Annabergiet geneeskracht

De helende kracht van de fragiele steen annabergiet

Het mineraal annabergiet heeft een appelgroene kleur. De steen is doorzichtig tot doorschijnend. Het wordt samen met nikkelertsen gevonden. De steen is geliefd bij de sieraden industrie vanwege de mooie groene kleur. Maar het mineraal is ook bekend om zijn geneeskrachtige energie. Hieronder staan enkele voorbeelden beschreven waarbij de energie van de steen je kan helpen.

Stimuleert het zelfgenezend vermogen

Ieder lichaam heeft een zelfgenezend vermogen. Het zelfhelend vermogen kan verzwakt zijn door ziekte, stress of na een operatie. Maar wanneer een lichaam gezond is werkt het vermogen om zichzelf te genezen optimaal. Een voorbeeld hiervan is wanneer je een wondje hebt. Je lichaam zorgt er zelf voor dat het weer geneest. Hier hoef je niets bijzonders voor te doen. Je lichaam vormt ook antistoffen tegen virussen of bacteriën die je lichaam binnendringen. Een annabergiet helpt om het zelfgenezend vermogen te stimuleren. Draag de steen wel op de huid om het beste resultaat te bereiken.

Infecties

Wanneer je een infectie hebt betekent dat er ziekteverwekkende micro-organismen je lichaam zijn binnen gedrongen zijn. Deze organismen vermeerderen zich en zorgen ervoor dat je lichaam hier op reageert met een ontsteking. Micro organismen zijn bijvoorbeeld schimmels, parasieten en virussen. Deze organismen kunnen op verschillende plaatsen je lichaam binnenkomen. Enkele voorbeelden hiervan zijn longontsteking, blaasontsteking en buikgriep. Een annabergiet op de huid gedragen helpt je om je lichaam te beschermen tegen infecties.

Annabergiet beschermt tegen uitdroging

Uitdroging wordt ook wel dehydratie genoemd. Als je onvoldoende vocht binnenkrijgt kan je last krijgen van uitdrogingsverschijnselen. Maar ook bij een overmatig vochtverlies kan je lichaam uitdrogen. De eerste symptomen die je daar door kunt krijgen zijn misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn. Als gevolg van te weinig vochtinname kan je jezelf slap gaan voelen. Uitdroging kan komen door extreme diarree of voor langere tijd overgeven. Wanneer je overmatig alcohol drinkt drijft dit ook veel vocht uit je lichaam. Baby’s, jonge kinderen en ouderen vallen onder de risico groep. Een annabergiet op de huid gedragen beschermt je tegen uitdroging.