Iets vieren en succes wensen edelstenen cadeau

Edelstenen om iemand succes te wensen

Als je een cadeau wilt geven aan iemand met als doel: succes wensen of iets vieren, dan is een edelsteen wellicht een leuke optie. Wij geven dit graag aan mensen die wij succes willen wensen. Wij doen dan de edelsteen in een leuk zakje met daaraan een kaartje. Hierop schrijven wij een leuke en originele boodschap. Deze boodschap past dan volledig bij de steen en vaak ook bij de persoon zelf. hieronder vind je een viertal voorbeelden van edelstenen die je cadeau kunt geven als je iemand succes wilt wensen. Ook geschikt als je gewoon iets te vieren hebt.

Azuriet – De steen van bewustzijn

De azuriet staat voor bewustzijn en inzicht. Het stimuleert ontwikkeling. Als je iemand succes wilt wensen, kun je dat met deze edelsteen goed doen. Als boodschap kun je meegeven: Je hebt iets bereikt, misschien leek dit wel toeval, maar je hebt er zelf hard voor gewerkt. Wij geven het liefst de blauwe versie van de steen bij deze gelegenheid. Azuriet kopen? https://amzn.to/30tiDW3

Dioptaas – Je hebt wat bereikt!

De dioptaas staat voor geluk en welzijn. Ook staat het voor genieten van belangrijke gebeurtenissen in je leven. Als boodschap kun je op de kaart zetten: “Wat je bereikt hebt, is van jou. Je mag hier best van genieten. Wat je geeft, komt ook weer terug”.

Edeltopaas – Genieten van een succes

Edeltopaas staat voor succes en hier van genieten. Als je iemand deze geneeskrachtige edelsteen geeft, dan laat je zien dat iemand de successen mag vieren en delen. De persoon hoeft zich niet te schamen om succesvol te zijn.

Meerkleurige toermalijn – Je wensen gaan in vervulling

De toermalijn staat voor vastberadenheid, succes, geduld, vrijgevigheid en vriendelijkheid. Allemaal eigenschappen die bij deze gelegenheid passen. Je kunt de steen op de huid dragen of in een broekzak doen. De steen heeft ook een positieve werking op alles wat met nadenken en de hersenen te maken heeft.