Iemand een goede reis wensen met een edelsteen


Als iemand op reis gaat voor korte of lange tijd, is het heel erg leuk om een edelsteen cadeau te geven. Je kunt bijvoorbeeld een steen geven die beschermend werkt, maar ook een steen die staat voor avontuur en verrassingen. Wij geven de steen vaak in een klein buideltje met daaraan een kaart. Op deze kaart schrijven wij een persoonlijke boodschap die te maken heeft met reizen en met de persoon zelf. Hieronder vind je vier leuke en mooie edelstenen/mineralen die je cadeau kunt geven aan iemand die op het punt staat te gaan reizen. Ook geschikt voor hele avontuurlijke personen.

Aquamarijn – Bewustzijn van de omgeving

De aquamarijn wordt vaak gegeven aan iemand die een lange trip gaat maken. Met het geven van de steen wens je dat iemand veilig zijn of haar bestemming bereikt. Ook brengt de steen waakzaamheid. Iets wat bij reizen goed van pas kan komen natuurlijk. Je geeft ook mee dat de eindbestemming niet het meest belangrijke doel is, maar dat de reis zelf al heel mooi is.

Dumortieriet – Onbezorgd op reis

Dumortieriet brengt een positief gevoel en onbezorgdheid. Je wenst iemand een reis vol met verrassingen en leuke dingen toe. Als boodschap kun je meegeven dat de persoon onbezorgd moet genieten onderweg.

Malachiet – Een reis vol onverwachte dingen

Malachiet staat voor avontuur. Je wenst de persoon met deze steen een reis vol verrassingen en onverwachte leuke dingen toe. Je kunt deze steen ook geven aan iemand die avontuurlijk is. De drager van de steen is niet bang om een nieuw avontuur aan te gaan.

Turkoois – Veilig op de bestemming aankomen

De turkoois is echt een beschermend mineraal. Je wenst iemand een veilige reis en dat iemand ook weer veilig thuiskomt. De boodschap die je op de kaart schrijft heeft alles te maken met het woord veiligheid.

Bekijk de edelstenen bij de volgende aanbieders

Edwin

Edwin heeft op 8 jarige leeftijd een edelstenen-verzamelpakket van zijn ouders cadeau gehad. In dit pakket zat iedere week een nieuwe edelsteen of mineraal met daarbij informatie. De passie voor edelstenen en mineralen is toen begonnen. Op edelstenen.blog schrijft hij alles wat te maken heeft met dit onderwerp.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding