Kwarts kopen


Kwarts is een van de meest voorkomende mineralen op aardkorst en is een vorm van siliciumdioxide. Meer dan 12% van het volume van de aardkorst wordt vertegenwoordigt met kwarts. Er zijn enorm veel verschillende kwarts varianten en het komt voor in allerlei kleuren. De kleuren worden bepaald door invloeden van buitenaf. Zoals verhitting of insluitingen van ijzermineralen. Kwarts wordt verdeeld in twee groepen, dit is afhankelijk van de grootte van de steen en de individuele kristallen.

Kwarts sieraden in allerlei soorten en kleuren

Er zijn sieraden van kwarts in allerlei soorten en kleuren, dit komt natuurlijk door de vele kwarts varianten. Van iedere variant is wel een ring, kettinghanger, ketting of armband te vinden. Bijvoorbeeld gemaakt van aardbeienkwarts, lemon kwarts, amethyst of rozenkwarts. Ieder sieraad heeft wel een bijzondere uitstraling, maar de keuze is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. De kwarts edelstenen zijn vaak licht doorschijnend met een mooie glans. Zo lijkt de heldere bergkristal, verwerkt in een sieraad, op een echt juweel. Dit komt door de transparante kleur en glans.

Er is dus keuze genoeg wat betreft sieraden met kwarts. Dit is ook het geval bij de grove stenen en glad geslepen knuffelstenen. Ook de ruwe kwarts kopen kan in alle kleuren en varianten. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een kwarts cluster of kwarts geode. Een kwarts cluster is een ruwe steen waar je duidelijk meerdere kristallen op ziet. Dit kunnen kleine, maar ook grote kristallen zijn. Dit is verschillend per steen. Een kwarts geode is een holle steen, waarin je binnen in de bijzondere groei van kwarts kunt zien. Zowel de cluster als geode zien er prachtig uit, door de kristallen hebben deze stenen een mooie glinstering en de natuurlijke vorm komt goed tot zijn recht.

Iedere kwarts een eigen werking

Iedere kwarts heeft zijn eigen werking. Dit is afhankelijk van de kleur maar ook van de vorm van de kristal. Bij de verschillende kwartssoorten op deze website staat uitgelegd wat de werking is van de edelsteen.

Redactie

Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding