Geneeskracht amblygoniet

Amblygoniet, de geneeskracht en informatie

Amblygoniet is een mineraal dat in de kleuren melkwit, beige, zacht geel. zalmkleur en in gris, blauwe en groenachtige tinten voorkomt. Het mineraal is doorschijnend en wordt gevonden met een glas-of vetglans. Amblygoniet is een fluor houdend mineraal. Prachtig doorschijnend met een soort glas- en vetglans.

De werking van Amblygoniet

De belangrijkste functies van Amblygoniet hebben te maken met het verbeteren van het ‘innerlijk’ van de mens. Denk hierbij aan het beter kunnen loslaten en meer rust ontvangen. Ook voor een betere inspiratie wordt de Amblygoniet vaak gebruikt.

Amblygoniet helpt de mens

Het is door zeer veel mensen bewezen dat Amblygoniet op allerlei manieren kan helpen. Hieronder hebben wij de belangrijkste aspecten neergezet:

ADHD en edelstenen, gebruik Amblygoniet

Kinderen en volwassenen met ADHD hebben vaak dezelfde symptomen. Het verschil is dat volwassenen met ADHD er vaker iets beter mee omgaan dan kinderen. Enkele symptomen van ADHD zijn moeite met organiseren, snel verveeld zijn, makkelijk afgeleid zijn, impulsief in woorden zowel daden. Dit is slechts een kleine greep uit de symptomen die iemand met ADHD kan hebben, daarom kan het verstandig zijn een oplossing te zoeken.

Amblygoniet brengt rust en kalmte in je leven. Zorgt voor psychisch en emotioneel evenwicht. Een steen van amblygoniet kan dus zeker helpen bij de symptomen van ADHD. Het is wel belangrijk dat de steen op de huid gedragen wordt.

Hoofdpijn: Amblygoniet ketting

Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht. Er zijn veel mensen die wel eens hoofdpijn hebben of hebben gehad. Hoofdpijn kan soms vervelend zijn met klachten als bonkende, zeurende of stekende pijn. Misschien dat de steen amblygoniet kan helpen deze hoofdpijn te verzachten. Gebruik de steen wel direct op de huid.

Prikkelbare darmsyndroom

Het prikkelbare darmsyndroom oftewel PDS is een aandoening van de darmen. Deze aandoening uit zich in het hebben van een opgeblazen gevoel, darmkrampen, constipatie of het tegenovergestelde diarree. Het op de huid dragen van amblygoniet kan de pijn verzachten.

Uniek bij Maagklachten

Maagklachten uiten zich in brandend maagzuur, pijn in de bovenbuik en opboeren. Het hebben van stress kan de maagklachten verergeren. Maar ook voeding en medicijnen kunnen een rol spelen bij klachten aan de maag. Draag een amblygoniet op de huid, dit kan de vervelende symptomen doen verzachten.

Problemen met de spijsvertering

Spijsvertering betekent letterlijk het verteren van spijzen. Op het moment dat je iets eet passeert het voedsel eerst de mond, de slokdarm, de maag, de dunne darm en dikke darm en als laatst de endeldarm. Voedsel dat ons lichaam niet verteert verlaat het lichaam via de anus. Ook de alvleesklier de galblaas en de lever spelen een rol in dit bijzondere proces. Een amblygoniet dragen op de huid kan een positieve invloed hebben op de spijsvertering.