Girasol kopen

Girasol kopen

Girasol kopen wordt gezien als een mysterieus kristal, het heeft transparante kleur met een witte waas. Het is een soort opaal en je ziet het daarom vaak terug onder de naam girasol opaal. Naast transparant/wit ook voorkomen in de kleuren licht blauw, of wit met een gouden gloed. Het is een perfecte steen om op kantoor of in een werkruimte te plaatsen omdat het creativiteit en rust biedt.

Het witte web in de girasol

Als sieraad kun je girasol vooral terug vinden als kettinghanger. De kettinghanger is vaak transparant met een melkachtige gloed, ook zijn er armbanden waarin deze edelsteen wordt verwerkt. Door de transparant/witte kleur valt het sieraad niet erg op. Er zijn ook sleutelhangers en bedels met girasol kopen, deze zijn vaak geslepen tot gladde steen of in een figuur als een hartje of diamantvorm.

Girasol kopen

Als ruwe steen heeft girasol kopen toch erg rechte vlakken. Bij een transparant kleurige steen zie je binnenin een soort wit web, dit ziet er bijzonder uit. Dit zie je ook terug in de kleine getrommelde stenen. Naast de transparante variant heb je ook de melkachtige kleur, hier kun je minder goed doorheen kijken, maar ook hierin zie je het witte web terug als je de steen in het licht houdt. Tenzij de steen helemaal wit van kleur is, dan is dit niet mogelijk.

Girasol stimuleert het zelfgenezend vermogen

Girasol heeft een zuiverende werking en een stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het werkt positief op het geheugen, de ziekte van Parkinson en op de lymfe. Het gaat infecties en koorts tegen en het zorgt voor meer innerlijke rust. Girasol kopen: Biedt bescherming en heeft een positief effect op het welbevinden, het maakt je vrolijk, spontaan, optimistisch, origineel en creatief. Je zult weer meer levenslust ervaren en meer waardering krijgen voor kleine dingen. Het staat in verbinding met iedere chakra.