Geneeskracht biotiet

Geneeskracht van biotiet of barende steen

Biotiet wordt ook wel barende steen genoemd. Deze steen activeert tijdens de bevalling de weeën, ontspant je bekkenbodem en baarmoedermond. Wanneer je gaat bevallen kun je een biotiet steentje in je hand houden. Deze steen kan helpen de bevalling soepeler laten te verlopen. Biotiet helpt niet alleen tijdens een bevalling. Deze steen kan je ook goed ingezet worden bij andere lichamelijke kwalen.

Verzuring

Onder andere stress, medicijnen, voeding en teveel spierbelasting veroorzaken na verbranding zure afvalstoffen. Je lichaam moet deze afvalstoffen opruimen. Dit om je bloed op een constant niveau houden. Op het moment dat je lichaam verzuurd dan kun je lichamelijke klachten krijgen. Enkele voorbeelden hiervan zijn spierkrampen, zure oprispingen, huidproblemen en slaapproblemen. Een biotiet op de huid gedragen helpt je lichaam met het opruimen van de zure afvalstoffen.

Jicht

Jicht is een reumatische ziekte. Een ziekte waarbij urinekristallen neerslaan in je gewrichten. Omdat je stofwisseling in je lichaam niet goed verloopt hoopt er urinezuur op. Wanneer je een aanval van jicht hebt dan heb je last van een gewrichtsontsteking. De ontsteking zit vaak in de grote teen. Later kan de ontsteking ook in andere gewrichten voorkomen. Een aanval is erg pijnlijk en gaat soms gepaard met koorts. Een biotiet kan helpen de pijn te verzachten bij een aanval van jicht. Draag de steen op de huid voor het beste resultaat.

Biotiet helpt bij verstopping

Verstopping wordt ook wel obstipatie genoemd. Bij verstopping kun je klachten krijgen zoals buikpijn, buikkrampen en harde en droge ontlasting. Oorzaken van verstopping kunnen zijn te weinig drinken, onvoldoende beweging en te weinig vezel houdend voedsel eten. Een biotiet op de huid gedragen kan helpen bij verstopping.

Ischias

Ischias is een zenuwpijn die naar je bil of been uitstraalt. Deze pijn ontstaat doordat één of meerdere zenuwwortels geïrriteerd of ontstoken zijn. Naast deze pijn ervaren sommige mensen ook een tintelend of doof gevoel in de voet, tenen of in het been. Biotiet kan verlichting geven bij de pijn die je ervaart bij ischias. Draag voor het beste resultaat de steen op de huid.