Chrysanthemum, chrysant of flower stone

Chrysanthemum, chrysantsteen of flower stone

De kleuren van de steen zijn zwart met wit met grijze accenten. Het zwarte gedeelte lijkt het meest op leisteen. Terwijl het witte gedeelte van de steen op een chrysant (bloem( lijkt. Vandaar de Nederlandse benaming chrysant steen. De steen is niet alleen mooi om te zien maar de energie van de steen kan je helpen bij de onderstaande klachten.

Helpt bij het ontgiften van je lichaam

Je lichaam reinigen is belangrijk voor je gezondheid. Je lichaam ontdoen van afvalstoffen zorgt ervoor dat je helderder kan denken en het maakt je sterker tegen invloeden van buitenaf. Aan invloeden van buitenaf kun je denken aan de vervuiling van het milieu. Doordat ons milieu vervuild is vervuild het je lichaam ook door het inademen van de lucht. Ontgiften van je lichaam kan dan ook sommige chronische en acute klachten verhelpen. Een chrysant steen helpt  mee om je lichaam te ontgiften. Draag de steen wel rechtstreeks op de huid voor het beste resultaat.

Versterkt het skelet

Vaak sta je er niet bij stil maar je skelet is een heel belangrijk onderdeel van je lichaam. Je botten zorgen onder andere voor de stevigheid van je lichaam en het beschermen van je inwendige organen. Dankzij je skelet kun je bewegingen maken. Belangrijk is dan ook om je skelet sterk te houden. Een chrysant steen kan helpen je skelet te versterken. Draag de steen wel rechtstreeks op de huid voor het beste resultaat.

Een chrysantsteen geeft een positief gevoel

Iedereen ken wel het gevoel dat je het idee hebt dat er van alles mis gaat in je leven. Daardoor krijg je vaak negatieve gedachten. Het kan ook moeilijk zijn wanneer er dingen gebeuren in je leven. Omstandigheden waar je zelf geen invloed op kan hebben. Maar pas er dan voor op dat je niet in een negatieve spiraal terecht komt. Soms heb je het zo druk dat je jezelf vergeet. Neem dan eens wat tijd voor jezelf. Ga bijvoorbeeld een wandeling in de natuur maken en geniet van wat je om je heen ziet en hoort. Een chrysantsteen kan er toe bijdragen dat je je wat positiever gaat voelen. Draag de steen aan een koord of ketting op de huid.