Tanzaniet kopen

Tanzaniet kopen

Tanzaniet is één van de meest geliefde edelstenen. De kleur kan blauw of paars zijn maar blauw en paars in één steen komt ook veel voor. De steen is transparant tot licht doorschijnend en heeft een prachtige parelmoer glans. Het mineraal wordt gevonden in Tanzania, Oost-Afrika en is enorm zeldzaam. De steen is redelijk broos waardoor het belangrijk is tanzaniet kopen zorgvuldig te behandelen.

Blauw paarse sieraden met een parelmoer glans

De blauw paarse kleur van deze prachtige edelsteen komt mooi tot zijn recht in een sieraad. De steen wordt vaak geslepen waardoor de kleuren en parelmoer glans nog mooier uitkomen. Het sieraad is een waar juweel. De lichte kleuren zijn wat neutraler en minder opvallend, terwijl de diep blauwe of paarse stenen juist wat meer aanwezig zijn. Er zijn zowel kettingen met kralen, ketting hangers, armbanden, oorbellen en ringen waarin tanzaniet verwerkt is. In ringen, ketting hangers en oorbellen komt tanzaniet het best tot z’n recht door de fijne afwerking.

Nu prachtige Tanzaniet kopen

Wij het gezocht naar Tanzaniet kopen voor jou:

[yabp 913]

[yabp 914]

[yabp 915]

[yabp 916]

Mooie kleuren

Ruwe tanzaniet is vaak lichtblauw, grijs, donkerblauw of paars van kleur. De ruwe steen is licht doorschijnend tot opaak. Ruwe tanzaniet kopen kan als losse steen, maar ook verwerkt in een ring of ketting. Bij deze soort sieraden komt de glans van de steen minder goed naar voren, maar je ziet wel weer de natuurlijke vorm waardoor je altijd een uniek sieraad draagt.

Vooral door de kleur is tanzaniet erg geliefd, zowel om te dragen als sieraad als voor decoratie in huis. Om te profiteren van de positieve eigenschappen van deze edelsteen kun je ook tanzaniet kopen als knuffelsteen. Dit is een kleine, glad getrommelde tanzaniet steen die je gemakkelijk bij je kunt dragen.

Weerbaarder tegen negatieve invloeden van anderen

Door tanzaniet bij je te dragen zul je je steeds vrijer voelen om jezelf te zijn en ben je weerbaarder tegen de (negatieve) invloeden van anderen. Het helpt om zelf keuzes te maken en je eigen weg te volgen. Het brengt oude emoties naar boven zodat deze ook verwerkt kunnen worden. Tanzaniet kopen heeft een ontgiftende werking op het lichaam en werkt ontstekingsremmend. Het zorgt voor een sterker immuunsysteem en bevordert de celgroei en vruchtbaarheid. Daarnaast heeft het een positieve werking op de longen, de milt, het hart, de eierstokken, de teelballen en de longen.