Malachiet kopen


Deze edelsteen is helder groen tot donkergroen van kleur. De steen is eenvoudig te herkennen door de groene strepen. Vroeger was malachiet vooral een steen voor vrouwen, tegenwoordig wordt het door zowel mannen als vrouwen gebruikt. Het oudste sieraad met malachiet wat ooit gevonden werd is 10.500 jaar oud (!). De steen is altijd al een geliefde, populaire steen geweest waarvan gezegd werd dat het sterke krachten bezit.

Lees ook: De geneeskracht van malachiet

Malachiet, een echt juweel

Door de groen gestreepte tekening op de malachiet edelsteen is het een echt juweel wat daarom veel wordt gebruikt voor sieraden. Ieder sieraad met deze edelsteen ziet er uniek uit en allemaal hebben ze weer net een andere tekening. Daarnaast heeft deze edelsteen een mooie glinstering wat het sieraad nog mooier maakt. Er zijn allerlei sieraden met malachiet erin verwerkt, zoals oorbellen, ringen, armbanden en kettingen. Van ieder sieraad is weer een uiteenlopende collectie. Zo zijn er ringen met grote en kleine stenen, ketting hangers, kralen kettingen en split kettingen. Oorstekers en oorhangers en allerlei armbanden. Een sieraad met malachiet kopen kan dus vrij eenvoudig omdat het aanbod zo groot is. De sieraden zijn niet erg prijzig.

Ruwe malachiet is bijzonder mooi om te zien, de meeste stenen vormen kristallen maar malachiet vormt een soort bollen. De ruwe steen is vaak aqua groen tot donkergroen en ook hier komen de strepen naar voren. Naast de ruwe steen kun je ook gladde malachiet kopen.

Het werkt ontstekingsremmend

Malachiet biedt bescherming en neemt negatieve energieën op. Het heeft een antibacteriële werking waardoor het uitstekend werkt tegen ontstekingen. Het heeft een positief effect op epilepsie, duizeligheid en waanideeën en biedt ondersteuning bij nachtmerries, angsten en fobieën. Ook maakt het je leergierig, helpt je bij het verwezenlijken van je grootste wensen en zorgt het dat je beter logisch kunt nadenken en analyseren. Het activeert alle chakra’s.

Redactie

Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding