Apofyliet met stilbiet

Apofyliet, de helende energie

Apofyliet wordt gevonden in de kleuren roze, groen, wit en kleurloos. De steen heeft een parelmoerachtige glans en is doorzichtig tot doorschijnend van kleur.De energie van deze steen kan je helpen bij verschillende klachten. Hieronder staan enkele klachten beschreven waarbij deze mooie steen je kan helpen.

Slijmvliesaandoeningen

Een slijmvliesaandoening kun je op vele plaatsen van je lichaam krijgen. Slijmvlies is een laag van cellen die in de binnenwanden van je lichaamsholten zitten. Deze vliezen produceren zoals de naam al zegt slijm. Slijmvliezen bevinden zich in de mond, keel, longen, maag, vagina en darmen. Een voorbeeld van een aandoening van het slijmvlies in je mond zijn aften. Aften zijn zweertjes aan de binnenkant van je lippen, onder je tong of wangen. De aften verdwijnen meestal weer spontaan na één tot twee weken. Wanneer je last hebt va aften kan dit erg pijnlijk zijn. Een apofyliet geeft verlichting van de pijn bij aandoeningen aan de slijmvliezen. Draag de steen op de huid voor het beste resultaat

Ademhalingsproblemen

Problemen met de ademhaling kan voor een benauwd gevoel zorgen. Ademhalingsklachten kunnen chronisch zijn dit is het geval bij astmatische klachten. Ook door stress kun je ademhalingsproblemen krijgen zoals hyperventilatie. Bij hyperventilatie adem je te snel in en uit. Maar ook een ontsteking aan je onderste of bovenste luchtwegen kunnen er voor zorgen dat je moete hebt met adem halen. Ook een allergie kan voor ademhalingsproblemen zorgen. Een apofyliet op de huid gedragen kan de klachten die je bij deze kwaal ervaart verzachten.

Apofyliet helpt bij allergieën

Allergie is een reactie van het immuunsysteem op lichaamsvreemde stoffen aldus Wikipedia. Er zijn verschillende soorten allergieën. Enkele voorbeelden zijn voedselallergieën, hooikoorts en allergie voor dieren. Bij bijvoorbeeld een allergie voor sommige dieren en hooikoorts kun je last hebben van tranende en jeukende ogen, een loopneus en niezen. Bij hooikoorts kun je ook nog last hebben van een vermoeid gevoel, hoesten, hoofdpijn en een neusbijholteontsteking. Een apofyliet gedragen op de huid kan de klachten van een allergie doen verzachten.