Amethist werking

Amethist, geneeskracht en informatie

De edelsteen wordt gevonden in de kleuren van zacht lavendel tot donker paars. De Amethist kleur is echt uniek. De amethist is een puntig kristal met een glasachtige glans. De groene variant ontstaat door verhitting van de paarse variant. De geneeskracht van edelstenen en mineralen is al vele jaren bekend. Dus ook de geneeskracht van de edelsteen. Maar de Amethist werking is echt uniek. Lees nu alles over deze prachtige edelsteen.

Hoeveel is een kilo Amethist waard?

Hieronder zie je een erg leuke video. Je ziet de waarde van allerlei verschillende materialen, allemaal omgerekend per kilogram. Natuurlijk komt ook de Amethist in de video voorbij. De waarde in de video voor de Amethist is 600 dollar voor een kilo.

 

 

De Amethist werking nader bekeken

Ondanks dat de naam van Amethist te maken heeft ‘het niet dronken zijn’, blijkt de Amethist een zeer rustgevende edelsteen te zijn. De Amethist werking is heel duidelijk voelbaar als je de Amethist kleur kan zien. In sieraden komt de Amethist werking tot uiting, maar zeker in de ruige vorm, waarin wij de Amethist Kleur het allermooist vinden. Hieronder laten we enkele voorbeelden zien van de Amethist werking:

Tegen nachtmerries

Nachtmerries zijn vaak angstige dromen die echt extreem eng zijn. De nachtmerries kunnen gaan over bijvoorbeeld een achtervolging of iets engs wat je in het verleden hebt meegemaakt. Wanneer je vaak nachtmerries hebt dan ben je vaak bang om te gaan slapen. Een amethist naast je bed of onder je kussen kan er voor zorgen dat je wat meer ontspant en minder last van nachtmerries hebt.

Amethist helpt bij problemen met het inslapen

Moeite met in slaap vallen kan vele oorzaken hebben. Een bekend probleem bij het moeilijk inslapen is dat je nog te gestrest bent van de dingen die je overdag meegemaakt hebt. Een amethist onder je kussen of naast je bed kan je dan helpen om te ontspannen. De edelsteen kan er voor zorgen dat je geest wat rustiger wordt en het inslapen gemakkelijker gaat.

Huidklachten

Omdat de steen veel ijzer bevat is de steen goed voor de bloedsomloop. Een amethist gedragen op de huid zorgt voor een betere doorbloeding en een betere doorbloeding is heel goed tegen huidklachten.

Tegen heimwee

Er zijn mensen die zich heel ongelukkig voelen wanneer ze weg zijn van hun vertrouwde omgeving. Dit is niet alleen bij kinderen het geval maar ook bij volwassenen komt dit met enige regelmaat voor. Het verlangen naar de eigen omgeving kan er voor zorgen dat de persoon er echt ziek van wordt. Je kunt hierbij denken aan angst, concentratieproblemen en neerslachtigheid. Een amethist gedragen op de huid of naast bed kan de gevoelens van heimwee doen afnemen.

Amethist helpt verdriet verzachten

Verdriet is een emotie die zich vaak uit bij teleurstelling, angst en boosheid. Wat kan gebeuren na bijvoorbeeld een ruzie of na een nare ervaring. Een amethist in een ruimte waar je vaak verblijft of een steen op de huid gedragen kan je minder verdrietig maken.

De Amethyst kleur en werking

Een werkelijk unieke steen. Ook met een uitgebreide Amethist geschiedenis. De Amethist werking is duidelijk bewezen. De Amethist kleur is spectaculair, waardoor deze edelsteen zeer populair is. Wil je alles weten over de Amethist? Wij hebben in dit artikel alles de revue laten passeren.