Grijp nu je kans en koop Amazoniet


Voor iedereen die is op zoek is naar een unieke edelsteen, raden wij aan het kopen van Amazoniet.

Amazoniet kopen: te herkennen aan de prachtige groenblauwe kleur met glasachtige of matte glans. De steen is opaak tot doorzichtig en de ene steen is donkerder dan de ander, daarnaast heeft amazoniet vaak witte vlekjes en strepen. Er werden in het oude Egypte al sieraden en scarabeeën gemaakt van amazoniet, mede vanwege de prachtige kleur. Amazoniet kopen helpt!

Subtiele blauwgroene kleur met rustige uitstraling

Niet alleen in de geschiedenis werd amazoniet gebruikt voor sieraden, ook nu wordt deze edelsteen nog gebruikt om prachtige kettingen, armbanden, hangers, oorbellen of ringen van te maken. Door de subtiele blauwgroene kleur heeft het een zachte, rustige uitstraling. Er zijn verschillende soorten sieraden waarin amazoniet verwerkt is. Kettingen en armbanden zijn er met ronde kralen of split kralen, maar ook een hanger voor aan een ketting is mogelijk. Daarbij is er verschillende keuze wat betreft de vorm, er zijn bijvoorbeeld kettinghangers in de vorm van een hart, donut ring of in de natuurlijke vorm. In ringen en oorbellen wordt vaak een kleine amazoniet steen verwerkt.

Amazoniet kopen is niet duur

Amazoniet kopen is ongeveer net zo duur dan de gemiddelde edelsteen. Hoe groter de edelsteen en hoe mooier de kleur, hoe duurder amazoniet is. Bij sieraden is ook het materiaal van het sieraad bepalend voor de prijs.

Een ruwe amazoniet is minder glanzend dan een bewerkte amazoniet, maar ook de ruwe steen heeft veelal een mooie groenblauwe kleur. Ook de witte vlekken en strepen zie je goed terug komen, alleen is de ruwe steen doffer van kleur. De kleur van de ruwe amazoniet ligt soms bijna tegen het wit aan, terwijl het ook diep blauwgroen van kleur kan zijn. De getrommelde knuffelstenen zijn veelal mooi groenblauw van kleur met een lichte glans.

Meer wilskracht en een probleemoplossend vermogen

Het dragen van amazoniet kan helpen om het heft weer in eigen handen te nemen. Het zorgt voor meer wilskracht en rust in het hoofd. Het zorgt ervoor dat je probleemoplossend kunt denken en brengt emoties weer in balans. Op lichamelijk gebied kan amazoniet de huid goed ondersteunen, zo kan het helpen om jeuk, eczeem, acné, droge huid en haaruitval verminderen. Het heeft een positief effect op de hormoonhuishouding en versterkt het immuunsysteem. Het verlicht artrose en reuma en migraine. Daarnaast zal het mazelen en pokken bij kinderen verminderen.

Edwin

Edwin heeft op 8 jarige leeftijd een edelstenen-verzamelpakket van zijn ouders cadeau gehad. In dit pakket zat iedere week een nieuwe edelsteen of mineraal met daarbij informatie. De passie voor edelstenen en mineralen is toen begonnen. Op edelstenen.blog schrijft hij alles wat te maken heeft met dit onderwerp.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding