Tanzaniet kopen


Tanzaniet is één van de meest geliefde edelstenen. De kleur kan blauw of paars zijn maar blauw en paars in één steen komt ook veel voor. De steen is transparant tot licht doorschijnend en heeft een prachtige parelmoer glans. Het mineraal wordt gevonden in Tanzania, Oost-Afrika en is enorm zeldzaam. De steen is redelijk broos waardoor het belangrijk is tanzaniet zorgvuldig te behandelen.

Blauw paarse sieraden met een parelmoer glans

De blauw paarse kleur van deze prachtige edelsteen komt mooi tot zijn recht in een sieraad. De steen wordt vaak geslepen waardoor de kleuren en parelmoer glans nog mooier uitkomen. Het sieraad is een waar juweel. De lichte kleuren zijn wat neutraler en minder opvallend, terwijl de diep blauwe of paarse stenen juist wat meer aanwezig zijn. Er zijn zowel kettingen met kralen, ketting hangers, armbanden, oorbellen en ringen waarin tanzaniet verwerkt is. In ringen, ketting hangers en oorbellen komt tanzaniet het best tot z’n recht door de fijne afwerking.

Ruwe tanzaniet is vaak lichtblauw, grijs, donkerblauw of paars van kleur. De ruwe steen is licht doorschijnend tot opaak. Ruwe tanzaniet kopen kan als losse steen, maar ook verwerkt in een ring of ketting. Bij deze soort sieraden komt de glans van de steen minder goed naar voren, maar je ziet wel weer de natuurlijke vorm waardoor je altijd een uniek sieraad draagt.

Vooral door de kleur is tanzaniet erg geliefd, zowel om te dragen als sieraad als voor decoratie in huis. Om te profiteren van de positieve eigenschappen van deze edelsteen kun je ook tanzaniet kopen als knuffelsteen. Dit is een kleine, glad getrommelde tanzaniet steen die je gemakkelijk bij je kunt dragen.

Weerbaarder tegen negatieve invloeden van anderen

Door tanzaniet bij je te dragen zul je je steeds vrijer voelen om jezelf te zijn en ben je weerbaarder tegen de (negatieve) invloeden van anderen. Het helpt om zelf keuzes te maken en je eigen weg te volgen. Het brengt oude emoties naar boven zodat deze ook verwerkt kunnen worden. Tanzaniet heeft een ontgiftende werking op het lichaam en werkt ontstekingsremmend. Het zorgt voor een sterker immuunsysteem en bevordert de celgroei en vruchtbaarheid. Daarnaast heeft het een positieve werking op de longen, de milt, het hart, de eierstokken, de teelballen en de longen.

Redactie

Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding