Geneeskracht van biotiet of barende steen


Biotiet wordt ook wel barende steen genoemd. Deze steen activeert tijdens de bevalling de weeën, ontspant je bekkenbodem en baarmoedermond. Wanneer je gaat bevallen kun je een biotiet steentje in je hand houden. Deze steen kan helpen de bevalling soepeler laten te verlopen. Biotiet helpt niet alleen tijdens een bevalling. Deze steen kan je ook goed ingezet worden bij andere lichamelijke kwalen.

Verzuring

Onder andere stress, medicijnen, voeding en teveel spierbelasting veroorzaken na verbranding zure afvalstoffen. Je lichaam moet deze afvalstoffen opruimen. Dit om je bloed op een constant niveau houden. Op het moment dat je lichaam verzuurd dan kun je lichamelijke klachten krijgen. Enkele voorbeelden hiervan zijn spierkrampen, zure oprispingen, huidproblemen en slaapproblemen. Een biotiet op de huid gedragen helpt je lichaam met het opruimen van de zure afvalstoffen.

Jicht

Jicht is een reumatische ziekte. Een ziekte waarbij urinekristallen neerslaan in je gewrichten. Omdat je stofwisseling in je lichaam niet goed verloopt hoopt er urinezuur op. Wanneer je een aanval van jicht hebt dan heb je last van een gewrichtsontsteking. De ontsteking zit vaak in de grote teen. Later kan de ontsteking ook in andere gewrichten voorkomen. Een aanval is erg pijnlijk en gaat soms gepaard met koorts. Een biotiet kan helpen de pijn te verzachten bij een aanval van jicht. Draag de steen op de huid voor het beste resultaat.

Biotiet helpt bij verstopping

Verstopping wordt ook wel obstipatie genoemd. Bij verstopping kun je klachten krijgen zoals buikpijn, buikkrampen en harde en droge ontlasting. Oorzaken van verstopping kunnen zijn te weinig drinken, onvoldoende beweging en te weinig vezel houdend voedsel eten. Een biotiet op de huid gedragen kan helpen bij verstopping.

Ischias

Ischias is een zenuwpijn die naar je bil of been uitstraalt. Deze pijn ontstaat doordat één of meerdere zenuwwortels geïrriteerd of ontstoken zijn. Naast deze pijn ervaren sommige mensen ook een tintelend of doof gevoel in de voet, tenen of in het been. Biotiet kan verlichting geven bij de pijn die je ervaart bij ischias. Draag voor het beste resultaat de steen op de huid.

Judy

De interesse van Judy voor edelstenen en mineralen begon toen zij Edwin (andere blogger van deze website) een edelstenenverzamelpakket cadeau gaf. Zij vond dit zo leuk dat zij ook is gaan verzamelen en honderden boeken en websites heeft verslonden over dit onderwerp. Op edelstenen.blog schrijft zij vanuit haar eigen passie en visie.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding