Verdiet

Verdiet heeft een gecombineerde geneeskracht

Verdiet is een mineraal dat een combinatie is van de stenen fuchsiet en serpentijn. Het is een harde steensoort en wordt gewonnen in de mijnen. De kleur van verdiet varieert van groen tot bruin.

Bloedcirculatie

Om alle delen van het lichaam van bloed te voorzien heeft  lichaam de bloedsomloop nodig. De bloedsomloop bevat duizenden kilometers lange bloedvatbanen door het gehele lichaam. Om alle organen te bereiken vertakken deze bloedvaten zich in hun verloop. Om je bloedcirculatie goed op peil te houden is het goed om een hanger of armband van verdiet op de huid te dragen.

De ruggengraat

De ruggengraat oftewel de wervelkolom strekt zich uit van de onderkant van je schedel tot aan de onderkant van je billen. Het bestaat uit meer dan dertig botten. Wanneer je een gezonde wervelkolom  hebt dan geeft dat steun aan je lichaam. Problemen aan de wervelkolom kunnen er voor zorgen dat je rugpijn of bijvoorbeeld een hernia krijgt Een verdiet helpt om een gezonde ruggengraat te behouden. Draag de steen wel direct op de huid.

Verdiet helpt bij allergieën

Een allergie is een reactie van je immuunsysteem. Deze stoffen zijn vaak helemaal niet schadelijk. Je kan bijvoorbeeld allergisch zijn voor huidschilfers van dieren, stuifmeelkorrels of huisstofmijt. Deze stoffen komen meestal via je huid of via de luchtwegen binnen. Het immuunsysteem probeert deze stoffen onschadelijk te maken.  Ook hooikoorts is een veel voorkomende allergie. De klachten die je dan krijgt zoals onder andere benauwdheid,  tranenede ogen is of benauwdheid een reactie van het immuunsysteem. Een verdiet gedragen op de huid helpt je te beschermen tegen allergieën.

Concentratie

Wanneer je problemen hebt met het concentreren kun je niet veel bijleren. Concentratieproblemen kunnen onder andere door stress ontstaan. Het kan echter nog vele andere oorzaken hebben. Om je beter te kunnen concentreren kun je een verdiet dragen. Draag de steen op de huid om je te helpen met je concentratie problemen.