroen, koperkleur en bruin. De stenen hebben vaak witte strepen. Het is erg populiar om chelcedoon te kopen. Chalcedoon kopen kan in allerlei vormen.

Schitterende chalcedoon stenen

Charcedoon roosjes zijn kleine ruwe stenen bekleed met kristallen. De kristallen zijn klein van formaat waardoor de roosjes enorm schitteren. De chalcedoon roosjes komen voor in allerlei kleuren maar voornamelijk in het wit en donkerbruin/zwart. Deze kleine stenen zijn prachtig als decoratie in huis, net zoals de chalcedoon geode. De geode heeft een holling die bekleed is met kristallen. Ook deze schitteren bijzonder mooi en komen vooral in de wit en zwart tinten voor.

Chalcedoon in sieraden

Ook wordt deze prachtige edelsteen verwerkt in sieraden, in deze categorie zie je alle chalcedoon kleuren voorbij komen. Chalcedoon kopen: het wordt verwerkt tot prachtige kralen waarvan armbanden en kettingen worden gemaakt. Ook wordt de steen verwerkt in ringen, oorbellen en kettinghangers. Chalcedoon kopen is iets persoonlijks, juist omdat er zoveel verschillende kleuren zijn. De lichte kleuren als lichtblauw, roze en wit zijn het meest populair.

Chalcedoon als hanger

Ruwe chalcedoon wordt ook gebruikt voor sieraden. Deze worden in een zilverkleurig spiraal gestopt en kan als ketting hanger gedragen worden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook losse ruwe stenen, deze zijn erg mooi om te zien door de kristallen. Hoe groter de steen, hoe groter de kristallen! Chalcedoon kopen als hanger is erg populair.

Betere communicatie dankzij chalcedoon

Een sieraad van chalcedoon of losse chalcedoon steen kopen wordt aangeraden voor mensen die moeite hebben met communicatie. Deze edelsteen zorgt er namelijk voor dat je beter kunt luisteren maar ook dat je beter durft te spreken. Het heeft een positief effect op het welbevinden en zorgt voor een vrolijke, enthousiaste en creatieve stemming. Daarnaast heeft chalcedoon positief effect op de longen en vermindert het verkoudheid en ademhalingsproblemen. Ook stimuleert het de doorbloeding, de insuline productie en vermindert het vochtophoping.

Chalcedoon kopen

Als je een Chalcedoon wil kopen, dan koop je een mooie halfedelsteen. De kleur van deze steen is van bijna wit tot lichtblauw en blauwgrijs. Deze halfedelsteen is erg geliefd om sieraden van te maken. Maar het is niet alleen een mooi sieraad. Het is ook een geneeskrachtige steen. De energie van de chalcedoon kan helpen verlichting te geven bij verschillende klachten. Daarom is het chalcedoon kopen erg populair.

Bewerkte zilveren schakelarmband met blauwe chalcedoon
 

Chalcedoon kopen tegen heesheid

Een ontsteking van de stembanden is vaak de oorzaak van een hese stem. Maar heesheid kan ook andere oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld langdurige stress, verkeerd stemgebruik en na een narcose. Wanneer je langdurig last van heesheid hebt is het verstandig om een specialist te raadplegen. Een chalcedoon kopen en op de huid gedragen helpt de klachten van heesheid te verminderen.

Chalcedoon: stimuleert het geven van borstvoeding

Na de geboorte van je baby vullen je borsten zich met moedermelk. Na een paar dagen gaan je borsten steeds grotere hoeveelheden melk produceren. Dan is het vaak hoe meer je baby drinkt hoe meer moedermelk je hebt. Een chalcedoon kopen en op de huid gedragen helpt bij het stimuleren van borstvoeding.

Chalcedoon kopen helpt je bij examenvrees

Een beetje spanning voor een examen is niet erg. Vaak zet dit juist aan tot een verhoogde concentratie. Maar wanneer je last hebt van examenspanning dan kan je al dichtklappen bij de eerste vragen van je examen. Je merkt het vaak aan je hartslag en je ademhaling gaat sneller. Vaak krijg je het warm en ga je transpireren. Draag een chalcedoon op de huid voor en tijdens je examen. Dit draagt er zorg voor dat je minder gespannen je examen in gaat. Daarom wordt er veel chalcedoon gekocht.

Couperose, chalcedoon voorkomt het

Couperose komt in het gezicht voor. Het zijn vele uitgezette rode en blauwe bloedvaatjes. Het komt vaker bij vrouwen vanaf dertig jaar dan bij mannen. Het ontstaat meestal op de wangen, neus en de kin. Enkele voorbeelden van waardoor couperose  kan ontstaan zijn overmatig zonlicht, temperatuurschommelingen en alcoholgebruik. Een chalcedoon kopen kan helpen om couperose te voorkomen. Draag de steen wel op de huid. Zodat de energie van de steen het beste werkzaam kan zijn.

Infecties van de luchtwegen

Je hebt een luchtweginfectie wanneer het slijmvlies in je luchtwegen ontstoken is. De infectie kan voorkomen in de onderste en bovenste luchtwegen. Acute bronchitis en een longontsteking komt in de onderste luchtwegen voor. Bij verkoudheid en ontsteking aan je keel en bijholten dan heb je last van een bovenste luchtweginfectie. Een chalcedoon kopen en daarna dragen op de huid kan de symptomen van een luchtweginfectie verlichten.