Zoutsteen kopen

Zoutsteen kopen

Zoutsteen kopen wordt gebruikt bij het zuiveren van ruimtes. Zijn energie zorgt voor een afvoer van elektrische ladingen en andere negatieve energieën. Zoutsteen kopen brengt rust en helpt te ontspannen. Een prima slaapsteen dus.

Kenmerken Zoutsteen Kopen

Mineralogie: natriumchloride (halogenide, kubisch, secundair).

Indicaties:

Hieronder kun je lezen welke krachten deze steen heeft.

De letters betekenen het volgende, G= Geestelijk gebied, O= Onderbewuste, V= Verstand en L= Lichamelijk.

 • (G) bescherming, reiniging;
 • (O) brengt levendigheid en innerlijk evenwicht;
 • (V) verlost van onbewuste denk- en gedragspatronen;
 • (L) reguleert stofwisseling en waterhuishouding, werkt ontslakkend, ontgiftend, reinigend en beschermt ademhalingswegen, darmen en huid.

Zoutsteen kopen: de zuiverende rustgever

Heel goed, je gaat Zoutsteen kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Zoutsteen heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Zoutsteen kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij Zoutsteen kopen? Hoe kun je erop vertrouwen dat de edelsteen die je aanschaft, daadwerkelijk een edelsteen is en niet een namaaksteen? En wellicht wil je gewoon ook meer algemene informatie over het aanbod van diverse Zoutsteen verkopers. Allemaal belangrijke en valide vragen waarop hieronder antwoord komt…

Hier kun je de Zoutsteen kopen!

Wellicht denk je niet direct aan Amazon, maar toch is deze webwinkel één van de beste aanbieders. Bij Bol.com zitten verschillende zeer goede Zoutsteen shops aangesloten, zodat je alles perfect alle Zoutsteen bij elkaar hebt, en heel goed een keuze kan maken. En niet alleen omdat zij vele verschillende Zoutsteen aanbieden. Bij Bol.com kun je niet alleen de Zoutsteen kopen, zij bieden ook complete verzamelingen met meerdere Zoutsteen in een overzichtelijke showdoos. Ook kun je hier diverse kleinere Zoutsteen in één grote zak aanschaffen. Deze kun je dan mooi toevoegen aan een eigen verzameling en geheel naar wens indelen. Hieronder hebben wij de mooiste Zoutsteen op een rijtje gezet:

HIMALAYA SALT DREAMS Verlichte zoutkristal USB-rok, kristalzout uit punjab/Pakistan, oranje, ca. 10 cm

Aanbieding: mooie zoutsteen lamp

 

Mooie losse zoutstenen vind je hier

Waar let je op bij Zoutsteen kopen?

Je kunt er vanuit gaan dat de Zoutsteen die je via Amazon aanschaft geen namaak stenen zijn. Maar Zoutsteen blijven natuurproducten. Hierdoor kunnen ze altijd afwijken van de afbeelding die op de website te zien is. Ga je Zoutsteen kopen, dan kun je er op letten of de afmeting van de Zoutsteen overeenkomt met jouw wens. Ook is het handig om jezelf ervan te verzekeren dat de eigenschappen van Zoutsteen aansluiten op wat jij zoekt in een edelsteen. Dit is allemaal terug te vinden in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Voordelen van Zoutsteen kopen bij Amazon

In deze veelzijdige webwinkel kun je Zoutsteen kopen (en ook andere Zoutsteen ). Vul de naam van de steen in als zoekopdracht en je krijgt meestal een scala van producten te zien. Zoek maar uit!

Divers aanbod

Verwerkt in diverse sieraden, gebruiksvoorwerpen, ornamenten, losse Zoutsteen , Chakra stenen, trommelsteentjes, rollers, etc. De Zoutsteen , en andere Zoutsteen , worden breeduit aangeboden in diverse items. Dergelijk aanbod en diversiteit is bij de meeste andere (web)winkels een stuk minder uitgebreid. Ook is ieder item gedetailleerd beschreven. Je weet dus altijd exact wat je aanschaft. En neem ook nota van eventuele recensies. Dan lees je wat andere kopers van het product vonden.

Diverse aanbieders

Via Amazon kun je de Zoutsteen kopen bij verschillende aanbieders. Vaak hebben deze winkels ook een eigen webwinkel, maar ze kiezen er toch voor om ook via Amazon te verkopen. Daar zijn uiteraard goede redenen voor. Amazon biedt zijn aanbieders een betrouwbaar platform om te verkopen. Dat mag je dus ook van de diverse aanbieders verwachten. Ook moeten zij voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen die Amazon aan hun zakelijke partners stelt. Zoutsteen kopen via Amazon is dus snel en vertrouwd.

Diverse prijzen

Prijstechnisch is Zoutsteen kopen via Amazon ook zeer aantrekkelijk. De bedragen die voor Zoutsteen wordt gevraagd is een eerlijke en reële prijs. Pas op voor onrealistische “bodem” prijzen via minder betrouwbare webwinkels. Een kwalitatief goede Zoutsteen kopen lukt niet voor drie euro, dat moet je je realiseren. Een redelijke prijs voor Zoutsteen van een goede kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Diverse acties

En bij Amazon heb je natuurlijk ook regelmatig acties of andere aanbiedingen. Dit geldt ook voor de aanbieders van Zoutsteen . Wellicht kun je hierdoor wel heel voordelig een Zoutsteen kopen. Een ander voordeel is dat je hier ook specifieke informatie kunt vinden over Zoutsteen of andere Zoutsteen . Bijvoorbeeld in boeken en dergelijke. Hartstikke interessant toch?

Dit doe je na het Zoutsteen kopen

Een belangrijke eigenschap van Zoutsteen is natuurlijk de energie die deze edelsteen in zich heeft. Deze energie maakt een belangrijk onderdeel uit van de edelsteen en bepaalt onder andere zijn helende en/of ondersteunende werking. Omdat je nooit weet welk traject de individuele Zoutsteen achter zich heeft, is het van belang om hem te reinigen voordat je hem in gebruik neemt. Dit geldt uiteraard voor alle Zoutsteen die je aanschaft.

Reinigen na het Zoutsteen kopen

Het reinigen van een edelsteen (en dus ook de Zoutsteen ) doe je door hem eerst te ontdoen van de energie die hij tot zich heeft genomen. Deze energie heeft hij ontvangen van iedere paar handen die hem heeft aangeraakt. Ook de omgeving en de verpakking heeft energie afgegeven. En omdat je nooit weet welke of wat voor energie dit is geweest, is het verstandig om de Zoutsteen eerst geheel te ontladen. Je wilt immers de energie van de Zoutsteen ontvangen en niet die van zijn vorige eigenaren.

Ontladen na het Zoutsteen kopen

Je kunt op een aantal manieren de Zoutsteen ontladen van (negatieve) energie:

 • Leg de edelsteen in een bakje met grond of aarde of begraaf hem in de tuin (zet een stokje in de grond zodat je hem kunt terugvinden).
 • Koop kleine Hematiet stenen (kan bijvoorbeeld bij Amazon) en laat de Zoutsteen een nacht hierin liggen.
 • Als je de Zoutsteen een tijdje in het felle zonlicht plaatst, dan verdampt negatieve energie uit de steen.
 • Berook de Zoutsteen met wierook, Mirre, Lavendel of Salie. Negatieve energie trekt hiermee ook uit de edelsteen.
 • Reinig zoutsteen nooit met water! Hij lost op in water.

Opladen na het Zoutsteen kopen

Na een effectieve ontlading is het zaak om de Zoutsteen weer te voorzien van zijn eigen (heilzame) energie. Hier heb je hem immers voor aangeschaft. Als je de Zoutsteen een aantal dagen met rust laat, dan zal hij zijn energie uiteindelijk vanzelf weer opladen maar je kunt dit proces ook een handje helpen. Opladen kun je op verschillende manieren doen:

 • Leg de Zoutsteen een nacht in het maanlicht.
 • In plaats van maanlicht kun je de Zoutsteen ook opladen in het vroege zonlicht of in de late zonnestralen.
 • “Begraaf” de Zoutsteen in een bakje met Bergkristal
 • In plaats van Bergkristal kun je ook Seleniet gebruiken.

Nadat je de Zoutsteen hebt gereinigd kun je hem in je handen nemen en er een aantal malen krachtig op blazen. Je verbindt de Zoutsteen dan met jouw eigen energie. Voel je het verschil?

Chakra stenen kopen

Wanneer je in je lichaam of in je psyche een bepaalde disbalans ervaart, dan kan het zomaar zijn dat er een Chakra uit balans is. Een Chakra is een centraal punt in je lichaam waar energiebanen samenkomen. Er zijn verschillende overtuigingen en/of stromingen die Chakra’s benoemen. In de westerse wereld gaat men meestal uit van zeven Chakra’s. Je kunt alle zeven Chakra stenen kopen als set. Deze stenen gebruik je dan bijvoorbeeld ter ondersteuning tijdens meditatie. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de specifieke edelsteen aan te schaffen die jou kan helpen bij je gevoelens van disbalans of andere problematiek. Dus een edelsteen die een specifieke Chakra ondersteunt.

 • Wortelchakra – De Zoutsteen brengt verlichting bij problemen die te maken hebben met de onderrug, dikke darm, heupen, bekken en billen.
 • Sacraal chakra – De Zoutsteen ondersteun hier de werking van nieren, blaas, bloedsomloop, geslachtsorganen, baarmoeder en waterhuishouding.
 • Zonnevlechtchakra – De Zoutsteen heeft een positieve invloed op de spijsvertering, maag, lever en milt.
 • Hartchakra – De Zoutsteen versterkt het hart, de longen en de ademhaling.
 • Keelchakra – Bij mentale disbalans helpt hier de Zoutsteen om meer evenwicht te brengen.
 • Derde oogchakra – De Zoutsteen helpt hier de energiebanen die te maken hebben met de hormoonhuishouding. Ook helpt het je bij een blokkade op spiritueel en/of creatief niveau.
 • Kruinchakra – De Zoutsteen zorgt bij deze Chakra voor een innerlijke rust, vrede en harmonie. Het is de bron van je gemoedstoestand.

Een geboortesteen kopen

Iedere maand heeft een eigen edelsteen. Je kunt iemand de edelsteen cadeau doen van zijn of haar geboortemaand. Maar je kunt ook een andere gelegenheid vieren met een maandspecifieke edelsteen. Bijvoorbeeld een jubileum of andere blijde gebeurtenis.

 • Januari – Granaat – bevordert moed, hoop en zelfvertrouwen. Geeft ook energie en kracht.
 • Februari – Amethist – heeft een beschermende en zuiverende werking en bevordert zelfinzicht.
 • Maart – Aquamarijn – werkt kalmerend en ondersteunt communicatie en bij spreken in het openbaar.
 • April – Diamant – levert zuivere energie en bevordert hierdoor inzichten op spiritueel gebied.
 • Mei – Smaragd – stimuleert liefde, oprechtheid, inspiratie en beïnvloedt relaties en vriendschappen op een positieve manier.
 • Juni – Alexandriet – staat voor liefde, geluk en kennis.
 • Juni – Maansteen – bevordert intuïtie en kalmeert het gevoelsleven.
 • Juni – Parel – brengt rust vrede en verlichting. Heeft een zuiverende werking op ziel en geest.
 • Juli – Robijn – geeft energie en werkt activerend.
 • Augustus – Peridoot – helpt om negatieve invloeden van buitenaf te blokkeren en opgekropte emoties los te laten.
 • September – Saffier – stimuleert helder en nuchter denken en werkt kalmerend op de geest.
 • Oktober – Opaal – maakt vrolijk en stemt optimistisch.
 • Oktober Toermalijn – werkt beschermend en reinigend. Zorgt ervoor dat energiebanen weer in balans komen.
 • November – Citrien – trekt voorspoed, geluk en succes aan en geeft energie en levensvreugde.
 • November – topaas – bevordert empathie, eerlijkheid, vreugde en artistieke creativiteit.
 • December – Tanzaniet – helpt je om je eigen pad te kiezen en meer op eigen benen te staan.
 • December – Turkoois – zorgt voor innerlijke rust en helpt bij depressie, apathie en paniekaanvallen.
 • December – Zirkoon – maakt energiebanen vrij en activeert Chakra’s. Geeft levensenergie.

Zoutsteen kopen voor in huis

 • Altaar/stilte ruimte – Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. De combinatie van deze drie Zoutsteen zorgt voor een natuurlijk verwerking van innerlijke pijn en helpt je in balans te komen tijdens een meditatiesessie.
 • Slaapkamer – Amethist, Lapis lazuli en Lepidoliet helpen bij slaapproblemen. Als je wordt geteisterd door angstige dromen, dan kan Rozenkwarts je helpen.
 • Badkamer – Een Zoutsteen , Amethist, Jade of Labradoriet in je bad leggen, helpt je te ontspannen en in balans te komen.
 • Kinderkamer – VuurZoutsteen , Seleniet en AbrikoosZoutsteen werken beschermend voor baby’s. Ook Rozenkwarts, de brenger van liefde, harmonie en rust, wordt vaak gebruikt in een babykamer.
 • Woonkamer – Amethist, Bergkristal en Calciet zijn geschikte Zoutsteen voor je woonkamer. Ze brengen rust, zuiveren de atmosfeer en maken tevreden en vrolijk.
 • Studeer-/werkkamer – Fluoriet helpt je om kennis tot je te nemen en bevordert logisch en analytisch nadenken.
 • Creatieve ruimte – AbrikoosZoutsteen , Ametrien, Opaal en Turkoois helpen je om je creativiteit te verhogen.

Zorg dat de Zoutsteen vrij ligt van andere stenen zodat zijn energie onbelemmerd de ruimte heeft om zich te verspreiden.

Zoutsteen kopen conclusie

Je kunt dus bij meerdere goede aanbieders zoutsteen kopen en je doet er verstandig aan om je goed te oriënteren welke webwinkel aansluit op jouw wensen. Ga je voor sieraden, gravures, Chakra stenen of wil je een (nagenoeg) onbeperkt aanbod bij een winkel waar meerdere aanbieders bij elkaar komen? Wat je ook kiest: Succes met je Zoutsteen kopen!