Amegreen

Amegreen tegen spanningen en de geneeskrachtige werking

Amegreen is een combinatie van amethist, witte kwarts en prasoliet. De edelsteen amegreen heeft de kleuren paars, wit en groen. De geneeskracht van edelstenen en mineralen is al vele eeuwen bekend. Ook staat de edelsteen bekend om zijn geneeskrachtige werking.

Wat is Amegreen?

Amegreen is een prachtige edelsteen die een combinatie is van drie andere stenen. Hierdoor is de Amegreen zeer krachtig. Dit zie je terug in de emotionele genezing die deze edelsteen kan leveren. Ook de innerlijke rust die Amegreen geeft is uniek. Voor de spirituele ontwikkeling is de Amegreen zeer goed gebleken. Door deze vele eigenschappen is het wel duidelijk dat we met een zeer speciale edelsteen te maken hebben.

De werking van Amegreen

De unieke werking van Amegreen komt bij veel fysieke klachten van pas. Daarom raden wij aan Amegreen te kopen bij onderstaande klachten.

Amegreen bij spanningen

Spanningen komen in vele vormen voor. Vaak ben je er zelf er niet eens bewust van dat je spanning hebt. Maar door deze spanningen kan je vele lichamelijke klachten krijgen zoals hoofdpijn, pijn in de nek en schouders, verhoogde bloeddruk en nog veel meer andere klachten. Een amegreen kan je helpen de spanningen wat te verzachten zodat de lichamelijke symptomen ook minder worden. Draag de steen op de huid voor het beste resultaat.

Waar werkt de energie van de amegreen nog meer voor?

Omdat deze steen een combinatie is van meerdere edelstenen, combineert de steen ook meerdere geneeskrachtige eigenschappen van deze stenen. Hieronder vind je een kort overzicht.

Emotionele pijn

Emotionele pijn is een verzameling van pijnlijke levenservaringen. Dit zijn ervaringen die je nog niet verwerkt hebt. Een amegreen dragen op de huid dragen kan deze pijn verzachten en helpen met het verwerken van deze ervaringen in het verleden.

Ondersteunt de werking van de milt

De milt zorgt er onder andere voor dat je lichaam afweerstoffen maakt voor bepaalde bacteriën. Het werkt ook als filter om oude bloedcellen uit je bloed te halen. Daarnaast functioneert de milt ook als opslagplaats voor witte bloedcellen en bloedplaatjes. Een amegreen die op de huid dragen helpt de werking van de milt te ondersteunen.

Ondersteunt het immuunsysteem

Het immuunsysteem helpt je lichaam te beschermen tegen ziektes. Ziektes die komen door bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Een amegreen helpt om het immuunsysteem te ondersteunen in zijn werking. De steen dient wel op de huid gedragen te worden voor de beste werking.

Hoofdpijn

Er bestaan verschillende soorten hoofdpijn. De hoofdpijnen die het meest voorkomen zijn spanningshoofdpijn, migraine en hoofdpijn door pijnstillers. De amegreen helpt je om deze soorten hoofdpijn te verzachten. Het beste resultaat krijg je wanneer je de steen direct op de huid draagt.