Geneeskracht angeliet

Angeliet kopen: de genezende energie

Angeliet kopen, kan in de kleur lichtblauw, wit en grijs. De steen heeft een glas tot parelmoerachtige glans. De angeliet is een graag geziene steen bij de sieradenindustrie. Maar deze steen heeft ook een geneeskrachtige energie die bij verschillende kwalen kan worden ingezet. Enkele klachten waarbij angeliet kopen kan helpen staan hieronder beschreven.

Ontstekingen

Een ontsteking is een reactie die je lichaam geeft op een prikkel van buitenaf. Deze reactie kan ontstaan wanneer de huid beschadigd wordt door bijvoorbeeld een scherp voorwerp. Maar het kan ook ontstaan door contact met chemische of giftige stoffen. Je lichaam reageert hierop met een ontsteking om de lichaamsvreemde stoffen te verwijderen. Een angeliet helpt door de ontsteking te helpen met het genezingsproces. Draag de steen voor het beste resultaat rechtstreeks op de huid.

Schildklier

De schildklier is een klein orgaan en bevind zich in de halsstreek. Het orgaan is zorgt voor het goed functioneren van je stofwisseling en groei. Dit wordt geregeld doordat je schildklier het zogenaamde schildklierhormoon afgeeft. Er zijn twee problemen die vaak voorkomen. Dit zijn een te snel werkende schildklier en de te traag werkende schildklier. Een angeliet gedragen op de huid helpt de functie van de schildklier te ondersteunen.

Angeliet helpt bij vochtophoping

Vochtophoping ontstaat wanneer het vocht niet uit je lichaamsweefsel trekt. Er zijn verschillende oorzaken voor dit probleem. Enkele voorbeelden zijn een reactie op extreem warm weer en of te veel zout in het voedsel wat je binnen krijgt. Sommige vrouwen hebben voor de menstruatie ook wel last van deze klacht. Het komt het meest voor bij de enkels, handen en voeten. Een angeliet kan helpen bij dit lastige probleem. Draag de steen wel op de huid.

Keelproblemen

Problemen aan de keel zijn vaak een symptoom van een bacteriële infectie of een griep. De meest voorkomende klachten zijn moeite hebben met het doorslikken van voedsel en een brandend of prikkelend gevoel in de keelholte. Soms lijkt het net of je een brok in je keel voelt. Leg een angeliet voor een langere tijd op je keel. Dit kan de pijn doen verzachten.

Heel goed, je gaat Angeliet kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Angeliet heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Angeliet kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij Angeliet kopen? Hoe kun je erop vertrouwen dat de edelsteen die je aanschaft, daadwerkelijk een edelsteen is en niet een namaaksteen? En wellicht wil je gewoon ook meer algemene informatie over het aanbod van diverse Angelietverkopers. Allemaal belangrijke en valide vragen waarop hieronder antwoord komt…

Waar let je op bij Angeliet kopen?

Verzeker je ervan dat de Angeliet die aanschaft geen namaak stenen zijn.
Maar Angeliet blijven natuurproducten. Hierdoor kunnen ze altijd afwijken van de afbeelding die op een website te zien is. Ga je Angeliet kopen, dan kun je er op letten of de afmeting van de Angeliet overeenkomt met jouw wens. Ook is het handig om jezelf ervan te verzekeren dat de eigenschappen van Angeliet aansluiten op wat jij zoekt in een edelsteen. Dit is allemaal terug te vinden in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Divers aanbod

Verwerkt in diverse sieraden, gebruiksvoorwerpen, ornamenten, losse Angeliet, Chakra stenen, trommelsteentjes, rollers, etc. De Angeliet, en andere Angeliet, worden breeduit aangeboden in diverse items.

Dit doe je na het Angeliet kopen

Een belangrijke eigenschap van Angeliet is natuurlijk de energie die deze edelsteen in zich heeft. Deze energie maakt een belangrijk onderdeel uit van de edelsteen en bepaalt onder andere zijn helende en/of ondersteunende werking. Omdat je nooit weet welk traject de individuele Angeliet achter zich heeft, is het van belang om hem te reinigen voordat je hem in gebruik neemt. Dit geldt uiteraard voor alle Angeliet die je aanschaft.

Reinigen na het Angeliet kopen

Het reinigen van een edelsteen (en dus ook de Angeliet) doe je door hem eerst te ontdoen van de energie die hij tot zich heeft genomen. Deze energie heeft hij ontvangen van iedere paar handen die hem heeft aangeraakt. Ook de omgeving en de verpakking heeft energie afgegeven. En omdat je nooit weet welke of wat voor energie dit is geweest, is het verstandig om de Angeliet eerst geheel te ontladen. Je wilt immers de energie van de Angeliet ontvangen en niet die van zijn vorige eigenaren.

Ontladen na het Angeliet kopen

Je kunt op een aantal manieren de Angeliet ontladen van (negatieve) energie:

 • Leg de edelsteen in een bakje met grond of aarde of begraaf hem in de tuin (zet een stokje in de grond zodat je hem kunt terugvinden).
 • Koop kleine Hematiet stenen (kan bijvoorbeeld bij Bol.com) en laat de Angeliet een nacht hierin liggen.
 • Als je de Angeliet een tijdje in het felle zonlicht plaatst, dan verdampt negatieve energie uit de steen.
 • Houd de Angeliet onder stromend bronwater zonder koolzuur. Negatieve energie stroomt dan weg.
 • Berook de Angeliet met wierook, Mirre, Lavendel of Salie. Negatieve energie trekt hiermee ook uit de edelsteen.

Opladen na het Angeliet kopen

Na een effectieve ontlading is het zaak om de Angeliet weer te voorzien van zijn eigen (heilzame) energie. Hier heb je hem immers voor aangeschaft. Als je de Angeliet een aantal dagen met rust laat, dan zal hij zijn energie uiteindelijk vanzelf weer opladen maar je kunt dit proces ook een handje helpen. Opladen kun je op verschillende manieren doen:

 • Leg de Angeliet een nacht in het maanlicht.
 • In plaats van maanlicht kun je de Angeliet ook opladen in het vroege zonlicht of in de late zonnestralen.
 • “Begraaf” de Angeliet in een bakje met Bergkristal
 • In plaats van Bergkristal kun je ook Seleniet gebruiken.

Nadat je de Angeliet hebt gereinigd kun je hem in je handen nemen en er een aantal malen krachtig op blazen. Je verbindt de Angeliet dan met jouw eigen energie. Voel je het verschil?

Chakra stenen kopen

Wanneer je in je lichaam of in je psyche een bepaalde disbalans ervaart, dan kan het zomaar zijn dat er een Chakra uit balans is. Een Chakra is een centraal punt in je lichaam waar energiebanen samenkomen. Er zijn verschillende overtuigingen en/of stromingen die Chakra’s benoemen. In de westerse wereld gaat men meestal uit van zeven Chakra’s. Je kunt alle zeven Chakra stenen kopen als set. Deze stenen gebruik je dan bijvoorbeeld ter ondersteuning tijdens meditatie. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de specifieke edelsteen aan te schaffen die jou kan helpen bij je gevoelens van disbalans of andere problematiek. Dus een edelsteen die een specifieke Chakra ondersteunt.

 • Wortelchakra – De Angeliet brengt verlichting bij problemen die te maken hebben met de onderrug, dikke darm, heupen, bekken en billen.
 • Sacraal chakra – De Angeliet ondersteun hier de werking van nieren, blaas, bloedsomloop, geslachtsorganen, baarmoeder en waterhuishouding.
 • Zonnevlechtchakra – De Angeliet heeft een positieve invloed op de spijsvertering, maag, lever en milt.
 • Hartchakra – De Angeliet versterkt het hart, de longen en de ademhaling.
 • Keelchakra – Bij mentale disbalans helpt hier de Angeliet om meer evenwicht te brengen.
 • Derde oogchakra – De Angeliet helpt hier de energiebanen die te maken hebben met de hormoonhuishouding. Ook helpt het je bij een blokkade op spiritueel en/of creatief niveau.
 • Kruinchakra – De Angeliet zorgt bij deze Chakra voor een innerlijke rust, vrede en harmonie. Het is de bron van je gemoedstoestand.

Een geboortesteen kopen

Iedere maand heeft een eigen edelsteen. Je kunt iemand de edelsteen cadeau doen van zijn of haar geboortemaand. Maar je kunt ook een andere gelegenheid vieren met een maandspecifieke edelsteen. Bijvoorbeeld een jubileum of andere blijde gebeurtenis.

 • Januari – Granaat – bevordert moed, hoop en zelfvertrouwen. Geeft ook energie en kracht.
 • Februari – Angeliet – heeft een beschermende en zuiverende werking en bevordert zelfinzicht.
 • Maart – Aquamarijn – werkt kalmerend en ondersteunt communicatie en bij spreken in het openbaar.
 • April – Diamant – levert zuivere energie en bevordert hierdoor inzichten op spiritueel gebied.
 • Mei – Smaragd – stimuleert liefde, oprechtheid, inspiratie en beïnvloedt relaties en vriendschappen op een positieve manier.
 • Juni – Alexandriet – staat voor liefde, geluk en kennis.
 • Juni – Maansteen – bevordert intuïtie en kalmeert het gevoelsleven.
 • Juni – Parel – brengt rust vrede en verlichting. Heeft een zuiverende werking op ziel en geest.
 • Juli – Robijn – geeft energie en werkt activerend.
 • Augustus – Peridoot – helpt om negatieve invloeden van buitenaf te blokkeren en opgekropte emoties los te laten.
 • September – Angeliet – stimuleert helder en nuchter denken en werkt kalmerend op de geest.
 • Oktober – Opaal – maakt vrolijk en stemt optimistisch.
 • Oktober Toermalijn – werkt beschermend en reinigend. Zorgt ervoor dat energiebanen weer in balans komen.
 • November – Angeliet – trekt voorspoed, geluk en succes aan en geeft energie en levensvreugde.
 • November – topaas – bevordert empathie, eerlijkheid, vreugde en artistieke creativiteit.
 • December – Tanzaniet – helpt je om je eigen pad te kiezen en meer op eigen benen te staan.
 • December – Turkoois – zorgt voor innerlijke rust en helpt bij depressie, apathie en paniekaanvallen.
 • December – Zirkoon – maakt energiebanen vrij en activeert Chakra’s. Geeft levensenergie.

Angeliet kopen voor in huis

 • Altaar/stilte ruimte – Bergkristal, Angeliet en Rozenkwarts. De combinatie van deze drie Angeliet zorgt voor een natuurlijk verwerking van innerlijke pijn en helpt je in balans te komen tijdens een meditatiesessie.
 • Slaapkamer – Angeliet, Lapis lazuli en Lepidoliet helpen bij slaapproblemen. Als je wordt geteisterd door angstige dromen, dan kan Rozenkwarts je helpen.
 • Badkamer – Een Angeliet, Angeliet, Jade of Labradoriet in je bad leggen, helpt je te ontspannen en in balans te komen.
 • Kinderkamer – VuurAngeliet, Seleniet en AbrikoosAngeliet werken beschermend voor baby’s. Ook Rozenkwarts, de brenger van liefde, harmonie en rust, wordt vaak gebruikt in een babykamer.
 • Woonkamer – Angeliet, Bergkristal en Calciet zijn geschikte Angeliet voor je woonkamer. Ze brengen rust, zuiveren de atmosfeer en maken tevreden en vrolijk.
 • Studeer-/werkkamer – Fluoriet helpt je om kennis tot je te nemen en bevordert logisch en analytisch nadenken.
 • Creatieve ruimte – AbrikoosAngeliet, Angeliet, Opaal en Turkoois helpen je om je creativiteit te verhogen.

Zorg dat de Angeliet vrij ligt van andere stenen zodat zijn energie onbelemmerd de ruimte heeft om zich te verspreiden.