Edelsteen geven aan iemand met verdriet


Ken je iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Geef een mooie edelsteen met een persoonlijke boodschap cadeau! Je kunt hierbij denken aan een persoon die veel verdriet heeft of een verdrietige periode achter de rug heeft. Er zijn meerdere situaties in het leven waarbij verdriet voorkomt. Scheiding, ongeluk of een verlies van een dierbare zijn enkele voorbeelden. Wij zeggen altijd dat bij elke gelegenheid een edelsteen goed past. Dit is ook het geval bij mensen met verdriet. Hieronder beschrijven wij vier edelstenen en/of mineralen die hierbij passen. Bij elke steen staat een voorbeeld van een boodschap die je aan de persoon mee kunt geven in een gesprek of op een kaartje.

Amethist – Je mag verdriet hebben

De paarse amethist is een van de meest bekende en populaire edelstenen ter wereld. De steen kun je geven aan een verdrietig persoon. Je geeft als boodschap mee dat hij of zij echt verdrietig mag zijn. Het toegeven van verdriet en er over praten werkt ook genezend. De amethist is een beschermende steen en zal de persoon helpen om het verdriet te accepteren en een plekje te geven.

Hondurasopaal – Er is altijd hoop, ook al voelt het niet zo

De tweede steen is iets zeldzamer. De hondurasopaal helpt een persoon in te zien dat er altijd licht is, ook al lijkt het leven zo donker. Je geeft de persoon als boodschap mee dat als je de positieve dingen in het leven ziet, het altijd goed komt. Hoe moeilijk het misschien ook is.

Parel – Laat je tranen de vrije loop

Een parel staat voor het uiten van verdriet. Je geeft als boodschap mee dat een persoon niet altijd sterk over hoeft te komen. Als hij of zij verdriet toont, houden mensen nog steeds van hem of haar. Als je er veel over praat en het verdriet erkent, dan zal het uiteindelijk afnemen.

Rhodoniet – Ik ben er voor je

Je geeft iemand het mooie mineraal rhodoniet als je wilt vertellen dat je er bent voor die persoon. Je hebt er vrede mee als de persoon niet wil praten. Samen zwijgen is ook een mooi iets. Als boodschap kun je bijvoorbeeld op de kaart zetten: Ik ben er altijd voor je. Als je even niet wilt praten, dan gaan we samen zwijgen. Neem de tijd en onthoudt: Ook diepe wonden kunnen uiteindelijk genezen.

Edwin

Edwin heeft op 8 jarige leeftijd een edelstenen-verzamelpakket van zijn ouders cadeau gehad. In dit pakket zat iedere week een nieuwe edelsteen of mineraal met daarbij informatie. De passie voor edelstenen en mineralen is toen begonnen. Op edelstenen.blog schrijft hij alles wat te maken heeft met dit onderwerp.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding