Bergkristal werking

De Heilige 3-Eenheid

De gouden driehoek voor liefde en harmonie. Als je let op de bergkristal werking, dan valt de helende werking enorm op. En doordat bergkristal ook de werking van andere stenen versterkt, is dit mineraal zeer populair. Deze Gouden Driehoek ring is daarom ook zeer geliefd. De bergkristal werking, in combinatie met Amethist en Rozenkwarts, wordt ook wel de Heilige 3-Eenheid genoemd. De unieke samenwerking tussen de stenen, heeft ons veel opgeleverd. Daarbij komt dat bergkristal een belangrijke rol inneemt, doordat het door zijn energie de andere stenen versterkt.

Hoe werkt bergkristal?

De werking van bergkristal komt doordat deze steen op allerlei manieren met energie bezig is. De werking van bergkristal wordt daarom ook vooral gebruikt bij healings of voor mensen die energie nodig hebben.

Bergkristal werking rondom energie:

  • Reguleert energie
  • Absorbeert energie
  • Geeft energie
  • Slaat energie op

Bergkristal is neutraal en zuiver

De bergkristal werking komt doordat energie een zeer belangrijk kenmerk is. En de energetische werking is niet alleen bij de bergkristal zelf, maar het versterkt ook de werking van andere stenen. Daarom is de Heilige 3-Eenheid ook zo speciaal. De werking van bergkristal zorgt dat de andere edelstenen beter tot hun recht komen. Doordat bergkristal zuiver en neutraal is, kan dit mineraal opgeladen worden voor vele verschillende soorten energetische werkingen.

Bergkristal werking: voor aura’s en chakra’s

Bergkristal beschermt, reinigt en brengt in balans. Drie prachtige kenmerken wat er voor zorgt dat de ‘bergkristal werking’ zo populair is. De aura’s worden beschermd tegen straling. Daarnaast zorgt bergkristal ervoor dat de chakra’s gereinigd worden en hierdoor ontstaat balans.

Hoe helpt de werking van bergkristal in de praktijk?

Bergkristal is letterlijk van alle energiemarkten thuis, maar wat hebben wij er precies aan? Bergkristal heeft een groot mentaal voordeel voor ons. Het zorgt namelijk voor een betere concentratie. Je kan ook helder denken, waardoor het bijvoorbeeld makkelijker is om problemen op te lossen. Net zoals bergkristal zelf heeft het een neutrale houding en zorgt dat je objectief kan denken.

Bergkristal tegen pijn en koorts

De werking van bergkristal wordt door veel mensen gebruikt die het lichaam weer in balans willen brengen. Hierbij kan je werkelijk aan allerlei lichamelijke kwalen denken. Algemeen gesproken werkt bergkristal zuiverend. Maar ook voor meer vitaliteit (meer energie krijgen) wordt het gebruikt. Wij kennen zelfs mensen die het gebruikt hebben voor brandwonden, want bergkristal is heel verkoelend. Daarnaast is het pijnstillend en koortsverlagend. Ook stimuleert het het immuunsysteem. In de praktijk zien wij ook dat de werking van bergkristal wordt gebruikt voor zwellingen, diarree en misselijkheid.

Kopen van bergkristal

Wij raden iedereen aan om bergkristal standaard in huis te hebben. Doordat het zoveel goeds doet voor de mens, en in zeer veel situaties te gebruiken is. Wil je gebruik maken van de energie die bergkristal kan geven, dan kan je bergkristal kopen. Wij hebben gemerkt dat er verschillende manieren zijn om optimaal gebruik te maken van de werking van bergkristal. Hieronder staan enkele voorbeelden die erg handig zijn om aan te schaffen:


Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts

Doordat de werking van bergkristal uniek is en het ook nog eens de werking van andere stenen stimuleert, raden wij deze gouden driehoek ring aan. Hij ziet er fantastisch uit, maar de werking is echt uniek. Wij gebruiken hem als ketting of hebben het op een speciaal plekje op ons bureau liggen. Hoe je deze mineralen ring ook gaat gebruiken, je merkt gewoon dat het voor liefde en harmonie is. Het geeft een rustgevend gevoel om deze ring vlak bij je te hebben. En de bergkristal werking vergroot het gevoel.

De Heilige 3-Eenheid

Drie stenen bij elkaar gebracht. Deze prachtige rondgemaakte stenen, die geborsteld aan de zijkant zijn hebben tezamen een speciale kracht. De ring zelf is van verzilverd messing gemaakt met een rhodium toplaag. De Heilige 3-Eenheid is een unieke combinatie van 3 bij elkaar passen de stenen. De de 3-eenheid bestaat uit:

  1. Amethist: purpelkleurige kwartskristal. De Amethist kristallen bezitten spirituele eigenschappen.
  2. Bergkristal: zorgt voor regulering van de energiestroom. Heeft een enorm genezende kracht.
  3. Rozenkwarts: ook wel Roze Kwarts genoemd. Goed voor het hartchakra en is voor het geven en ontvangen van liefde.

Aanschaf de Heilige 3-Eenheid ring

Deze speciale ring hebben wij gekocht bij: