Amegreen tegen spanningen en de geneeskrachtige werking


Amegreen is een combinatie van amethist, witte kwarts en prasoliet. De edelsteen amegreen heeft de kleuren paars, wit en groen. De geneeskracht van edelstenen en mineralen is al vele eeuwen bekend. Ook staat de edelsteen bekend om zijn geneeskrachtige werking.

Wat is Amegreen?

Amegreen is een prachtige edelsteen die een combinatie is van drie andere stenen. Hierdoor is de Amegreen zeer krachtig. Dit zie je terug in de emotionele genezing die deze edelsteen kan leveren. Ook de innerlijke rust die Amegreen geeft is uniek. Voor de spirituele ontwikkeling is de Amegreen zeer goed gebleken. Door deze vele eigenschappen is het wel duidelijk dat we met een zeer speciale edelsteen te maken hebben.

De werking van Amegreen

De unieke werking van Amegreen komt bij veel fysieke klachten van pas. Daarom raden wij aan Amegreen te kopen bij onderstaande klachten.

Amegreen bij spanningen

Spanningen komen in vele vormen voor. Vaak ben je er zelf er niet eens bewust van dat je spanning hebt. Maar door deze spanningen kan je vele lichamelijke klachten krijgen zoals hoofdpijn, pijn in de nek en schouders, verhoogde bloeddruk en nog veel meer andere klachten. Een amegreen kan je helpen de spanningen wat te verzachten zodat de lichamelijke symptomen ook minder worden. Draag de steen wel op de huid voor het beste resultaat.

Waar werkt de energie van de amegreen nog meer voor?

Omdat deze steen een combinatie is van meerdere edelstenen, combineert de steen ook meerdere geneeskrachtige eigenschappen van deze stenen. Hieronder vind je een kort overzicht.

Emotionele pijn

Emotionele pijn is een verzameling van pijnlijke levenservaringen. Dit zijn  ervaringen die je nog niet verwerkt hebt. Een amegreen gedragen op de huid kan deze pijn helpen verzachten en helpen met het verwerken van deze ervaringen in het verleden.

Ondersteunt de werking van de milt

De milt zorgt er onder andere voor dat je lichaam afweerstoffen maakt voor bepaalde bacteriën. Het werkt ook als filter om oude bloedcellen uit je bloed te halen. Daarnaast functioneert de milt ook als opslagplaats voor witte bloedcellen en bloedplaatjes. Een amegreen die op de huid gedragen helpt de werking van de milt te ondersteunen.

Ondersteunt het immuunsysteem

Het immuunsysteem helpt je lichaam te beschermen tegen ziektes. Ziektes die komen door bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Een amegreen helpt om het immuunsysteem te ondersteunen in zijn werking. De steen dient wel op de huid gedragen te worden voor de beste werking.

Hoofdpijn

Er bestaan verschillende soorten hoofdpijn. De hoofdpijnen die het meest voorkomen zijn spanningshoofdpijn, migraine en hoofdpijn door pijnstillers. De amegreen helpt je om deze soorten hoofdpijn te verzachten. Het beste resultaat krijg je wanneer je de steen direct op de huid draagt.

Judy

De interesse van Judy voor edelstenen en mineralen begon toen zij Edwin (andere blogger van deze website) een edelstenenverzamelpakket cadeau gaf. Zij vond dit zo leuk dat zij ook is gaan verzamelen en honderden boeken en websites heeft verslonden over dit onderwerp. Op edelstenen.blog schrijft zij vanuit haar eigen passie en visie.

Recent Content

link to Koop nu jouw unieke Amethist!

Koop nu jouw unieke Amethist!

De amethist is een van de meest bekendste edelstenen. Deze paarse kristal is familie van de bergkristal en wordt gekenmerkt door zijn prachtige paarse kleur. De edelsteen wordt verspreid over de wereld gevonden. In de middeleeuwen was dit voornamelijk in Brazilië. Tegenwoordig wordt de amethist onder andere ook gevonden in de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland […]
link to Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Naast een positieve werking op de lymfeklieren helpt deze wateropaal het lichaam zichzelf te genezen. Hij geeft innerlijke rust en vermindert je spanningen en zorgen. De Girasol is een geest verhelderende edelsteen. Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Girasol een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Girasol meewerkt aan […]