Tibetaanse zwarte kwarts kopen

Tibetaanse zwarte kwarts kopen

Heel goed, je gaat Tibetaanse zwarte kwarts kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Tibetaanse zwarte kwarts heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Tibetaanse zwarte kwarts kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij Tibetaanse zwarte kwarts kopen? Hoe kun je erop vertrouwen dat de edelsteen die je aanschaft, daadwerkelijk een edelsteen is en niet een namaaksteen? En wellicht wil je gewoon ook meer algemene informatie over het aanbod van diverse Tibetaanse zwarte kwarts verkopers. Allemaal belangrijke en valide vragen waarop hieronder antwoord komt…

Hier kun je de Tibetaanse zwarte kwarts kopen!

Wellicht denk je niet direct aan Amazon, maar toch is deze webwinkel één van de beste aanbieders. Bij Amazon zitten verschillende zeer goede Tibetaanse zwarte kwarts shops aangesloten, zodat je alles perfect alle Tibetaanse zwarte kwarts bij elkaar hebt, en heel goed een keuze kan maken. En niet alleen omdat zij vele verschillende Tibetaanse zwarte kwarts aanbieden. Bij Amazon kun je niet alleen de Tibetaanse zwarte kwarts kopen, zij bieden ook complete verzamelingen met meerdere Tibetaanse zwarte kwarts in een overzichtelijke showdoos. Ook kun je hier diverse kleinere Tibetaanse zwarte kwarts in één grote zak aanschaffen. Deze kun je dan mooi toevoegen aan een eigen verzameling en geheel naar wens indelen.

Waar let je op bij Tibetaanse zwarte kwarts kopen?

Je kunt er vanuit gaan dat de Tibetaanse zwarte kwarts die je via Amazon aanschaft geen namaak stenen zijn. Maar Tibetaanse zwarte kwarts blijven natuurproducten. Hierdoor kunnen ze altijd afwijken van de afbeelding die op de website te zien is. Ga je Tibetaanse zwarte kwarts kopen, dan kun je er op letten of de afmeting van de Tibetaanse zwarte kwarts overeenkomt met jouw wens. Ook is het handig om jezelf ervan te verzekeren dat de eigenschappen van Tibetaanse zwarte kwarts aansluiten op wat jij zoekt in een edelsteen. Dit is allemaal terug te vinden in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Voordelen van Tibetaanse zwarte kwarts kopen bij Amazon

In deze veelzijdige webwinkel kun je Tibetaanse zwarte kwarts kopen (en ook andere Tibetaanse zwarte kwarts ). Vul de naam van de steen in als zoekopdracht en je krijgt meestal een scala van producten te zien. Zoek maar uit!

Divers aanbod

Verwerkt in diverse sieraden, gebruiksvoorwerpen, ornamenten, losse Tibetaanse zwarte kwarts , Chakra stenen, trommelsteentjes, rollers, etc. De Tibetaanse zwarte kwarts , en andere Tibetaanse zwarte kwarts , worden breeduit aangeboden in diverse items. Dergelijk aanbod en diversiteit is bij de meeste andere (web)winkels een stuk minder uitgebreid. Ook is ieder item gedetailleerd beschreven. Je weet dus altijd exact wat je aanschaft. En neem ook nota van eventuele recensies. Dan lees je wat andere kopers van het product vonden.

Diverse aanbieders

Via Amazon kun je de Tibetaanse zwarte kwarts kopen bij verschillende aanbieders. Vaak hebben deze winkels ook een eigen webwinkel, maar ze kiezen er toch voor om ook via Amazon te verkopen. Daar zijn uiteraard goede redenen voor. Amazon biedt zijn aanbieders een betrouwbaar platform om te verkopen. De webwinkel staat voor snelheid en betrouwbaarheid. Dat mag je dus ook van de diverse aanbieders verwachten. Ook moeten zij voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen die Amazon aan hun zakelijke partners stelt. Tibetaanse zwarte kwarts kopen via Amazon is dus snel en vertrouwd.

Diverse prijzen

Prijstechnisch is Tibetaanse zwarte kwarts kopen via Amazon ook zeer aantrekkelijk. De bedragen die voor Tibetaanse zwarte kwarts wordt gevraagd is een eerlijke en reële prijs. Pas op voor onrealistische “bodem” prijzen via minder betrouwbare webwinkels. Een kwalitatief goede Tibetaanse zwarte kwarts kopen lukt niet voor drie euro, dat moet je je realiseren. Een redelijke prijs voor Tibetaanse zwarte kwarts van een goede kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Diverse acties

En bij Amazon heb je natuurlijk ook regelmatig acties of andere aanbiedingen. Dit geldt ook voor de aanbieders van Tibetaanse zwarte kwarts . Wellicht kun je hierdoor wel heel voordelig een Tibetaanse zwarte kwarts kopen. Een ander voordeel is dat je hier ook specifieke informatie kunt vinden over Tibetaanse zwarte kwarts of andere Tibetaanse zwarte kwarts . Bijvoorbeeld in boeken en dergelijke. Hartstikke interessant toch?

Dit doe je na het Tibetaanse zwarte kwarts kopen

Een belangrijke eigenschap van Tibetaanse zwarte kwarts is natuurlijk de energie die deze edelsteen in zich heeft. Deze energie maakt een belangrijk onderdeel uit van de edelsteen en bepaalt onder andere zijn helende en/of ondersteunende werking. Omdat je nooit weet welk traject de individuele Tibetaanse zwarte kwarts achter zich heeft, is het van belang om hem te reinigen voordat je hem in gebruik neemt. Dit geldt uiteraard voor alle Tibetaanse zwarte kwarts die je aanschaft.

Reinigen na het Tibetaanse zwarte kwarts kopen

Het reinigen van een edelsteen (en dus ook de Tibetaanse zwarte kwarts ) doe je door hem eerst te ontdoen van de energie die hij tot zich heeft genomen. Deze energie heeft hij ontvangen van iedere paar handen die hem heeft aangeraakt. Ook de omgeving en de verpakking heeft energie afgegeven. En omdat je nooit weet welke of wat voor energie dit is geweest, is het verstandig om de Tibetaanse zwarte kwarts eerst geheel te ontladen. Je wilt immers de energie van de Tibetaanse zwarte kwarts ontvangen en niet die van zijn vorige eigenaren.

Ontladen na het Tibetaanse zwarte kwarts kopen

Je kunt op een aantal manieren de Tibetaanse zwarte kwarts ontladen van (negatieve) energie:

 • Leg de edelsteen in een bakje met grond of aarde of begraaf hem in de tuin (zet een stokje in de grond zodat je hem kunt terugvinden).
 • Koop kleine Hematiet stenen (kan bijvoorbeeld bij Amazon) en laat de Tibetaanse zwarte kwarts een nacht hierin liggen.
 • Als je de Tibetaanse zwarte kwarts een tijdje in het felle zonlicht plaatst, dan verdampt negatieve energie uit de steen.
 • Houd de Tibetaanse zwarte kwarts onder stromend bronwater zonder koolzuur. Negatieve energie stroomt dan weg.
 • Berook de Tibetaanse zwarte kwarts met wierook, Mirre, Lavendel of Salie. Negatieve energie trekt hiermee ook uit de edelsteen.

Opladen na het Tibetaanse zwarte kwarts kopen

Na een effectieve ontlading is het zaak om de Tibetaanse zwarte kwarts weer te voorzien van zijn eigen (heilzame) energie. Hier heb je hem immers voor aangeschaft. Als je de Tibetaanse zwarte kwarts een aantal dagen met rust laat, dan zal hij zijn energie uiteindelijk vanzelf weer opladen maar je kunt dit proces ook een handje helpen. Opladen kun je op verschillende manieren doen:

 • Leg de Tibetaanse zwarte kwarts een nacht in het maanlicht.
 • In plaats van maanlicht kun je de Tibetaanse zwarte kwarts ook opladen in het vroege zonlicht of in de late zonnestralen.
 • “Begraaf” de Tibetaanse zwarte kwarts in een bakje met Bergkristal
 • In plaats van Bergkristal kun je ook Seleniet gebruiken.

Nadat je de Tibetaanse zwarte kwarts hebt gereinigd kun je hem in je handen nemen en er een aantal malen krachtig op blazen. Je verbindt de Tibetaanse zwarte kwarts dan met jouw eigen energie. Voel je het verschil?

Chakra stenen kopen

Wanneer je in je lichaam of in je psyche een bepaalde disbalans ervaart, dan kan het zomaar zijn dat er een Chakra uit balans is. Een Chakra is een centraal punt in je lichaam waar energiebanen samenkomen. Er zijn verschillende overtuigingen en/of stromingen die Chakra’s benoemen. In de westerse wereld gaat men meestal uit van zeven Chakra’s. Je kunt alle zeven Chakra stenen kopen als set. Deze stenen gebruik je dan bijvoorbeeld ter ondersteuning tijdens meditatie. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de specifieke edelsteen aan te schaffen die jou kan helpen bij je gevoelens van disbalans of andere problematiek. Dus een edelsteen die een specifieke Chakra ondersteunt.

 • Wortelchakra – De Tibetaanse zwarte kwarts brengt verlichting bij problemen die te maken hebben met de onderrug, dikke darm, heupen, bekken en billen.
 • Sacraal chakra – De Tibetaanse zwarte kwarts ondersteun hier de werking van nieren, blaas, bloedsomloop, geslachtsorganen, baarmoeder en waterhuishouding.
 • Zonnevlechtchakra – De Tibetaanse zwarte kwarts heeft een positieve invloed op de spijsvertering, maag, lever en milt.
 • Hartchakra – De Tibetaanse zwarte kwarts versterkt het hart, de longen en de ademhaling.
 • Keelchakra – Bij mentale disbalans helpt hier de Tibetaanse zwarte kwarts om meer evenwicht te brengen.
 • Derde oogchakra – De Tibetaanse zwarte kwarts helpt hier de energiebanen die te maken hebben met de hormoonhuishouding. Ook helpt het je bij een blokkade op spiritueel en/of creatief niveau.
 • Kruinchakra – De Tibetaanse zwarte kwarts zorgt bij deze Chakra voor een innerlijke rust, vrede en harmonie. Het is de bron van je gemoedstoestand.

Een geboortesteen kopen

Iedere maand heeft een eigen edelsteen. Je kunt iemand de edelsteen cadeau doen van zijn of haar geboortemaand. Maar je kunt ook een andere gelegenheid vieren met een maandspecifieke edelsteen. Bijvoorbeeld een jubileum of andere blijde gebeurtenis.

 • Januari – Granaat – bevordert moed, hoop en zelfvertrouwen. Geeft ook energie en kracht.
 • Februari – Amethist – heeft een beschermende en zuiverende werking en bevordert zelfinzicht.
 • Maart – Aquamarijn – werkt kalmerend en ondersteunt communicatie en bij spreken in het openbaar.
 • April – Diamant – levert zuivere energie en bevordert hierdoor inzichten op spiritueel gebied.
 • Mei – Smaragd – stimuleert liefde, oprechtheid, inspiratie en beïnvloedt relaties en vriendschappen op een positieve manier.
 • Juni – Alexandriet – staat voor liefde, geluk en kennis.
 • Juni – Maansteen – bevordert intuïtie en kalmeert het gevoelsleven.
 • Juni – Parel – brengt rust vrede en verlichting. Heeft een zuiverende werking op ziel en geest.
 • Juli – Robijn – geeft energie en werkt activerend.
 • Augustus – Peridoot – helpt om negatieve invloeden van buitenaf te blokkeren en opgekropte emoties los te laten.
 • September – Saffier – stimuleert helder en nuchter denken en werkt kalmerend op de geest.
 • Oktober – Opaal – maakt vrolijk en stemt optimistisch.
 • Oktober Toermalijn – werkt beschermend en reinigend. Zorgt ervoor dat energiebanen weer in balans komen.
 • November – Citrien – trekt voorspoed, geluk en succes aan en geeft energie en levensvreugde.
 • November – topaas – bevordert empathie, eerlijkheid, vreugde en artistieke creativiteit.
 • December – Tanzaniet – helpt je om je eigen pad te kiezen en meer op eigen benen te staan.
 • December – Turkoois – zorgt voor innerlijke rust en helpt bij depressie, apathie en paniekaanvallen.
 • December – Zirkoon – maakt energiebanen vrij en activeert Chakra’s. Geeft levensenergie.

Tibetaanse zwarte kwarts kopen voor in huis

 • Altaar/stilte ruimte – Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. De combinatie van deze drie Tibetaanse zwarte kwarts zorgt voor een natuurlijk verwerking van innerlijke pijn en helpt je in balans te komen tijdens een meditatiesessie.
 • Slaapkamer – Amethist, Lapis lazuli en Lepidoliet helpen bij slaapproblemen. Als je wordt geteisterd door angstige dromen, dan kan Rozenkwarts je helpen.
 • Badkamer – Een Tibetaanse zwarte kwarts , Amethist, Jade of Labradoriet in je bad leggen, helpt je te ontspannen en in balans te komen.
 • Kinderkamer – Vuur Tibetaanse zwarte kwarts , Seleniet en Abrikoos Tibetaanse zwarte kwarts werken beschermend voor baby’s. Ook Rozenkwarts, de brenger van liefde, harmonie en rust, wordt vaak gebruikt in een babykamer.
 • Woonkamer – Amethist, Bergkristal en Calciet zijn geschikte Tibetaanse zwarte kwarts voor je woonkamer. Ze brengen rust, zuiveren de atmosfeer en maken tevreden en vrolijk.
 • Studeer-/werkkamer – Fluoriet helpt je om kennis tot je te nemen en bevordert logisch en analytisch nadenken.
 • Creatieve ruimte – Abrikoos Tibetaanse zwarte kwarts , Ametrien, Opaal en Turkoois helpen je om je creativiteit te verhogen.

Zorg dat de Tibetaanse zwarte kwarts vrij ligt van andere stenen zodat zijn energie onbelemmerd de ruimte heeft om zich te verspreiden.

Tibetaanse zwarte kwarts kopen conclusie

Je kunt dus bij meerdere goede aanbieders Tibetaanse zwarte kwarts kopen en je doet er verstandig aan om je goed te oriënteren welke webwinkel aansluit op jouw wensen. Ga je voor sieraden, gravures, Chakra stenen of wil je een (nagenoeg) onbeperkt aanbod bij een winkel waar meerdere aanbieders bij elkaar komen? Wat je ook kiest: Succes met je Tibetaanse zwarte kwarts kopen!