Tanzaniet kopen


Tanzaniet is één van de meest geliefde edelstenen. De kleur kan blauw of paars zijn maar blauw en paars in één steen komt ook veel voor. De steen is transparant tot licht doorschijnend en heeft een prachtige parelmoer glans. Het mineraal wordt gevonden in Tanzania, Oost-Afrika en is enorm zeldzaam. De steen is redelijk broos waardoor het belangrijk is tanzaniet kopen zorgvuldig te behandelen.

Blauw paarse sieraden met een parelmoer glans

De blauw paarse kleur van deze prachtige edelsteen komt mooi tot zijn recht in een sieraad. De steen wordt vaak geslepen waardoor de kleuren en parelmoer glans nog mooier uitkomen. Het sieraad is een waar juweel. De lichte kleuren zijn wat neutraler en minder opvallend, terwijl de diep blauwe of paarse stenen juist wat meer aanwezig zijn. Er zijn zowel kettingen met kralen, ketting hangers, armbanden, oorbellen en ringen waarin tanzaniet verwerkt is. In ringen, ketting hangers en oorbellen komt tanzaniet het best tot z’n recht door de fijne afwerking.

Nu prachtige Tanzaniet kopen

Wij het gezocht naar Tanzaniet kopen voor jou:

Zilveren ring met tanzaniet
Zilveren ring met tanzaniet
€87,-
Uiterlijk 21 juli in huis
De beste edelstenen voor jou gevonden!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Tanzaniet Split Collier
Tanzaniet Split Collier
€24,95
Uiterlijk 17 juli in huis
De beste edelstenen voor jou gevonden!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Fijne ovale zilveren hanger met tanzaniet aan ketting
Fijne ovale zilveren hanger met tanzaniet aan ketting
€52,50
Uiterlijk 21 juli in huis
De beste edelstenen voor jou gevonden!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Edelsteen Hanger Tanzaniet
Edelsteen Hanger Tanzaniet
€19,99
Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Mooie kleuren

Ruwe tanzaniet is vaak lichtblauw, grijs, donkerblauw of paars van kleur. De ruwe steen is licht doorschijnend tot opaak. Ruwe tanzaniet kopen kan als losse steen, maar ook verwerkt in een ring of ketting. Bij deze soort sieraden komt de glans van de steen minder goed naar voren, maar je ziet wel weer de natuurlijke vorm waardoor je altijd een uniek sieraad draagt.

Vooral door de kleur is tanzaniet erg geliefd, zowel om te dragen als sieraad als voor decoratie in huis. Om te profiteren van de positieve eigenschappen van deze edelsteen kun je ook tanzaniet kopen als knuffelsteen. Dit is een kleine, glad getrommelde tanzaniet steen die je gemakkelijk bij je kunt dragen.

Weerbaarder tegen negatieve invloeden van anderen

Door tanzaniet bij je te dragen zul je je steeds vrijer voelen om jezelf te zijn en ben je weerbaarder tegen de (negatieve) invloeden van anderen. Het helpt om zelf keuzes te maken en je eigen weg te volgen. Het brengt oude emoties naar boven zodat deze ook verwerkt kunnen worden. Tanzaniet kopen heeft een ontgiftende werking op het lichaam en werkt ontstekingsremmend. Het zorgt voor een sterker immuunsysteem en bevordert de celgroei en vruchtbaarheid. Daarnaast heeft het een positieve werking op de longen, de milt, het hart, de eierstokken, de teelballen en de longen.

Redactie

Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

Recent Content

link to Edelstenen kopen

Edelstenen kopen

Heel goed, je gaat edelstenen kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Maar nu is de vraag: Waar kun je de edelstenen kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij edelstenen kopen? Hoe kun je erop vertrouwen […]