K2 jaspis kopen

K2 jaspis kopen

Heel goed, je gaat K2 jaspis kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de K2 jaspis heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de K2 jaspis kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij K2 jaspis kopen? Hoe kun je erop vertrouwen dat de edelsteen die je aanschaft, daadwerkelijk een edelsteen is en niet een namaaksteen? En wellicht wil je gewoon ook meer algemene informatie over het aanbod van diverse K2 jaspis verkopers. Allemaal belangrijke en valide vragen waarop hieronder antwoord komt…

Hier kun je de K2 jaspis kopen!

Wellicht denk je niet direct aan Bol.com, maar toch is deze webwinkel één van de beste aanbieders. Bij Bol.com zitten verschillende zeer goede K2 jaspis shops aangesloten, zodat je alles perfect alle K2 jaspis bij elkaar hebt, en heel goed een keuze kan maken. En niet alleen omdat zij vele verschillende K2 jaspis aanbieden. Bij Bol.com kun je niet alleen de K2 jaspis kopen, zij bieden ook complete verzamelingen met meerdere K2 jaspis in een overzichtelijke showdoos. Ook kun je hier diverse kleinere K2 jaspis in één grote zak aanschaffen. Deze kun je dan mooi toevoegen aan een eigen verzameling en geheel naar wens indelen. Hieronder hebben wij de mooiste K2 jaspis op een rijtje gezet:

 • [yabp 282]
 • [yabp 283]
 • [yabp 12]
 • [yabp 14]
 • [yabp 15]
 • [yabp 17]
 • [yabp 25]
 • [yabp 28]
 • [yabp 29]
 • [yabp 53]
 • [yabp 54]
 • [yabp 55]
 • [yabp 56]

Waar let je op bij K2 jaspis kopen?

Je kunt er vanuit gaan dat de K2 jaspis die je via Bol.com aanschaft geen namaak stenen zijn. Maar K2 jaspis blijven natuurproducten. Hierdoor kunnen ze altijd afwijken van de afbeelding die op de website te zien is. Ga je K2 jaspis kopen, dan kun je er op letten of de afmeting van de K2 jaspis overeenkomt met jouw wens. Ook is het handig om jezelf ervan te verzekeren dat de eigenschappen van K2 jaspis aansluiten op wat jij zoekt in een edelsteen. Dit is allemaal terug te vinden in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Voordelen van K2 jaspis kopen bij Bol.com

In deze veelzijdige webwinkel kun je K2 jaspis kopen (en ook andere K2 jaspis ). Vul de naam van de steen in als zoekopdracht en je krijgt meestal een scala van producten te zien. Zoek maar uit!

Divers aanbod

Verwerkt in diverse sieraden, gebruiksvoorwerpen, ornamenten, losse K2 jaspis , Chakra stenen, trommelsteentjes, rollers, etc. De K2 jaspis , en andere K2 jaspis , worden breeduit aangeboden in diverse items. Dergelijk aanbod en diversiteit is bij de meeste andere (web)winkels een stuk minder uitgebreid. Ook is ieder item gedetailleerd beschreven. Je weet dus altijd exact wat je aanschaft. En neem ook nota van eventuele recensies. Dan lees je wat andere kopers van het product vonden.

Diverse aanbieders

Via Bol.com kun je de K2 jaspis kopen bij verschillende aanbieders. Vaak hebben deze winkels ook een eigen webwinkel, maar ze kiezen er toch voor om ook via Bol.com te verkopen. Daar zijn uiteraard goede redenen voor. Bol.com biedt zijn aanbieders een betrouwbaar platform om te verkopen. De webwinkel staat voor snelheid en betrouwbaarheid. Dat mag je dus ook van de diverse aanbieders verwachten. Ook moeten zij voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen die Bol.com aan hun zakelijke partners stelt. K2 jaspis kopen via Bol.com is dus snel en vertrouwd.

Diverse prijzen

Prijstechnisch is K2 jaspis kopen via Bol.com ook zeer aantrekkelijk. De bedragen die voor K2 jaspis wordt gevraagd is een eerlijke en reële prijs. Pas op voor onrealistische “bodem” prijzen via minder betrouwbare webwinkels. Een kwalitatief goede K2 jaspis kopen lukt niet voor drie euro, dat moet je je realiseren. Een redelijke prijs voor K2 jaspis van een goede kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Diverse acties

En bij Bol.com heb je natuurlijk ook regelmatig acties of andere aanbiedingen. Dit geldt ook voor de aanbieders van K2 jaspis . Wellicht kun je hierdoor wel heel voordelig een K2 jaspis kopen. Een ander voordeel is dat je hier ook specifieke informatie kunt vinden over K2 jaspis of andere K2 jaspis . Bijvoorbeeld in boeken en dergelijke. Hartstikke interessant toch?

Dit doe je na het K2 jaspis kopen

Een belangrijke eigenschap van K2 jaspis is natuurlijk de energie die deze edelsteen in zich heeft. Deze energie maakt een belangrijk onderdeel uit van de edelsteen en bepaalt onder andere zijn helende en/of ondersteunende werking. Omdat je nooit weet welk traject de individuele K2 jaspis achter zich heeft, is het van belang om hem te reinigen voordat je hem in gebruik neemt. Dit geldt uiteraard voor alle K2 jaspis die je aanschaft.

Reinigen na het K2 jaspis kopen

Het reinigen van een edelsteen (en dus ook de K2 jaspis ) doe je door hem eerst te ontdoen van de energie die hij tot zich heeft genomen. Deze energie heeft hij ontvangen van iedere paar handen die hem heeft aangeraakt. Ook de omgeving en de verpakking heeft energie afgegeven. En omdat je nooit weet welke of wat voor energie dit is geweest, is het verstandig om de K2 jaspis eerst geheel te ontladen. Je wilt immers de energie van de K2 jaspis ontvangen en niet die van zijn vorige eigenaren.

Ontladen na het K2 jaspis kopen

Je kunt op een aantal manieren de K2 jaspis ontladen van (negatieve) energie:

 • Leg de edelsteen in een bakje met grond of aarde of begraaf hem in de tuin (zet een stokje in de grond zodat je hem kunt terugvinden).
 • Koop kleine Hematiet stenen (kan bijvoorbeeld bij Bol.com) en laat de K2 jaspis een nacht hierin liggen.
 • Als je de K2 jaspis een tijdje in het felle zonlicht plaatst, dan verdampt negatieve energie uit de steen.
 • Houd de K2 jaspis onder stromend bronwater zonder koolzuur. Negatieve energie stroomt dan weg.
 • Berook de K2 jaspis met wierook, Mirre, Lavendel of Salie. Negatieve energie trekt hiermee ook uit de edelsteen.

Opladen na het K2 jaspis kopen

Na een effectieve ontlading is het zaak om de K2 jaspis weer te voorzien van zijn eigen (heilzame) energie. Hier heb je hem immers voor aangeschaft. Als je de K2 jaspis een aantal dagen met rust laat, dan zal hij zijn energie uiteindelijk vanzelf weer opladen maar je kunt dit proces ook een handje helpen. Opladen kun je op verschillende manieren doen:

 • Leg de K2 jaspis een nacht in het maanlicht.
 • In plaats van maanlicht kun je de K2 jaspis ook opladen in het vroege zonlicht of in de late zonnestralen.
 • “Begraaf” de K2 jaspis in een bakje met Bergkristal
 • In plaats van Bergkristal kun je ook Seleniet gebruiken.

Nadat je de K2 jaspis hebt gereinigd kun je hem in je handen nemen en er een aantal malen krachtig op blazen. Je verbindt de K2 jaspis dan met jouw eigen energie. Voel je het verschil?

Het aanbod van K2 jaspis bij Spiru

Bij Spiru kun je goed K2 jaspis kopen. Zij hebben K2 jaspis onder andere gesorteerd op basis van vormen (hartjes, engeltjes, piramides, etc.) en bieden ook een aantal K2 jaspis sets aan. Onder deze sets bevinden zich bijvoorbeeld Chakra Stenen. Chakra stenen zijn krachtige stenen die helpen om de zeven Chakra’s in het menselijk lichaam, te ondersteunen en in balans te brengen (of houden).

Chakra stenen kopen

Wanneer je in je lichaam of in je psyche een bepaalde disbalans ervaart, dan kan het zomaar zijn dat er een Chakra uit balans is. Een Chakra is een centraal punt in je lichaam waar energiebanen samenkomen. Er zijn verschillende overtuigingen en/of stromingen die Chakra’s benoemen. In de westerse wereld gaat men meestal uit van zeven Chakra’s. Je kunt alle zeven Chakra stenen kopen als set. Deze stenen gebruik je dan bijvoorbeeld ter ondersteuning tijdens meditatie. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de specifieke edelsteen aan te schaffen die jou kan helpen bij je gevoelens van disbalans of andere problematiek. Dus een edelsteen die een specifieke Chakra ondersteunt.

 • Wortelchakra – De K2 jaspis brengt verlichting bij problemen die te maken hebben met de onderrug, dikke darm, heupen, bekken en billen.
 • Sacraal chakra – De K2 jaspis ondersteun hier de werking van nieren, blaas, bloedsomloop, geslachtsorganen, baarmoeder en waterhuishouding.
 • Zonnevlechtchakra – De K2 jaspis heeft een positieve invloed op de spijsvertering, maag, lever en milt.
 • Hartchakra – De K2 jaspis versterkt het hart, de longen en de ademhaling.
 • Keelchakra – Bij mentale disbalans helpt hier de K2 jaspis om meer evenwicht te brengen.
 • Derde oogchakra – De K2 jaspis helpt hier de energiebanen die te maken hebben met de hormoonhuishouding. Ook helpt het je bij een blokkade op spiritueel en/of creatief niveau.
 • Kruinchakra – De K2 jaspis zorgt bij deze Chakra voor een innerlijke rust, vrede en harmonie. Het is de bron van je gemoedstoestand.

Sieraden met K2 jaspis kopen bij My jewellery

Bij My Jewellery noemen ze K2 jaspis powerstones. Een mooie collectie, verwerkt in bijzondere sieraden. Heel leuk als accessoire en, zoals zij het zelf noemen, als cadeau met een boodschap. En dat is natuurlijk volkomen waar! K2 jaspis zijn een geweldig cadeau om te geven en om te krijgen natuurlijk. Ook als je geen idee hebt wat de smaak van de ontvanger is. Je kunt met de aanschaf van bijvoorbeeld een geboortesteen, nooit de plank misslaan. Want iedereen is ooit geboren en daarom heeft iedereen een geboortesteen. Het perfecte cadeau dus!

BEKIJK NU ALLE POWERSTONES (KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDINGEN)

Een geboortesteen kopen

Iedere maand heeft een eigen edelsteen. Je kunt iemand de edelsteen cadeau doen van zijn of haar geboortemaand. Maar je kunt ook een andere gelegenheid vieren met een maandspecifieke edelsteen. Bijvoorbeeld een jubileum of andere blijde gebeurtenis.

 • Januari – Granaat – bevordert moed, hoop en zelfvertrouwen. Geeft ook energie en kracht.
 • Februari – Amethist – heeft een beschermende en zuiverende werking en bevordert zelfinzicht.
 • Maart – Aquamarijn – werkt kalmerend en ondersteunt communicatie en bij spreken in het openbaar.
 • April – Diamant – levert zuivere energie en bevordert hierdoor inzichten op spiritueel gebied.
 • Mei – Smaragd – stimuleert liefde, oprechtheid, inspiratie en beïnvloedt relaties en vriendschappen op een positieve manier.
 • Juni – Alexandriet – staat voor liefde, geluk en kennis.
 • Juni – Maansteen – bevordert intuïtie en kalmeert het gevoelsleven.
 • Juni – Parel – brengt rust vrede en verlichting. Heeft een zuiverende werking op ziel en geest.
 • Juli – Robijn – geeft energie en werkt activerend.
 • Augustus – Peridoot – helpt om negatieve invloeden van buitenaf te blokkeren en opgekropte emoties los te laten.
 • September – Saffier – stimuleert helder en nuchter denken en werkt kalmerend op de geest.
 • Oktober – Opaal – maakt vrolijk en stemt optimistisch.
 • Oktober Toermalijn – werkt beschermend en reinigend. Zorgt ervoor dat energiebanen weer in balans komen.
 • November – Citrien – trekt voorspoed, geluk en succes aan en geeft energie en levensvreugde.
 • November – topaas – bevordert empathie, eerlijkheid, vreugde en artistieke creativiteit.
 • December – Tanzaniet – helpt je om je eigen pad te kiezen en meer op eigen benen te staan.
 • December – Turkoois – zorgt voor innerlijke rust en helpt bij depressie, apathie en paniekaanvallen.
 • December – Zirkoon – maakt energiebanen vrij en activeert Chakra’s. Geeft levensenergie.

K2 jaspis kopen voor in huis

 • Altaar/stilte ruimte – Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. De combinatie van deze drie K2 jaspis zorgt voor een natuurlijk verwerking van innerlijke pijn en helpt je in balans te komen tijdens een meditatiesessie.
 • Slaapkamer – Amethist, Lapis lazuli en Lepidoliet helpen bij slaapproblemen. Als je wordt geteisterd door angstige dromen, dan kan Rozenkwarts je helpen.
 • Badkamer – Een K2 jaspis , Amethist, Jade of Labradoriet in je bad leggen, helpt je te ontspannen en in balans te komen.
 • Kinderkamer – VuurK2 jaspis , Seleniet en AbrikoosK2 jaspis werken beschermend voor baby’s. Ook Rozenkwarts, de brenger van liefde, harmonie en rust, wordt vaak gebruikt in een babykamer.
 • Woonkamer – Amethist, Bergkristal en Calciet zijn geschikte K2 jaspis voor je woonkamer. Ze brengen rust, zuiveren de atmosfeer en maken tevreden en vrolijk.
 • Studeer-/werkkamer – Fluoriet helpt je om kennis tot je te nemen en bevordert logisch en analytisch nadenken.
 • Creatieve ruimte – AbrikoosK2 jaspis , Ametrien, Opaal en Turkoois helpen je om je creativiteit te verhogen.

Zorg dat de K2 jaspis vrij ligt van andere stenen zodat zijn energie onbelemmerd de ruimte heeft om zich te verspreiden.

K2 jaspis kopen conclusie

Je kunt dus bij meerdere goede aanbieders K2 jaspis kopen en je doet er verstandig aan om je goed te oriënteren welke webwinkel aansluit op jouw wensen. Ga je voor sieraden, gravures, Chakra stenen of wil je een (nagenoeg) onbeperkt aanbod bij een winkel waar meerdere aanbieders bij elkaar komen? Wat je ook kiest: Succes met je K2 jaspis kopen!